Āras temperatūras devēja alternatīvas uzstādīšana
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
Viss top zustand. Strādā un precīzi
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Arī šodien uzstādiju,viss darbojas
Pāldies par ideju
Pāldies par ideju
Pirmajā lapā varētu pieminēt, ka kādu laiku vajag ļaut pierast, es kādu laiku atpakaļ biju divus tos termistorus paņēmis cik ātri pielodēju tik pat ātri norāvu nost, jo nerādīja pareizi
Arī iepirku, vajag atrast laiku uzlikt
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Vakar vakarā arī salodēju Pielodēju un skatos,ka tikuntā rāda -40 , norāvu aķim klemi, novācu instumentus, piemetu klemi atpakaļ un rādija pareizi +- 2 grādi vairāk, bet nu tagad itkā rāda visu pareizi. Paldies par šito DIY ideju!
Tātad probz neliels.. 12mitajā pinā iekš obc vads pienāk (brūns), bet kreisajā pusē pie miglas (gaisa lūkā) nekā nav jautājums, pa kurieni tam vadam ir jāiet no obc uz lūku?
Pofigs, smuki izvelc,lai nekarājas motortelpā. Es caur drošinātāju kasti un tad gar malu līdz lampām un tad uz leju.Fashion rakstīja:Tātad probz neliels.. 12mitajā pinā iekš obc vads pienāk (brūns), bet kreisajā pusē pie miglas (gaisa lūkā) nekā nav jautājums, pa kurieni tam vadam ir jāiet no obc uz lūku?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Atradu nogrieztos vadus... viss strādā klāt liku ar atvienotu OBC štekeri, tā kā t` parādīja uzreiz kad pieslēdzu atpakaļ OBC
Pielaboju pirmo postu.kasp1js rakstīja:Pirmajā lapā varētu pieminēt, ka kādu laiku vajag ļaut pierast, es kādu laiku atpakaļ biju divus tos termistorus paņēmis cik ātri pielodēju tik pat ātri norāvu nost, jo nerādīja pareizi
Bet tad sanāk kā tā sensora kalibrēšanās notiek katru reizi kad auto tiek no jauna piešķilts ?
Nu piem viss uzlikts un rāda OK, bet kas notiek pēc auto noslēpēšanas - visa iepriekšējā kalibrēšanās pazūd ?
Nu piem viss uzlikts un rāda OK, bet kas notiek pēc auto noslēpēšanas - visa iepriekšējā kalibrēšanās pazūd ?
Nē. Kad "apdrod", tad strādā visu laiku, līdz kamēr pats devējs netiek atvienots.
Tencinu pa infodogMa rakstīja:Nē. Kad "apdrod", tad strādā visu laiku, līdz kamēr pats devējs netiek atvienots.
Uztādiju temp deveju atvienoju obc (7 pogu) pievienoju temp uzrāda +50 tad -28 un atkal -37 un paliek.. Vrb ir ko ieteikt uztadiju jaunu deveju :)
Kaut ko ne tā esi izdarījis.
Man arī ir radusies reāla vajadzība pēc dačika, bet meklēju argusā un neatrodu tur šādu, atradu citur, bet tur ir ļoti daudz, varbūt kāds var pateikt kādas pretestības viņu vajag?
I don`t like bass, I love it!
Lemonas termistors strādā mazāk precīzi par Argusā esošo.
tas 4,7K ir 4,7omi?
Pretestībām 10^3 apzīmējumus norāda komata vietā: piem., 4,7 ohm tiek apzīmēti kā 4R7, 4,7 K apzīmē kā 4K7, 4,7 M kā 4M7.
4,7 K (4K7) būs 4700 omi.
4,7 K (4K7) būs 4700 omi.
Vienkārši 4,7 kilomi :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6