Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 489
- 490
- 491
- 492
- 493
- …
- 1297
- chevron_right
Vajadzētu būt mazākam.Tommas rakstīja:To es saprotu, bet es domāju vai gadījumā ja es uzlieku 4cyl autiņam 6cyl 6cm sēdinātas atsperes vai sēdinājums būs tāds pats vai arī mazāks?JorensHS rakstīja:6 cyl atsperes paļubomu ir cietākas nekā 4cyl, jo motors smagāks
Tu esi pārliecināts? Tas ir stick āķa komplekts, noņemts no cita e36.dogMa rakstīja:Tādus štekerus neatradīsi E36tajā. Bet, lai viss strādātu, nākas lodēties pie aizm. lampu vadiem. Tur var uztaisīt kā atzaru ar štekeri.
Pēc skata neizskatās pēc e36 štekeriem.
Ir 3.45 mazais reduktors. Sakarā ar dzinēja maiņu gribas garāku attiecību. Kādas attiecības var ielikt bez virpošanas?
varbut kads?ir iespeja dabut Borbet A 8 un 8.5 setu R16 netaisos sedinat lidz dibenam bet nu tradicionalais 60/40 piemeram,bet balonus ari negribas bazt vidussmera kompromiss butu kadas riepas 205/45?
Man ir 8j ar 205/45 un sēdinājums aptuveni tāds. Ir ok, neizbraucu ar pilnu mašīnu, bet likās ka arkā aizmugurē neies. Tagad ieķēru aizmugurei 215/40 un priekšai 205/45 paliks.
Principā normāls izmērs, lai gan ar tādām riepām man šobrīd priekšu prasītos zemāk nolaist.
Principā normāls izmērs, lai gan ar tādām riepām man šobrīd priekšu prasītos zemāk nolaist.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
OEM āķa štekeris ir viens, šis kaut kāds paštaisītais izskatās un nebūs plug&play priekš e36.barons rakstīja:Tu esi pārliecināts? Tas ir stick āķa komplekts, noņemts no cita e36.dogMa rakstīja:Tādus štekerus neatradīsi E36tajā. Bet, lai viss strādātu, nākas lodēties pie aizm. lampu vadiem. Tur var uztaisīt kā atzaru ar štekeri.
Kur tas oem štekeris vienojas klāt?
Kurā vietā 6cilindru motoram atrodas dzinēja kods?
Kur Rīgā var nopirkt tonejošās plēves? Gribas nedaudz ar miglinikiem paeksperimentēt 
Paldies. Varbūt arī zini kur var dabūt moldinga klipsus?Skudraa rakstīja:Kviller'ā:
http://kviller.lv/Oracal/ContactS.html
Iesaku tev viņus meklēt OEM, jo tie ķīnas sūdi tiešām ir neizturīgi!Garaisss rakstīja:Paldies. Varbūt arī zini kur var dabūt moldinga klipsus?
Ja nu tomēr gribi mēģināt, emu pircis abšifku klipšus diviauto tur protams ir arī moldingu utt. Atrodās ulbrokā.
Bet nu parasti ir tā, ka saliec durvīs visus klipšus un tad liekot klāt moldingu kādi 2 nolūzt un tā nekad arī nesanāk pielikt, lai visi izdzīvotu!
Bija vel vairaki veikali arī rīgā, tik neatceros vairs tos nosaukumus
Oem šaubos ka kaut kur dabūt varēs, vienīgi mosk pa ebay jāpameklē. Sākumam derētu arī tie Ķīnas, labāk tā nekā braukāt bez viena moldinga :-Dedzis rakstīja:Iesaku tev viņus meklēt OEM, jo tie ķīnas sūdi tiešām ir neizturīgi!Garaisss rakstīja:Paldies. Varbūt arī zini kur var dabūt moldinga klipsus?
Ja nu tomēr gribi mēģināt, emu pircis abšifku klipšus diviauto tur protams ir arī moldingu utt. Atrodās ulbrokā.
Bet nu parasti ir tā, ka saliec durvīs visus klipšus un tad liekot klāt moldingu kādi 2 nolūzt un tā nekad arī nesanāk pielikt, lai visi izdzīvotu!
Bija vel vairaki veikali arī rīgā, tik neatceros vairs tos nosaukumus
Renoksā maskavas ielā ir daudz un dažādu klipšu izvēle
Es priekš sevis parasti nolasu tos klipšus no jaucamajām tačkām, lietoti OEM tur daudz labāk nekā tie sūda ķīnieši
Aiz ieplūdes kolektora.driftaelks rakstīja:Kurā vietā 6cilindru motoram atrodas dzinēja kods?
Tā ieberzos ar airbag... iedevu apvilkt cita dizaina stūri un izrādījās, ka tai ir oglītes pakaļā a manai lente... nu ok - dabūju oglītes, atradu kā piemūķēt, visu pieliku utt, bet štepseļi maķ arī atšķiras - nu ok taurei diezgan loģiski varēja izsekot, tai visu salodēju a albertam vienai stūrei abi vadi iet caur glaunu oranžu štepseli ar maziem kontaktiem a otrai viens vads caur glauno, bet otrs tāds prasts ar cilpiņu galā (it kā pie masas būtu bijis pieskrūvēts) - vadu krāsas abām sistēmām totāli atšķirīgas....
Ne es gribētu ko nosvilināt ne dabūt pa mūli pagriežot atslēgu...
Un kur ir jautājums..?BadToro rakstīja:Tā ieberzos ar airbag... iedevu apvilkt cita dizaina stūri un izrādījās, ka tai ir oglītes pakaļā a manai lente... nu ok - dabūju oglītes, atradu kā piemūķēt, visu pieliku utt, bet štepseļi maķ arī atšķiras - nu ok taurei diezgan loģiski varēja izsekot, tai visu salodēju a albertam vienai stūrei abi vadi iet caur glaunu oranžu štepseli ar maziem kontaktiem a otrai viens vads caur glauno, bet otrs tāds prasts ar cilpiņu galā (it kā pie masas būtu bijis pieskrūvēts) - vadu krāsas abām sistēmām totāli atšķirīgas....
Jautajums par aizmugurejo tiltu - man ir ta, Ka labas puses riepa ir dziljak arkas neka kreisaja- Nu tjip taka dziljak
Uz salona pusi , bet kreisa puse normali lidz ar arkam iet - riepa nav ne skjiiba ne ka,
Tas ir no ta,Ka saversums nav noregulets, vai kautkas cits?
Sorry par mulkigu jautajumu
Uz salona pusi , bet kreisa puse normali lidz ar arkam iet - riepa nav ne skjiiba ne ka,
Tas ir no ta,Ka saversums nav noregulets, vai kautkas cits?
Sorry par mulkigu jautajumu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 489
- 490
- 491
- 492
- 493
- …