Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 498
- 499
- 500
- 501
- 502
- …
- 1297
- chevron_right
Diski jau kādu laiku kā aizgājuši, un tauringu netirgoju. jāsametina, jāsakrāso un būs kā jaunscipruss18 rakstīja:burbuli touringu ar diskiem netirgo?
un jaatbrauc pie manis pec bagaznieka vakaBurbul1s rakstīja:Diski jau kādu laiku kā aizgājuši, un tauringu netirgoju. jāsametina, jāsakrāso un būs kā jaunscipruss18 rakstīja:burbuli touringu ar diskiem netirgo?
kam Tu diskus pardevi??Burbul1s rakstīja:Diski jau kādu laiku kā aizgājuši, un tauringu netirgoju. jāsametina, jāsakrāso un būs kā jaunscipruss18 rakstīja:burbuli touringu ar diskiem netirgo?
ar kompatu pa brugji
Burbul1s rakstīja:Linda rakstīja:Tepat forumā pavisam nesen pliks m50b25 tirgojās par 99e. Kapeikas vien ir
Nu ja pliks tad varbūt, bet ja vaig pilnā sborā tad parasti tpt visi grib kādus 250 un uz augšu eirikus. Bet nu katrs jau pats spriež. Es jau nezinu kāda situācija, bet ja man mētātos m20b25 un jāizvēlas vai ielikt to vai pirkt m50b25, gan jau ka tpt ieliktu m20 ja varētu.
Tur Tev taisnība . Velejos uzzinat Jūsu domas. Varbūt var ieteikt kur atrast normālu m50b25 kurš izņemts tīko no auto?;)
Nosmilšoju, sapratu ka kapi ar tiem diskiem, jāmetina, jāvalcē n shit, atdevu kkādiem korišiem no Jelgavascipruss18 rakstīja:kam Tu diskus pardevi??Burbul1s rakstīja:Diski jau kādu laiku kā aizgājuši, un tauringu netirgoju. jāsametina, jāsakrāso un būs kā jaunscipruss18 rakstīja:burbuli touringu ar diskiem netirgo?
Tu zini cik man tas prieks izmaksās ja vēl pakaļ jābrauc?AndzaK_LV rakstīja:un jaatbrauc pie manis pec bagaznieka vakaBurbul1s rakstīja:Diski jau kādu laiku kā aizgājuši, un tauringu netirgoju. jāsametina, jāsakrāso un būs kā jaunscipruss18 rakstīja:burbuli touringu ar diskiem netirgo?
Blac NEpiedrazo visus topikuscipruss18 rakstīja:butu labak man vinjus piedavajis atpakalj
Nu es tīri zolīdā ciparā viņus pārdevu tpc nesūdzoscipruss18 rakstīja:butu labak man vinjus piedavajis atpakalj
Tepat forumā var atrast, tik labi piedāvājumi jāpameklēkrists21 rakstīja:Burbul1s rakstīja:Linda rakstīja:Tepat forumā pavisam nesen pliks m50b25 tirgojās par 99e. Kapeikas vien ir
Nu ja pliks tad varbūt, bet ja vaig pilnā sborā tad parasti tpt visi grib kādus 250 un uz augšu eirikus. Bet nu katrs jau pats spriež. Es jau nezinu kāda situācija, bet ja man mētātos m20b25 un jāizvēlas vai ielikt to vai pirkt m50b25, gan jau ka tpt ieliktu m20 ja varētu.
Tur Tev taisnība . Velejos uzzinat Jūsu domas. Varbūt var ieteikt kur atrast normālu m50b25 kurš izņemts tīko no auto?;)
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Ir kāds saskāries, kad noņem auto no uzskaites un tās 30 dienas paiet, kad drīkst atrasties uz ceļa, ko darīt lai atkal uzskaitē atrastos auto un varētu pārvietoties pa ceļu?
Kad es savējo priku auto man arī bija noņemts no uzskaites, un teh.pase atgriesta vaļā, tad es devos uz CSDD un veicu auto pāreģistāciju uz manu vārdu un devos uz numura salīdzināšanu, un laikam vissdriftaelks rakstīja:Ir kāds saskāries, kad noņem auto no uzskaites un tās 30 dienas paiet, kad drīkst atrasties uz ceļa, ko darīt lai atkal uzskaitē atrastos auto un varētu pārvietoties pa ceļu?
Ar glāžu atsaitēm var iziet TA?
Protams!māriņš rakstīja:Ar glāžu atsaitēm var iziet TA?
Duuj rakstīja:Protams!māriņš rakstīja:Ar glāžu atsaitēm var iziet TA?
Iesakiet kādu labu meistaru, kas pāršuj stūres?!
Man arī vajadzētu elkoņbalstu pāršūt.Edvards77 rakstīja:Iesakiet kādu labu meistaru, kas pāršuj stūres?!
bija beigta zonde, uzliku ngk un atkal zonde nobira. ko darit?
paldies
Instagram : AINARSLIPARTS
ieej realoem, panem skruves izmerus un aizej us skruvju veikalu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 498
- 499
- 500
- 501
- 502
- …
- 1297