M60B40 ieks E36
Es gribeju savam likt,bet kad painteresejos cik man tas izmaksas pargaja gribesana protams Lv noteikt letak var to izdari,jo pats esmu DE.
Uzraksti shim meistarinjam draugos:) Vinjsh ar taadu pa ielu paarvietojas:)siikais rakstīja:Esu ticis pats lidz reikas problemai, bet viss parejais jau ir... tik e36 ir tik stuli izdomats ka karteris nav prieksa!
http://www.draugiem.lv/gallery/?aid=31582360
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Tiek iepirkta gatava ALPINA un problēmas atkrīt gan ar TA gan visu pārējo
Dzīvē šāda veida aparātu redzējis neesu, bet man domāt ka ir grūti dabūt pēcāk labu izsvarojumu, kā arī nevajadzētu aizmirst par mazliet labākām bremzēm kas to spēkstaciju provēs apturēt.
Dzīvē šāda veida aparātu redzējis neesu, bet man domāt ka ir grūti dabūt pēcāk labu izsvarojumu, kā arī nevajadzētu aizmirst par mazliet labākām bremzēm kas to spēkstaciju provēs apturēt.
m60 tak nav necik daudz smagāks par m50(52)
Cik tālu esi ?
man piemēram tagad jāatrod vads kompim kurš ir parkingam lai pielaistu dabūju DME no e32 kuram nav nācis ews 92gada ja nu kāds zin to vadu lūdzu pasakiet .
man piemēram tagad jāatrod vads kompim kurš ir parkingam lai pielaistu dabūju DME no e32 kuram nav nācis ews 92gada ja nu kāds zin to vadu lūdzu pasakiet .
Iepirkt gatavu Alpinu? Tu zini cik tādi V8 E36 vispār tika uzražoti? Uzgooglē un tad padomā!other rakstīja:Tiek iepirkta gatava ALPINA un problēmas atkrīt gan ar TA gan visu pārējo
A par izvarojumu kur problēma? V8 ir īsāks un vieglāks.
Mani māc šaubas, jo TA veči ieraudzīs, ka nav vakumņiks un nelaidīs cauri, tur viegli neies, jo viņi neticēs, ka stockā bez vakumņika.other rakstīja:Tiek iepirkta gatava ALPINA un problēmas atkrīt gan ar TA gan visu pārējo
Bet, uzgāju šo galeriju, kur vakumņiks IR:
http://www.flickr.com/photos/ganicki/with/136516439 Tātad šāds swaps ir iespējams un TA varēs iziet, jo dzinēja kronšteinus var izgatavot pats, tikai jāiesniedz projekts CSDD.
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
Lai uztaisit e36 ar 4.4 kura var iziet TA vajag vismaz 4300eur.Viens no musu pedejiem, driz bus legals ar TA
BMW autoserviss& tunings
Kur saskrien šie 4.3e ? Dzinējs lēts.
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...