Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 496
- 497
- 498
- 499
- 500
- …
- 1297
- chevron_right
Kādās robežās jābūt kompresijas pakāpei, lai brauktu ar 95.oktanu?
Vai arī pofig, jo detonacijas devejs pagriezis aizdedzi vēlāk. ?

SunCoast Customs IIIM
Degviela reika gala(tuvak radiatora) ir spidiens varst kurs regule degviela spiedienu. Vakuma trubina ir uz varstu, atvieno to un lai dzinejs strada uz tuksgaitas ap 5 min. Ja benzins netec tad varst starada.
arnis87 rakstīja:M44b19 dzineejs.
Kas notur degvielas reikaa spiedienu? Vai tur nemaz nav jabut spiedienam? Suuknis? Vai arii tur aiz suukņa ir kaads vaarsts?
Kur var nopirkt klipsus prieks moldingiem ??
Atradu un jau pasutiju
Atradu un jau pasutiju
Pēdējais labojis Tautudels - 27 Mar 2015, 18:05, kopā labots 1 reizi.
ok,paldies. Bet man liekas, ka man sprauslas netur spiedienu, jo ja dzineejs ilgi pastaav, tad iedarbinot nestrada visi cilindri un smird pec benzina.ivoka1981 rakstīja:Degviela reika gala(tuvak radiatora) ir spidiens varst kurs regule degviela spiedienu. Vakuma trubina ir uz varstu, atvieno to un lai dzinejs strada uz tuksgaitas ap 5 min. Ja benzins netec tad varst starada.
Kas notur degvielas reikaa spiedienu? Vai tur nemaz nav jabut spiedienam? Suuknis? Vai arii tur aiz suukņa ir kaads vaarsts?
Kāds no šejieniešiem nenodarbojas ar auto pacēlāju apkopi?
gribu tiesam 100% zinat vai pakalas tilts ar disku bremzem no kutinas der sedanam kam ir Jo%$nie trumuli!? 
Ja nevar noskannet lai redzetu ka spauslas strada , tad vieglajs variants ir nomainit sprauslas blives (O ring\gredzeni). Vini ir leti ap 1-2 euro gabala. Uzraksti mani PM ar dzineju dati un izlaidijuma gada, es apskatiso tad.
arnis87 rakstīja:ok,paldies. Bet man liekas, ka man sprauslas netur spiedienu, jo ja dzineejs ilgi pastaav, tad iedarbinot nestrada visi cilindri un smird pec benzina.ivoka1981 rakstīja:Degviela reika gala(tuvak radiatora) ir spidiens varst kurs regule degviela spiedienu. Vakuma trubina ir uz varstu, atvieno to un lai dzinejs strada uz tuksgaitas ap 5 min. Ja benzins netec tad varst starada.
nomajniju spararatu un uzliku jaunu sajuga komplektu , sajuga pedalis palika mikstaks un patikamaks , bet mašina sak ripot tikaj kad sajuga pedalis ir atlajsts 1/2 vaj 1/3 no pedaļa gaiena , tas ir sakuma neņem , bet aiziet aptuveni no puses , kas varetu but pa vainu , sajuga cilindrs ?
[quote="ivoka1981"]Ja nevar noskannet lai redzetu ka spauslas strada , tad vieglajs variants ir nomainit sprauslas blives (O ring\gredzeni). Vini ir leti ap 1-2 euro gabala. Uzraksti mani PM ar dzineju dati un izlaidijuma gada, es apskatiso tad.
[quote="arnis87"][quote="ivoka1981"]Degviela reika gala(tuvak radiatora) ir spidiens varst kurs regule degviela spiedienu. Vakuma trubina ir uz varstu, atvieno to un lai dzinejs strada uz tuksgaitas ap 5 min. Ja benzins netec tad varst starada
Man tie gredzeni jau ir nopirkti- kautkad mainiishu tas sprauslas. Vai tad tikai ar gredzenu nomainju bus lidzets?
[quote="arnis87"][quote="ivoka1981"]Degviela reika gala(tuvak radiatora) ir spidiens varst kurs regule degviela spiedienu. Vakuma trubina ir uz varstu, atvieno to un lai dzinejs strada uz tuksgaitas ap 5 min. Ja benzins netec tad varst starada
Man tie gredzeni jau ir nopirkti- kautkad mainiishu tas sprauslas. Vai tad tikai ar gredzenu nomainju bus lidzets?
Taa jaabuut- tev vnk spararats pirms tam bija taa izdilis, ka biji jau pieradis, ka sakjeras kad pedalis griidaa. jaunam sajugam taa vajadzetu buut.andrjuha37 rakstīja:nomajniju spararatu un uzliku jaunu sajuga komplektu , sajuga pedalis palika mikstaks un patikamaks , bet mašina sak ripot tikaj kad sajuga pedalis ir atlajsts 1/2 vaj 1/3 no pedaļa gaiena , tas ir sakuma neņem , bet aiziet aptuveni no puses , kas varetu but pa vainu , sajuga cilindrs ?
Iespejams, ja blivi netur spiedienu tad benzins tek ara no degviela reika (sprauslas augsa dala).
Nomainit sprauslas blives ir 2-3 stundas darbs manaprat.
Nomainit sprauslas blives ir 2-3 stundas darbs manaprat.
arnis87 rakstīja: Man tie gredzeni jau ir nopirkti- kautkad mainiishu tas sprauslas. Vai tad tikai ar gredzenu nomainju bus lidzets?
Pēdējais labojis ivoka1981 - 28 Mar 2015, 00:01, kopā labots 1 reizi.
Motora vadība pati regulē aizdedzi, bet tas nenozīmē, ka var liet iekšā sūdu.Meeris rakstīja:Kādās robežās jābūt kompresijas pakāpei, lai brauktu ar 95.oktanu?
Kādās aptuveni cenās svārstās E36 ievilkt miglas, ja visi vadi jāvelk, štekeris jāmaina un releju uzstādīšana?
Kāds ir saskāries ar mašīnas norakstīšanu? Kas tur īsti jādara un cik maksā csdd tā lieta?
http://www.csdd.lv/lat/registracija/tra ... _/?doc=695
Te kaut kur gan jau ir atrodamas visas atbildes
Te kaut kur gan jau ir atrodamas visas atbildes
stulbs jautājums, bet kā atšķiras mīkstās no cietajām šarām? ārējā plaukta
Sent from my GT-I8150 using Tapatalk 2
Reāli braucot nekādu starpību nejūtu, jo vienā pusē stāv mīkstā, otrajā cietā. Vienīgais, ko mācēšu pastāstīt ir tas, ka skatē piepisās par to ka dažādas stāv.gruzs rakstīja:stulbs jautājums, bet kā atšķiras mīkstās no cietajām šarām? ārējā plaukta
nu tiesam neviens nezin?AndzaK_LV rakstīja:gribu tiesam 100% zinat vai pakalas tilts ar disku bremzem no kutinas der sedanam kam ir Jo%$nie trumuli!?
jader jo tur nav kam atskirties 
1.8is un 2.0i starteri ir vienādi?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 496
- 497
- 498
- 499
- 500