Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 480
- 481
- 482
- 483
- 484
- …
- 1297
- chevron_right
Šis forums ir priekš BMW faniem. Un citu auto cenas neapsriedīsimZzevsS rakstīja:Runa iet par transportesanas un csdd izdevumiem, nevis auto cenu.Grunte rakstīja:Par tādu naudu sanāk labs Opels nevisMlinarts rakstīja:Tas jau atkarīgs noteikti ka no kuras pilsētas,jo Vācija ir liela..iespējams pa kādiem 1000-1100 euro ar visu reģistrāciju csdd :)
Es uzskatu, ka braukt pašam ir ļoti neizdevīgi, tev vajag tikt tur, tad tev jāizņem tranzīta numuri, tad vajag arī apdrošināšanu, ja brauksi pa maksas ceļiem, par tiem arī būs jāmaksā + vel iztērēsi dafiga bendzīnu. Vienkāršākais variants ir samaksāt 400 euro un gaidīt savu auto latvijā + csdd reģistrācija 500 takā pieskaiti 900 eur klāt pie autiņa.
nu varbūt, bet pašam aizbraukt, iekāpt, izbraukt, izpētīt, vienmēr interesantāk + sanāk tripsedzis rakstīja:Es uzskatu, ka braukt pašam ir ļoti neizdevīgi, tev vajag tikt tur, tad tev jāizņem tranzīta numuri, tad vajag arī apdrošināšanu, ja brauksi pa maksas ceļiem, par tiem arī būs jāmaksā + vel iztērēsi dafiga bendzīnu. Vienkāršākais variants ir samaksāt 400 euro un gaidīt savu auto latvijā + csdd reģistrācija 500 takā pieskaiti 900 eur klāt pie autiņa.
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
Tas gan, ja patīk trips un gribās vel pačolēt pilsētu, tad kādēļ nē. Neviens tev nepateiks cik precīzi tas izmaksās, jo katrs gadijums ir savādāks.
P.S nemet plinti krūmos vecīt, ganjau nav tur tik traki ar to tavu tačku
es jau plinti krūmos nemetu, kā pārvietošanās līdzeklis auto ir teicams, nav izpuvis utt, bet, lai celtu augšā, nebūs šis stāsts, bet nu pamazām, pamazām, jebkurā gadījumā viņu postā nelaidīšu, bet jādomā jau arī priekšdienām, kā nekā, ja ir iespējas, kapēc needzis rakstīja:Tas gan, ja patīk trips un gribās vel pačolēt pilsētu, tad kādēļ nē. Neviens tev nepateiks cik precīzi tas izmaksās, jo katrs gadijums ir savādāks.
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
Ko sakat par šo te un cik daudz apmēram tādu vajadzētu, lai noklātu grīdu
http://www.aux.lv/lv/skau-izolcijas-mat ... extra.html
http://www.aux.lv/lv/skau-izolcijas-mat ... extra.html
doma nopirkt uz vasaru 18'' diskus style 65(e39 m5 diski) un maukt virsū 255/35 riepas, būs kā ar koka ratiem un sitīs cauri visu ko var? 
skaistums prasa upurusDj Plosky rakstīja:būs
kādel tik platus 255?MAIZE rakstīja:doma nopirkt uz vasaru 18'' diskus style 65(e39 m5 diski) un maukt virsū 255/35 riepas, būs kā ar koka ratiem un sitīs cauri visu ko var?
Būs jau pacieti, kā jau ar 18 niekiem Riepas augstums bus identisks kā ar 225/40/18. bet lai dabutu to riepu zem arkas ET jabut 40-50 robežās. bet e39 diskiem et ir ap 20, taka nekas labs tur nesanaks.MAIZE rakstīja:doma nopirkt uz vasaru 18'' diskus style 65(e39 m5 diski) un maukt virsū 255/35 riepas, būs kā ar koka ratiem un sitīs cauri visu ko var?
SunCoast Customs IIIM
Kā dabūt nost arējos durvja roktura rāmīšus ?
Paldies
Paldies
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Vai motora pravotka no M50B20,derēs M50B25 dzinējam?
Jā, ja 2.0 ir bezvanos.
Atver durvis, iekšpusē izņem gumijas korķi, iespīdini gaismu, sapratīsi.KLAVINS rakstīja:Kā dabūt nost arējos durvja roktura rāmīšus ?
Paldies
Tur ar plakano skrūvgriezni atspiedīsi tādu kā maliņu un varēsi noņemt roktura apdari.
Sveiki, jautājums, man izdega lampiņā spidometrā, es domāju ka pat 2
kas ir izdevīgāk, mainīt lampiņas vai meklēt jaunu spidometru?
Protams, ka samainīt lampiņu. Viņas ļoti viegli mainās.Artis92 rakstīja:Sveiki, jautājums, man izdega lampiņā spidometrā, es domāju ka pat 2kas ir izdevīgāk, mainīt lampiņas vai meklēt jaunu spidometru?
Ja tas ir nopietns jautaajums tad.
Black holder bulbs = 509T bulb (1.2w)
Green holder bulbs = 504 bulb (3w)
http://ebay.co.uk
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Ja M50B25 ir ar vanos,tad no M50B25 ar vaonusu derēs?Sancix rakstīja:Jā, ja 2.0 ir bezvanos.
LitrsALus rakstīja:Ja tas ir nopietns jautaajums tad.
Tās ir paneļā lampiņas?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 480
- 481
- 482