problēmas iziet tehnisko
Tehniskā dabūta uz mēnesi. Pa to laiku jānomaina labajā pusē bremžu cauruļvadi, kas ir sarūsējuši un jānomaina stūres rata apvalks, par ko arī izrādās dod 2 punktus, ja tas ir ieplīsis.
Varat palīdzēt ar idejām, kur lēti var pāršūt m stūres ratu?
Un saremontēt bremžu cauruļvadus?
Varat palīdzēt ar idejām, kur lēti var pāršūt m stūres ratu?
Un saremontēt bremžu cauruļvadus?
ar savilcējiem savelc to stūres ratu un uzliec pāri kkādu apvalku, pats pirms pāris gadiem tā gāju tehaču
Bija doma ar melnu izolentu nolīmēt smiekla pēc. Prātā neienāca, ka par to liek 2 punktus
Ar izoleni var, man visa stūre notīta.
Nesen kā izgāju skati.
Nesen kā izgāju skati.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Kāda stūre? Varbūt ka izdevīgāk nopirkt tādu pašu citu vienkārši. Vai kautvai no kāda aizņemties.
A tā, nezinu Tavu atrašanās vietu, bet bremžu cauruļvadus var nomainīt kautvai pie manis.
A tā, nezinu Tavu atrašanās vietu, bet bremžu cauruļvadus var nomainīt kautvai pie manis.
M sture, tapec es gribu vienk salabot
noplēs ādu un aizmirsti(vai pāršuj )
Ja es noplesisu, vai man atkal ieliks 2nieku par bojatu sturi ?kkk_24 rakstīja:noplēs ādu un aizmirsti(vai pāršuj )
Kā vispār var tā stūri sadirst?
Pats jau ar nekādiem glauniem auto nebraucu bet ko tādu neēsmu redzējis
To es varetu uzprasit ieprieksejam saimniekamBucis rakstīja:Kā vispār var tā stūri sadirst?
Sadilst taapat kaa seedekljiAgita rakstīja:To es varetu uzprasit ieprieksejam saimniekamBucis rakstīja:Kā vispār var tā stūri sadirst?
ja vienkārši noplēsīsi ādu, tad nē, ja bojājums ir lielāks(dziļāks) par ādu, tad gan neplēsAgita rakstīja:Ja es noplesisu, vai man atkal ieliks 2nieku par bojatu sturi ?
Ne, ne, tikai ada saplisusi. M diedzinji izjukusi