Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 491
- 492
- 493
- 494
- 495
- …
- 1297
- chevron_right
Neesmu neakd greizis atsperes, i kada jēga ja atspres maksā kapeikas? Cietiba atkariga no sedinajuma un firmas. Nekadi zobi tur tev ar visiem nebirs. Bet nu ja gribi pa leto, tad greiz nost, skaties, lai neziradas ka tev jau no iepreišeja sainieka atsperej viens vijumsa plausts jau sen.arnis87 rakstīja:Labi, labi.![]()
Tad piedavajiet kaads man taas atsperes. Man vajag tikai nedaudz zemaaku auto, nevis cietu kaa karieti. Visas tas sedinatas atsperes ir tik cietas, ka zobus var izsist.
Un nestastiet pasakas, ka te neviens nav griezis atsperes.
Jau skrienam meklēt Tev tās atsperes...arnis87 rakstīja:Labi, labi.![]()
Tad piedavajiet kaads man taas atsperes. Man vajag tikai nedaudz zemaaku auto, nevis cietu kaa karieti. Visas tas sedinatas atsperes ir tik cietas, ka zobus var izsist.
d[-_-]b
Man tev ir labāks riainājums kā piesēdinātarnis87 rakstīja:Labi, labi.![]()
Šad tad man liekas ka vairums Latvijas iedzīvotāju ir pilnīgi lohi, sazāģētas atsperes, sēdinājumi ar klīrensu 3cm, lai bļa vilktos kā gliemeži pāri sliedēm un kavētu satiksmi, te nav Vācijas ceļi, bet ko gan es saprotu no modes
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Labakais varinats kads butu prieks sadiem diskiem. R16 15ET 7.5J
205/45/16 215/45/16 205/40/16 215/40/16 ???
205/45 ideāli, var vēl pabraukt nesitot diskus, bet pie nesēdināta auto varētu izskatītiea tukša arkaLAKIKS rakstīja:Labakais varinats kads butu prieks sadiem diskiem. R16 15ET 7.5J
205/50 arī ok ja auto nav sēdināts
uzbraucu uz bedres, neko jaunu neieraudzīju. pacēlu pakaļējo ratu gaisā, nu griesties griežās bet pretīga metāliska skaņa, tiešām šķiet ka kaut kas ar bremžu sistēmu, bet pagaidām neesmu 100% drošs, jo ratu nevareju dabūt nost dēļ jobanās sikretkas.Pacha rakstīja:Visdrīzāk, rocene sabirusiRBG rakstīja:braucu viss kā parasti, bremzēju pie luksofora un pēkšņi tāda sajūta ka viens pakaļējais ritenis grūti griežas, uzsākot sajūta bija tāda kā ručņiks vienam ritenim tikai butu norauts, pēc brīža bremzēšana pazuda, bet tagad skan būkšķi no aizmugures, braucot pa lidzenu ceļu. kādas idejas? reduktors?
Kada krasa ir ella pastiprinataja...virsu rakstits ka ZF...cik lasiju tad izskatas ka dzeltena...bet negribas jau ieliet kkadu sudu.krs var ieteikt kadu liet...
95%, ka rocenei atsperītes palidoja..RBG rakstīja:uzbraucu uz bedres, neko jaunu neieraudzīju. pacēlu pakaļējo ratu gaisā, nu griesties griežās bet pretīga metāliska skaņa, tiešām šķiet ka kaut kas ar bremžu sistēmu, bet pagaidām neesmu 100% drošs, jo ratu nevareju dabūt nost dēļ jobanās sikretkas.Pacha rakstīja:Visdrīzāk, rocene sabirusiRBG rakstīja:braucu viss kā parasti, bremzēju pie luksofora un pēkšņi tāda sajūta ka viens pakaļējais ritenis grūti griežas, uzsākot sajūta bija tāda kā ručņiks vienam ritenim tikai butu norauts, pēc brīža bremzēšana pazuda, bet tagad skan būkšķi no aizmugures, braucot pa lidzenu ceļu. kādas idejas? reduktors?
Un vel kas var but,no pulta kad ver vala kreisais durvis neveras vala bet no atslega iet un labais ne katru reizi veras vala no pulta...
Stures pastiprinataj šķidrumam izmanto ATF eļļu ..kura ir ķiršsarkaniga toni cik zinu un esmu lejis.DIF rakstīja:Kada krasa ir ella pastiprinataja...virsu rakstits ka ZF...cik lasiju tad izskatas ka dzeltena...bet negribas jau ieliet kkadu sudu.krs var ieteikt kadu liet...
Derēs ATF II D
Kādi ieteikumi kā priekšējiem lukturiem dabūt nost priekšējos lielos stiklus?
Karsēju ar celtniecības fēnu pa perimetru un ar skrūvgriezi mēginu atlauzt nost, bet bez rezultātiem, rāmja plastmasa nedaudz sāka kust bet stikls nemaz nepadodas
Karsēju ar celtniecības fēnu pa perimetru un ar skrūvgriezi mēginu atlauzt nost, bet bez rezultātiem, rāmja plastmasa nedaudz sāka kust bet stikls nemaz nepadodas
Ja tev nav kiniesu lukturi, tad panem tapesu nazi un ar pacietibu sac griezt to limi,silikonu nez kas tev tur ir.Man kad luktri saka svist es ta dariju lai parlimet stikluskasp1js rakstīja:Kādi ieteikumi kā priekšējiem lukturiem dabūt nost priekšējos lielos stiklus?
agrāk kad savam e30 pārlīmēju stiklus lukturiem darīju sekojoši - ieslēdzu un uzsildīju cepeškrāsni uz 200°c un iebāzu iekšā uz 5.min pasildīties, tad izņēmu ārā un ar plakano skrūvgriezie sāku uzmanīgi pa perimetru taisīt vaļā, sanāca vienmēr, nekādu problēmu, ja nesanāk ar pirmo ieliec vēl uz 5.min sildīties. ja uztraucies, ka sāks kust kaut kas, tad lieki, jo nekusīs :)kasp1js rakstīja:Kādi ieteikumi kā priekšējiem lukturiem dabūt nost priekšējos lielos stiklus?
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
jautājums vairāk par csdd un krāsas maiņu. ja autiņu pārkrāso. cik ilgā laikā jāpārreģistrē krāsa? ko var teikt policisti par to ja krāsa nav pareizā, cik reizes var atrunāties, ka tikko pārkrāsots braucu mājās or someting. nākammēnes iet metināties un vākt vizuālo kopā lai uz atklāšanu varu arī aizbraukt. bet reāli laikam nesavilkšu nodoklim vēl līdz nākamajai algai. jautājums vai ir kāds sods utt. ja aptur policisi? vai būs kkāds brīdinājums..
Tatad, interese cik sarezgiti ir uzlikt videja reduktora vieta mazo un vai mazais reduktors tures 2.5tds griezi!? 
Yoo čaļi kadam nav shema ka partaisit no automata pravodku uz manualo???
Kur var nopirkt attēlā redzamo izārdīto gumijas mufti?Interesē tikai jauna,lietotu jau esmu paspējis uzlikt.
Zasada,a ko Tur pārtaisīt?cik zinu vajadzēja tik pāris pinus pārvienot,lai kompis domā,ka automāts neitrālajā.
Sos plastmasus ar pogam ir iespejams kaut ka nonemt? Velams, nesalauzot.
Tur nav nekas jāpārtaisa. Pameklē kaut vai dogMas DIY topiku , tur ir viss apskaidrots kas jādara ar automāta pravodku.ZASADA rakstīja:Yoo čaļi kadam nav shema ka partaisit no automata pravodku uz manualo???
jap vinus vnk rauj araa ja nenak pamegini ar jūtam un skrūvgrieziti piepacelt biski arā vini nāk un ir uz tādiem kā klipšiemSprogis rakstīja:Sos plastmasus ar pogam ir iespejams kaut ka nonemt? Velams, nesalauzot.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 491
- 492
- 493
- 494
- 495
- …
- 1297