Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 486
- 487
- 488
- 489
- 490
- …
- 1297
- chevron_right
Tamdēļ ka viņam tilts aizmugurējais no e30.mareks rakstīja:Kapēc e36 kompaktam neder atsperes no citiem e36 versijām ( sedana u.t.t.)....?
Šodien biju mriepas, lai paskatītos, kas slikts hadenē ir
vot pierakstīja tā : aizmugurējais tilts, labās puses šarnīrbukse (peldošā)
bet nu nekā nevaru tikt galā, kura tā ir
pats pie paceltās mašīnas nebiju, kad skatījās
Pasakiet, lūdzu, kurš detaļas numurs bildē ir īstā, mani interesējošā, bukse
vot pierakstīja tā : aizmugurējais tilts, labās puses šarnīrbukse (peldošā)
bet nu nekā nevaru tikt galā, kura tā ir
Pasakiet, lūdzu, kurš detaļas numurs bildē ir īstā, mani interesējošā, bukse
Nr. 2.
Kaut gan Nr. 3 arī varētu būt, abi laikam ir šarnīri...
Nylon:
viewtopic.php?f=21&t=238
viewtopic.php?f=21&t=238
kasp1js rakstīja:Nr. 2.
Armando rakstīja:nr2
paldies!
Šitais ganjau palīdzēs, paldies. Mēģināju atrast sadaļā "Piekare", tur "Bukses" utt.. kaut kā pat nepadomāju par "DIY"sandzhus rakstīja:Nylon:![]()
viewtopic.php?f=21&t=238
Kāds būtu gatavs aizvest man auto uz trali 100km līdz manām mājām, autiņam nav priekšējais ritenis, bet pastūrēt var. Par šādu pasākumu būtu gatavs šķirties aptuveni no 120 eur
Vai Compaktam der priekšējās atsperes no sedana...?
domāju aizbraukt uz automazgātuvi un motortelpu izmazgāt ar augstspiediena karstu ūdeni, ir kādas atsauksmes no tiem, kas to ir darījuši? t.i. vai ir kāda iespēja tādā veidā kaut ko sačakarēt, vai ka auto nepiešķiļas vai kaut kā tā?
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
Der......mareks rakstīja:Vai Compaktam der priekšējās atsperes no sedana...?
Cik esmu dzirdējis, tad no elektronikas ūdens jātur pa gabalu, visu pārējo var mazgāt bez bēdām 
Esmu mazgājis ar karcheri motortelpu, uzsildi motoru, tā, lai tur viss ir karsts un ūdens izgaro, nepūt virsū drošinātāju kastei un centies nesaliet ūdeni uz indukcijas spolēm, tāpat arī tur kur klima, tur ūdeni pūst nevajdzētu, savādāk var salīt iekšā klimas kastēMAIZE rakstīja:domāju aizbraukt uz automazgātuvi un motortelpu izmazgāt ar augstspiediena karstu ūdeni, ir kādas atsauksmes no tiem, kas to ir darījuši? t.i. vai ir kāda iespēja tādā veidā kaut ko sačakarēt, vai ka auto nepiešķiļas vai kaut kā tā?
cik mazgāts, nekādu problēmu.. bet zināmas bailes vai nedrošība ir, it īpaši tad, kad mazgātājs tā īpaši skalo drošinātāju kasti..MAIZE rakstīja:domāju aizbraukt uz automazgātuvi un motortelpu izmazgāt ar augstspiediena karstu ūdeni, ir kādas atsauksmes no tiem, kas to ir darījuši? t.i. vai ir kāda iespēja tādā veidā kaut ko sačakarēt, vai ka auto nepiešķiļas vai kaut kā tā?
protams, ir dzirdēti nostāsti, ka nevar pielaist.. "pīpītes" izmirkstot vai kas tur..
Ir vienam auto gadījies, ka ūdens satek iekšā, kur sveces, tad svečvads aprūsē un kontakts sūdīgs + ja vel tur viss ir zem ūdens, tad tur nekas nešķiļās.
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
Vienprojam aktuāli.driftaelks rakstīja:6 cilindru motoram zem ieplūdnieka ir divas trubinas, viena sudraba krāsā, otra melna. Kura ir atbratkai un kura ieplūdei priekš degvielas?
ja abas trubas ir atvienotas, vienkārši ieslēdz aizdedzi un paskaites, pa kuru pienāk degviela no bākas, kuru pumpē sūknis.driftaelks rakstīja:Vienprojam aktuāli.driftaelks rakstīja:6 cilindru motoram zem ieplūdnieka ir divas trubinas, viena sudraba krāsā, otra melna. Kura ir atbratkai un kura ieplūdei priekš degvielas?
StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
kaads var paraadiit kaa izskatas nolakotas miglas un baltie pavaroti ar melno laku??
No kuras trubas pienāk degviela sapratu pēc degvielas filtra, jo no tā izejošā trubiņa ir degviela, kas iet uz sprauslam, bet kur tieši tālāk viņu likt, jo kā teicu ir 2 varianti. Pie ieplūdnieka ir viens gaiš metāla puļķis un otrs melns, uz kura likt ieplūdes trubu un uz kura atbratkai trubu?essential rakstīja:ja abas trubas ir atvienotas, vienkārši ieslēdz aizdedzi un paskaites, pa kuru pienāk degviela no bākas, kuru pumpē sūknis.driftaelks rakstīja:Vienprojam aktuāli.driftaelks rakstīja:6 cilindru motoram zem ieplūdnieka ir divas trubinas, viena sudraba krāsā, otra melna. Kura ir atbratkai un kura ieplūdei priekš degvielas?
Der jo Priekša no e36mareks rakstīja:Vai Compaktam der priekšējās atsperes no sedana...?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 486
- 487
- 488
- 489
- 490
- …
- 1297