Par un ap TD/TDS
kaut kā par dīzeļiem tā pamaz te runā, tad varbūt būtu labi tāda tēma.
Dīzelim pie degvielas filtra nāk štekers ar vairākiem vadiem. Kādam funkcijām tas ir domāts ? Tikai apsildei vai kaut kam vēl ?
Dīzelim pie degvielas filtra nāk štekers ar vairākiem vadiem. Kādam funkcijām tas ir domāts ? Tikai apsildei vai kaut kam vēl ?
Pēc idejas vajadzētu būt tikai apsildei. Bet neesmu tāds dīzeļu specs :)
manai otrai masinai( ne bmw) nak 4 vadi pie filtra, kura ietilpst apsilde, un chec! tas tipa gudram masinam! kad laiks mainit filtru!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Cik tā apsilde tur ir vajadzīga? Man ir nolauzta viena truba līdz ar to ir uzlikts parastais filtrs. Vadi ja nemaldos arī pienāca 4.
:) nu apsilde vajadziga lai tu ziema nestavetu pagalma, bet citi tai pasa laika brauktu....
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Bļin aizvedu uz dizeļ centru diagnostiku teica ka rauj gaisu gar 4 sprauslu protams nomainju+ jauna blive , skatijos vēl aizvien rauj gaisu klāt degvielas sistēmā , paskatijos no spraslas 4. 2 šļaukas itkā laidušas degvielu garām nomainiju bet vienalga kkur rauj klāt
Kādam ir bijusi tāda problēma ? teica augstspiediena sūknis sulo ,bet ir ok nezinu ko darīt , braukšu uz garāžu skatīties
Kādam ir bijusi tāda problēma ? teica augstspiediena sūknis sulo ,bet ir ok nezinu ko darīt , braukšu uz garāžu skatīties
Sveiki! Man sanāca tāda šaize - mainot degvielas filtru nolauzu aizplūstošās degvielas štuceru Viņu var jaunu nopirkt vai arī jāmēģina kko jaunu kombinēt? Un kā to nolauzto galu var dabūt ārā no tās trubiņas? Būšu pateicīgs par palīdzību!
jautājums par apkuri iekš 318tds. braucošs dod švaku siltu gaisu, ja pirkstus pieliek pie gaisa atveres sasildīt var. uzvietas stāvoš pūš tikai vēsu. tas viss ir pie uzsildīta motora, ieliku pat kartonu bet siltāk nepalika . Kopumā silda, bet švaki. Varētu būt krāsns aizaugusi ?
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Iesākumā pārbaudi dzeses šķidruma līmeni.
līmenis ir ok, gan siltam, gan aukstam
rītā pārbaudīšu. šodien nekur nebraukšu tik uz nakti bišku pasildīšu, lai no rīta mazāka zīlēšana
pie reizes vēlviens jautājums - kādas ir sekas ja brauc ar nestrādājošu turbīnu ?
pie reizes vēlviens jautājums - kādas ir sekas ja brauc ar nestrādājošu turbīnu ?
Es pāris mēnešus pabraucu un nekas,ja neskaita ka autiņs tups kā pagale
man bez visas turbīnas šis liekas kā raķete, jo ar 1,4 focus uz apdzīšanu bija jāieskrienas
trubas beidzot pārbaudītas, ir siltas. šodien pat uzbrīdi palikās karsti salonā gāzējot pa rīgas hesu. bet apmēram kā zem 100km/h tā atkal nepārāk labi silda.
Nu trubām jābūt karstām. gan pirms, gan pēc vārsta ja kloķis pagriezts uz sarkano.
būs rīt vel reiz jāuzmet aci
Man tas vārsts gļukoja otrādāk, uzgriežot uz auksto un riktīgi sagāzējot sāk pūst karsto gaisu .Uz karsto tām trubām pirms un pēc vārsta ir jābūt vienādi karstām.
pielej klat dzese skidrumu un paskaties vai mainas vai neee ja dzeses skidrums bus pa daudz tapat izputis lauka!
vel tāda jocīga lieta ka uzliekot logu režīmu pūš rendenu, bet pārslēdzot uz sejas režīmu īsu brīdi pūš rendenu kamēr sāk pūst siltu