Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 483
- 484
- 485
- 486
- 487
- …
- 1297
- chevron_right
Pagriezieni visām virsbūvēm vienādi ? 
Kupejai atšķirāssandzhus rakstīja:Pagriezieni visām virsbūvēm vienādi ?
Kompaktam jā, bet ne citām virsbūvēm bez modifikācijām.inferno-ex rakstīja:Kompakta pēdējais bundulis dērēs citiem nemotoriem?
vai ir iespejams apiet imobiliser?
lieta tada ka masinai pazudusi atslega, valja ir dabuts ews ir apiets grizt griz bet nelec nav dzirkstele
suknis ari ir pieslegts
reali vajag tik pielaist lai saprastu kada stavokli ir motors
lieta tada ka masinai pazudusi atslega, valja ir dabuts ews ir apiets grizt griz bet nelec nav dzirkstele
suknis ari ir pieslegts
reali vajag tik pielaist lai saprastu kada stavokli ir motors
Instagram INDIGAIS
Tā vienkārši neapiesi uz vietas. Jāliek EWS emulators. Tā vadu savienošana pie EWS tikai starterim atļauj griezties, bet dzirkstele tāpat nebūs.
Kādām tieši? Kronšteini?dogMa rakstīja:Kompaktam jā, bet ne citām virsbūvēm bez modifikācijām.inferno-ex rakstīja:Kompakta pēdējais bundulis dērēs citiem nemotoriem?
Vajag ECU, kam jau amputēts EWS vai arī pilnu citu ECU, EWS, čipa komplektu.aivis328 rakstīja:nekadas citas iespejas nav?
Jap, kronšteini. Precīzi nezinu, vai platumā ielīdīs, kā arī kas ar pienākošajām trubām/trubu.inferno-ex rakstīja:Kādām tieši? Kronšteini?dogMa rakstīja:Kompaktam jā, bet ne citām virsbūvēm bez modifikācijām.inferno-ex rakstīja:Kompakta pēdējais bundulis dērēs citiem nemotoriem?
Atrast evb bez ewsaivis328 rakstīja:nekadas citas iespejas nav?
Skaidrs. Gribu saprast vai touringam varēs uzlikt.dogMa rakstīja:Jap, kronšteini. Precīzi nezinu, vai platumā ielīdīs, kā arī kas ar pienākošajām trubām/trubu.
Vajag ECU, kam jau amputēts EWS vai arī pilnu citu ECU, EWS, čipa komplektu.dogMa rakstīja:aivis328 rakstīja:nekadas citas iespejas nav?
nu jaa to es zinu biju domajis ar vadiem ka var apiet
laikam jau jamekle bus viss komplekts
Instagram INDIGAIS
Uzlikt jau varēs, bet saku, būs ko padarboties ar metināmo.inferno-ex rakstīja:Skaidrs. Gribu saprast vai touringam varēs uzlikt.dogMa rakstīja:Jap, kronšteini. Precīzi nezinu, vai platumā ielīdīs, kā arī kas ar pienākošajām trubām/trubu.
Vecīt, nevar tā ar vadiem apiet..aivis328 rakstīja:Vajag ECU, kam jau amputēts EWS vai arī pilnu citu ECU, EWS, čipa komplektu.dogMa rakstīja:aivis328 rakstīja:nekadas citas iespejas nav?
Labi, domu sapratu. Paldies 
Vecīt, nevar tā ar vadiem apiet..[/quote]aivis328 rakstīja:Vajag ECU, kam jau amputēts EWS vai arī pilnu citu ECU, EWS, čipa komplektu.dogMa rakstīja:aivis328 rakstīja:nekadas citas iespejas nav?
vel viens stulbs jautajums kompim un visam parejam jabut tiessi no 318is m44 vai var ari no cita modelja piemeram 318i m43 vai 316 nu kaut kaa taa?
Instagram INDIGAIS
Tik precīzi nezinu.
Man ir jautajums par el. spogoļu regulešanas sistemu...Kad sak regulet relejs vai hz kas klikšķ bet spogulis nekustas...Kas var but par vainu?
Un vel viens un varbut stulbs jautajums, compotam ja atver durvis ir jaiedegas gaismam?Ja ja tad kas var but ka neiedegas?
compotam der no sedana touringa un t.t.konsole ar elkoņbalstu
Nē!DIF rakstīja:compotam der no sedana touringa un t.t.konsole ar elkoņbalstu
Gan jau ka relejs arī ir vainīgs!DIF rakstīja:Man ir jautajums par el. spogoļu regulešanas sistemu...Kad sak regulet relejs vai hz kas klikšķ bet spogulis nekustas...Kas var but par vainu?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 483
- 484
- 485
- 486
- 487
- …
- 1297