nevar atslēgt autiņu STEIDZAMI!!
nevar atslegt ne ar atslēgu ne centrālo.kā atmūķē?
palaužot aiz stūra, pavelkot to pipstiķi uz augšu, tā pat nevar attaisīt durvis.
Es domāju ka varētu pēc šīs pašas pamācības
http://www.m3forum.net/m3forum/showthread.php?t=114414
tikai kaut kā no ārpuses jāmēģina noņemt to moldingu durvju ārējam rokturim.
Teorētiski var arī nolauzt, nomaiņa gan jau būs lētāka un vienkāršāka nekā paša stikla maiņa.
http://www.m3forum.net/m3forum/showthread.php?t=114414
tikai kaut kā no ārpuses jāmēģina noņemt to moldingu durvju ārējam rokturim.
Teorētiski var arī nolauzt, nomaiņa gan jau būs lētāka un vienkāršāka nekā paša stikla maiņa.
akmulators nosedies vai kas?
ja aķis būtu pie vainas, tad šofera durvis atslēgtukaspars26 rakstīja:akmulators nosedies vai kas?
Bija tāds pats stāsts pagājušo ziemu. Ziemas kaplim pie veikala vairs nevarēju attaisīt durvis. Pie veikala stāvvietā aizņemos no blakus auto domkratu un izsitu blakussēdētāja stiklu. Nevarēju atvērt pogas, līdu caur izsisto stiklu. Ja atmiņa nemiļ pie vainas bija kaut kas ar centrālo atslēgu
paņem 2 metri šņori tādu līdz serkociņa biezumam pa vidu uzmet cilpu un bāz pa durvīm iekšā viens gals uz priekšu otrs uz aizmuguri un centies trāpīt cilpu pipsikam virsū ka trapi tad velc uz saniem augša!
Ar drāti sanāca pavilkt to pipstiķi, bet šā vai tā attaisīt nevarēja...nu neko, ņēmu āmuru...izsitu, parāvu pipstiķi, un tā pat netaisījas, pagriezu aizdedzi - pats atslēdzāsosams rakstīja:paņem 2 metri šņori tādu līdz serkociņa biezumam pa vidu uzmet cilpu un bāz pa durvīm iekšā viens gals uz priekšu otrs uz aizmuguri un centies trāpīt cilpu pipsikam virsū ka trapi tad velc uz saniem augša!
Biju pie depo atslēgas atstājis aizdedzē un ejot prom aizslēdzu,labi ka maku paņēmu,sanāca auklu nopirkt,no garāmgājēja nazi aizņemties,nogriezu vajadzīga garuma auklu un ar cilpas uzmesšanu uz pipsika,sanāca atvērt,paldies dievam! Pirmā doma ar bij iet pirk āmuru un kraut logā!
Nākamajā rītā ziņojums par nozagtu auto
bet dīvaini tas ka es arī parāvu to pipsiku uz augšu, bet tā pat durvis attaisīt nevarējavitjazz rakstīja:Biju pie depo atslēgas atstājis aizdedzē un ejot prom aizslēdzu,labi ka maku paņēmu,sanāca auklu nopirkt,no garāmgājēja nazi aizņemties,nogriezu vajadzīga garuma auklu un ar cilpas uzmesšanu uz pipsika,sanāca atvērt,paldies dievam! Pirmā doma ar bij iet pirk āmuru un kraut logā!
Dīvaini,piekrītu! Ja nu vienīgais nebij kas atkritis bagažnieka nodalījumā,kur centrālā sistēma,bet tādā gadījumā ar bagažnieka atvēršanu arī būt problēmas.Ernestsful rakstīja:bet dīvaini tas ka es arī parāvu to pipsiku uz augšu, bet tā pat durvis attaisīt nevarējavitjazz rakstīja:Biju pie depo atslēgas atstājis aizdedzē un ejot prom aizslēdzu,labi ka maku paņēmu,sanāca auklu nopirkt,no garāmgājēja nazi aizņemties,nogriezu vajadzīga garuma auklu un ar cilpas uzmesšanu uz pipsika,sanāca atvērt,paldies dievam! Pirmā doma ar bij iet pirk āmuru un kraut logā!
Man OEM centrālajai ir tā, ka ja aizslēdz auto (nav svarīgi ar pulti vai atslēgu), ne ar ko citu vairs auto atvērt nevar. Iekšējie rokturi un puļķi ne uz ko nereaģē. Tad atliek tikai stilku sist ārā, ja nav otras atslēgas.
Sila jesķ uma ņe nada
Es būtu mēģinājis noņemt to moldingu un tad atvērt durvis caur roktura šķirbu, bet nu katrs dara kā grib, ar ķieģeli arī diezgan vienkārši, tik pēc tam lauskas jālasa un jāliek vietā jauns logs.
Es būtu mēģinājis noņemt to moldingu un tad atvērt durvis caur roktura šķirbu, bet nu katrs dara kā grib, ar ķieģeli arī diezgan vienkārši, tik pēc tam lauskas jālasa un jāliek vietā jauns logs.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ja jau viss ir tik vienkārši, tad jau jebkuru e36 varu aizdzīt?!
Cik nu aizdzīt, vēl jau pretī ir signalizācija un vēl kaut kā japielaiz.
Zagļi jau izsistu logu ar to pašu kirpiču lai izzagtu kaut ko no salona.
Zagļi jau izsistu logu ar to pašu kirpiču lai izzagtu kaut ko no salona.
Nav nemaz tik vienkārši. Man noņemot to plastmasu rokturis nemaz uz skrūvēm neturējās, bet ar kniedi vienā pusē, visai oem izskatījās.
Tas, ka Tu nevarēji atvērt durvis raustot puļķīšus ir deadlock, tikai dīvaini ka pagriežot atslēgu aizdedzē Tev visas durvis atslēdzās.
Un tik vienkārši noņemot durvīm to rokturi nemaz nevar tās durvis atmūķēt, vakar tika darīts gan no iekšpuses, gan no āŗpuses kāda stunda aizgāja.
Tas, ka Tu nevarēji atvērt durvis raustot puļķīšus ir deadlock, tikai dīvaini ka pagriežot atslēgu aizdedzē Tev visas durvis atslēdzās.
Un tik vienkārši noņemot durvīm to rokturi nemaz nevar tās durvis atmūķēt, vakar tika darīts gan no iekšpuses, gan no āŗpuses kāda stunda aizgāja.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Hm ja ar kniedi tad tiešām vairs nav tik vienkārši.