Slēdzenes ķeras
Šodien izgāju ārā un sapratu, ka nevaru atslēgt durvis (ar atslēgu), ciet var aizslēgt, bet uz otru pusi ķeras, tā kā atduras. Abām durvīm vienādi. Kādi varianti? Ir iespēja salabot serdeni vai arī vieglākais variants būs citas ručkas ar citu atslēgu? Vai arī cik dārga ir centrālā atslēga vai signalizācija ar tālvadību uzstādīšana?
Man ir 97" tourings, centrālā atslēga.
Iepūt WD-40labs_jaa rakstīja:Šodien izgāju ārā un sapratu, ka nevaru atslēgt durvis (ar atslēgu), ciet var aizslēgt, bet uz otru pusi ķeras, tā kā atduras. Abām durvīm vienādi. Kādi varianti? Ir iespēja salabot serdeni vai arī vieglākais variants būs citas ručkas ar citu atslēgu? Vai arī cik dārga ir centrālā atslēga vai signalizācija ar tālvadību uzstādīšana?
Visādus brīnumus sapūtuvitjazz rakstīja:Iepūt WD-40labs_jaa rakstīja:Šodien izgāju ārā un sapratu, ka nevaru atslēgt durvis (ar atslēgu), ciet var aizslēgt, bet uz otru pusi ķeras, tā kā atduras. Abām durvīm vienādi. Kādi varianti? Ir iespēja salabot serdeni vai arī vieglākais variants būs citas ručkas ar citu atslēgu? Vai arī cik dārga ir centrālā atslēga vai signalizācija ar tālvadību uzstādīšana?
Man ari ir 97 gada tourings un tiesi tad pats, pirms kada laika kārtīgi sapūtu ar wd, minūtes desmit grozījumus un nekā, nu i noriskēju un ar spēku vala atgriezu, pec ta vel sapūtu ar wd un tagad ar kādu līdzekli slēdzenēm un ir ciešami, bet tikunta ķeras
KŪTIŅAS 4EVER
Atslēgu nebija bail nolauzt?Kronepod rakstīja:Man ari ir 97 gada tourings un tiesi tad pats, pirms kada laika kārtīgi sapūtu ar wd, minūtes desmit grozījumus un nekā, nu i noriskēju un ar spēku vala atgriezu, pec ta vel sapūtu ar wd un tagad ar kādu līdzekli slēdzenēm un ir ciešami, bet tikunta ķeras
Man tas pats bija, aizslēgt varēju, atslēgt ne. Nomainīju atslēgu un viss strādā kā vajag. Lkm oriģinālā atslēga nodila pa 20 gadiem
Uzvilēji jaunu atslēgu?Garaisss rakstīja:Man tas pats bija, aizslēgt varēju, atslēgt ne. Nomainīju atslēgu un viss strādā kā vajag. Lkm oriģinālā atslēga nodila pa 20 gadiem
Paldies dievam atradu otru rezerves atslēgu, tā jau butu visticamāk vai nu vilejis jaunu, vai līcis citu slēdzeni.labs_jaa rakstīja:Uzvilēji jaunu atslēgu?Garaisss rakstīja:Man tas pats bija, aizslēgt varēju, atslēgt ne. Nomainīju atslēgu un viss strādā kā vajag. Lkm oriģinālā atslēga nodila pa 20 gadiem
Pirms tam putu wd utt,nekas nelīdzēja. Aizvēras viegli, attaisit vaļā bija neiespējami, drīzāk atslēga saluztu, nekā atvērtos.
Nu pamēģināšu tad uzvilēt jaunu atslēgu!
Man ar šis parādījās brīdī, kad nejauši mainot ručku saplēsu to dekoratīvo aizsargu un nācās braukt bez. Visādi dubļi, smiltis un putnu kakas tur saiet iekšā un cik tur vajag. Izeja - eļļot regulāri un visu laiku vai arī mainīt pašu serdeni ar visu atslēgu, šrotā jau var atrast pa +/- ok cenām.
Edit: nezinu, vai tā var, bet gan jau var arī pasažierpuses serdeni ieswapot šofera pusē ja tas ir aizliegts vai nav iespējams, labojiet
Edit: nezinu, vai tā var, bet gan jau var arī pasažierpuses serdeni ieswapot šofera pusē ja tas ir aizliegts vai nav iespējams, labojiet
Man jau abas pusēs ir sačakarējies, nevaru nekā aizslēgt.
Bet lai nomainītu serdeni, tāpat ručka jāņem ārā vai arī var kkā izmānīt tāpat?
Manējam arī caur bagažnieku centrālā slēdzaslabs_jaa rakstīja:Man jau abas pusēs ir sačakarējies, nevaru nekā aizslēgt.
Tur aizmugurē ir tapiņa, kas jāizsit ārā lai varētu nomainīt, stipri šaubos vai to var izdarīt tāpat, es vismaz ņēmu visu ručku nost..