Viss par kondicionieriem
Tuvojās vasara, tāpēc gribētos pēc iespējas ātrāk uzzināt vai manam autiņam vispār strādā kondiška. Cik dzirdēts, tad viņu ziemā nemaz nevar ieslēgt (nu var, bet viņš viņu neieslēdz), jo kondiķi sākot šancēt tikai no +5 grādiem. Nu kaut kā tā. Kad man gaidīt, un kad man viņu testēt? Jo iepriekšējais saimnieks neko jēdzīgu par viņu pateikt nevarēja..
Ko spēj diagnosticēt?Agris rakstīja:ja straadaa, tad arii ziemaa var sajust savaadaaku gaisu, vismaz man taa liekas, kad netiishaam sanaacis iesleegt.
dogma-- cik siki tas meistars speej diagnosticeet nez?
ir kaads meeginaajis uzlikt m52 motora kondicionieri? turbas pas nepas? zinu ka pie motora piestiprianat var 100%
Runājot par Armando sāpi - ja tev ir pavisam parastā pečka, tad tev pilnīgi visa pečka jāmaina + elektromagnētiskie vārsti jāliek citi.. Ui, jebļa liela :) Vismaz man tā liekas.
nu jaa to biju domajis ka kondiki kopa ar klim, sis tas jau ir iepirkts, ari panelitis digitalais ir, bet vienkarsi parak lieli projekti prieksa lai to lietinu saktu darit, bet panelis uz melno protams ka jaliek, donors atkal rullesAgris rakstīja:ja taadu paaakumu taisi, tad iesaku arii KLIMATU likt, jo taapat diezgan panels jaarda aaraa.
vari pakonsulteeties ar 540i bavarijaa, man skeit ka vinshs shaadu procesu veica.
kaa arii tev peleekais panels jaamaina
...
a nauda veljas pulverim, uudenim, veljas mashiinas nolietojums + dushaa uudens uttt tam visam pietiek lai nomazgaatos peectam un arii dreebes katru dienu mazgaatu?????
Pamēģini paarbaukt piemeeram no juglas līdz spicei sastreegumu laikaa, peectam ej pa veikalu un priecaajies ka esi nosviidis no galvas liidz kaajaam seezot sastreegumaa vairaak kaa stundu..
plus tas viss rada papildus stresu, un velmi aatraak tikt galaa.. itseviskji pa zemes celju braucot pie 25 graadi
Pamēģini paarbaukt piemeeram no juglas līdz spicei sastreegumu laikaa, peectam ej pa veikalu un priecaajies ka esi nosviidis no galvas liidz kaajaam seezot sastreegumaa vairaak kaa stundu..
plus tas viss rada papildus stresu, un velmi aatraak tikt galaa.. itseviskji pa zemes celju braucot pie 25 graadi