Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 495
- 496
- 497
- 498
- 499
- …
- 1297
- chevron_right
Skaidrs, bet kāds ir tāds sakarīgs sēdinājums, tā lai nav pārspīlēts, 40mm ir ļoti zems?Duuj rakstīja:Nu cik cilindru motors tev ir?Edvards77 rakstīja:Ar ko atšķirās atsperēm 4cil un 6cil, jo gribu sedinātas atsperes bet nesaprotu kurus ņemt!
Man ir 60/40 un nav tik traģiski. Tieku gandriz visurEdvards77 rakstīja:Skaidrs, bet kāds ir tāds sakarīgs sēdinājums, tā lai nav pārspīlēts, 40mm ir ļoti zems?Duuj rakstīja:Nu cik cilindru motors tev ir?Edvards77 rakstīja:Ar ko atšķirās atsperēm 4cil un 6cil, jo gribu sedinātas atsperes bet nesaprotu kurus ņemt!
Tad man arī būs tādi jāņem!
DrošiEdvards77 rakstīja:Tad man arī būs tādi jāņem!
moofaka rakstīja:Jautājums, kā lai noņem 2.5td degvielas sūkni, visu iespējamo esmu atsktūvēkis iepldūdes kolektoru noņēmu utt, karoč visu, bet viņš kustās uz priekšu atpakaļ 0,5mm bet tā liekas ka ieķēries būtu. lūdzu apgaismojat mani.
Viss ok ir nost
Vai pie M50b25 izplūdes kolektora,var pieskruvēt M50b20 izplūdi? Un vai kupejai der izplūde visā garumā no sedana/touring?
Vai der izplūde arī M52B20/B25/B28 ?
Vai der izplūde arī M52B20/B25/B28 ?
Pēdējais labojis WannaBee - 26 Mar 2015, 15:34, kopā labots 1 reizi.
upLomax rakstīja:Kads var pateikt kads izmers prieksejam druvju spikeriem ? 93 gada kupeja. Naca pa vienam katra durvi. Tie bisku lielaki varianti. Cik cm vini ir ?
BMW E36 Coupe/Sedan w/ Standard:
5.25" Front Midbass
2.5" Front Midrange
~5/8 Front Tweeter
4" Rear Midbass - Inside Enclosure
~5/8 Rear Tweeter - Inside Enclosure
5.25" Front Midbass
2.5" Front Midrange
~5/8 Front Tweeter
4" Rear Midbass - Inside Enclosure
~5/8 Rear Tweeter - Inside Enclosure
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
pie lietotāja KLAVINS 
Paldies, bus jauzraksta vinam PM :)kasiks rakstīja:pie lietotāja KLAVINS
Gros auto var dabūt uz pusi lētākas, tik ne OEM protams, bet neuzskatu, ka viņas ir sliktākas/
Sveiki. Kāds zin labu smērīti, jeb pūšamo buksēm ? gribētu sapūst nedaudz, jo sākušas čīkstēt braucot lēnām pa bedrēm. Uzklausīšu arī citus variantus.
Es ari varu sagadit
edzis rakstīja:Gros auto var dabūt uz pusi lētākas, tik ne OEM protams, bet neuzskatu, ka viņas ir sliktākas/
M44b19 dzineejs.
Kas notur degvielas reikaa spiedienu? Vai tur nemaz nav jabut spiedienam? Suuknis? Vai arii tur aiz suukņa ir kaads vaarsts?
Kas notur degvielas reikaa spiedienu? Vai tur nemaz nav jabut spiedienam? Suuknis? Vai arii tur aiz suukņa ir kaads vaarsts?
Ir jautajums...Ja tehniska rakstits 1,8 un ielikts 2,3 slimibas lapu iedos?Un vispar skatisies viņi to?Kads to ir darijis?
Neeksistē tāds 2.3 motors, bet kādeļ lai viņu neiedotu?
2,5 173h/p...Nu hz ir tak japartaisa tehnisko pasi...vai vnk uzrakstis kadu 3 deļ motora vai hz...nekad ar šito neesmu saskaries,tapec ari prasuedzis rakstīja:Neeksistē tāds 2.3 motors, bet kādeļ lai viņu neiedotu?
Neko nevajag partaisit ja nemainas degvielas tips. Ej droši skati.DIF rakstīja:2,5 173h/p...Nu hz ir tak japartaisa tehnisko pasi...vai vnk uzrakstis kadu 3 deļ motora vai hz...nekad ar šito neesmu saskaries,tapec ari prasuedzis rakstīja:Neeksistē tāds 2.3 motors, bet kādeļ lai viņu neiedotu?
Neko nevajag partaisit ja nemainas degvielas tips. Ej droši skati.[/quote]
paldies par info
paldies par info
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 495
- 496
- 497
- 498