Skrūvēšana
Šajā sadaļā droši jautājam visu ko nesaprotam, vai kas nesanāk. Mainot detaļu, remontējot auto, kaut ko skrūvējot neatceries, vai vienkārši nezini kā izjaukt/salikt.. Šeit būs īstā vieta, kur griezties pēc palīdzības.
Brīvdienās domāju uzlikt aizmugurē sēdinātās atsperes. Gribu laicīgi jau visu noskaidrot, kādi instrumenti vajadzīgi, un kādi knifi tur ir. Dzirdēju ka esot vienkārši (aizmugurei).
Tātad, norauju riteni nost, un tālāk? Nevajag obligāti to atsperes saspiedējatslēgu (vai kā viņu nodēvēt?)? Nav tur kāds āķis, kuru nezinot var nočakarēties pus dienu?
Tātad, norauju riteni nost, un tālāk? Nevajag obligāti to atsperes saspiedējatslēgu (vai kā viņu nodēvēt?)? Nav tur kāds āķis, kuru nezinot var nočakarēties pus dienu?
dogMa rakstīja:Pacel auto, noņem riteni, atskrūvē apakšējo amīša skrūvi, ar roku vai lauzni spied plaukt lejā un izvelc atsperi. Ļoti ātri izdarāms
Priekšējās pa šo nedēļu toč atvedīšu, lai abas vari nomainīt :) Bet priekšējām gan vajadzēs savilcēju.
Ok, tad jau izklausās patiešām diezgan vienkārši. A Tev nav tas savilcējs? Ja ir, varbūt vari aizšaut tad uz brīvdienām.
1. atskruuvee 3 skruves zem haubes amiisha balstam
2. atskruuvee stabilizatora atsaiti
3. pacel auto un nonjem ratu
4. nonjem visas trubinjas kas pie amiisha
5. atsrkuuvee 3 skruuves amiitim apakshaa
6. amiiti ar visu atsperi komplektaa izcelj aaraa
7. panjem 2 savicleejus, savelc atsperi
8 atsrkuuvee augshaa amartizatoram skruuvi,nonjem atbalstu un nonjem atsperi.
atpakalseciibu jau zinaasi :)
2. atskruuvee stabilizatora atsaiti
3. pacel auto un nonjem ratu
4. nonjem visas trubinjas kas pie amiisha
5. atsrkuuvee 3 skruuves amiitim apakshaa
6. amiiti ar visu atsperi komplektaa izcelj aaraa
7. panjem 2 savicleejus, savelc atsperi
8 atsrkuuvee augshaa amartizatoram skruuvi,nonjem atbalstu un nonjem atsperi.
atpakalseciibu jau zinaasi :)
Paldies, veiksme noderēja bet laiks man pietrūka. Pakaļējās ātri vien samainīju, bet prikšējās ir vienkārši elle. Sāksim jau ar to ka man nav serviss un kamēr kaut ko savā nekārtīgajā garāžā atrodu, paiet pus diena. Tad vēl kamēr pa pagastu sazīmēju 18 atslēgu.. Un jā, tagad esmu vienu atsperi salicis un atdūros pret tādu jauku nervu čakarējošu lietu kā pieskrūvēt tās trīs skrūvītes atpakaļ.
Kāds var pateikt kā to izdarīt? Es tur makarēju, nu cenšos visādi, viņām ir tādi kā robiņi, bet nu man viņas neturās tajās vietās. Vienkārši āaāā, izbesījies esmu, atstāju pārējo uz rītdienu, ar otru riteni cerams ies ātrāk, vismaz visi instrumenti būs pa rokai un nebūs divas stundas jāmeklē, un tā..
Kāds var pateikt kā to izdarīt? Es tur makarēju, nu cenšos visādi, viņām ir tādi kā robiņi, bet nu man viņas neturās tajās vietās. Vienkārši āaāā, izbesījies esmu, atstāju pārējo uz rītdienu, ar otru riteni cerams ies ātrāk, vismaz visi instrumenti būs pa rokai un nebūs divas stundas jāmeklē, un tā..
augšējās skrūvītes 3? tās tak vienkārši iedzenas tajā atbalsta buksē, nu ja aprautas tās mazās rieviņas, tad nu gan vajadzētu ar metināmo pieķertRuu rakstīja:Paldies, veiksme noderēja bet laiks man pietrūka. Pakaļējās ātri vien samainīju, bet prikšējās ir vienkārši elle. Sāksim jau ar to ka man nav serviss un kamēr kaut ko savā nekārtīgajā garāžā atrodu, paiet pus diena. Tad vēl kamēr pa pagastu sazīmēju 18 atslēgu.. Un jā, tagad esmu vienu atsperi salicis un atdūros pret tādu jauku nervu čakarējošu lietu kā pieskrūvēt tās trīs skrūvītes atpakaļ.