EWS II pievienošana swapojot no 91.-95. uz 96.+ dzinējiem.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 10
- chevron_right
dogMa rakstīja:Neiespringsti, liec un brauc
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Ja es m43b16 vietā lieku m52b20 , es varu atstāt no 1.6 čipu un ews?jo m52b20 čips ir nozaudēts
Bõks rakstīja:Ja es m43b16 vietā lieku m52b20 , es varu atstāt no 1.6 čipu un ews?jo m52b20 čips ir nozaudēts
Ja tu domā čipu kas ir atslēgā, tad nē, jo čips ir saistīts ar vadības bloku
- ikey07
Čips ir saistīts ar ews "kastīti". Atstāt, vari, bet neieciešams tos "sapārot", t.i., DME ar EWS.
Man diezgan smags gadījums. Auto 95.gada, orģināli bijis m43b18, tālāk laucenieki iemetuši m40b18, tālāk es tiku pie šī brīnuma un esmu iegādājies m52b20 un drīzumā gatavojos iecelt. Protams, no m52 nav liidzi nekadas ews kastes, signaldeveeji un rinki. Nezinu kas ieprieks tur darīts, kas amputēts vai nē.
Jautaajums, ir jeega pašam vsp sāk pisties ar tiem vadiem vai uzreiz saukt dogma?
Jautaajums, ir jeega pašam vsp sāk pisties ar tiem vadiem vai uzreiz saukt dogma?
Nu ja tev nav ews no tā m52, tad vien sauc dogma.
Jautājums, kā parbaudīt, vai EWS ir pievienots pareizi ?
Kristapseduards rakstīja:Jautājums, kā parbaudīt, vai EWS ir pievienots pareizi ?
Ar atslēgas griešanu aizdedzē, ja pielec, tātad pievienots pareizi.
Bet nopietni, izslasi visu topiku, kkur būs atbilde tev.
- ikey07
Visu jau vairakas reizes parlasiju un parbaudiju EWS viss saslegts, bet sveces sausas visu laiku.. Cik sapratu EWS modulim ir janotikšk.. Kas manaa gadijumā nenotiek. Bet kads varetu but iemesls? EWS nesaderiba? Kå var parbaudit vai visas komponentes ir no viena auto ? Diagnostika nav pieejama.ikey07 rakstīja:Kristapseduards rakstīja:Jautājums, kā parbaudīt, vai EWS ir pievienots pareizi ?
Ar atslēgas griešanu aizdedzē, ja pielec, tātad pievienots pareizi.
Bet nopietni, izslasi visu topiku, kkur būs atbilde tev.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tev tas 7tais pins bija zaļš vai violets/melns ?
- ikey07
Melns ar violetu.. Sledzu pie mašinaa štekera.ikey07 rakstīja:Tev tas 7tais pins bija zaļš vai violets/melns ?
Kristapseduards rakstīja:Melns ar violetu.. Sledzu pie mašinaa štekera.
Pārknieb viņu, un pieslēdz to zaļo kas nāk no ews.
- ikey07
Ok, paldies mēgināšu
Kā lai e34 2.5tds uzliek suknim jauno virsu,es domaju vai vadibas bloks no e36 kas paredzets jaunai virsai ies kopa ar e34 pravotku?
cik zinu vienkārši nav,100ajam c4audi esot vienkārši daži vadi sūkņa pinoutā jāpamaina,uzjautā varbūt ivars_e36 ,viņš varētu zināt.
Steidzami !!!
Kur meklēt vainu, ja EWS nenotikšk??? Załais vads no ews moduła ir aizvilkts uz 7pinu(melns/violets) 20x štekerī. Ir pievienots pie stravas EWS. Ar sarkans/ dzeltens vadu pie + un bruno pie masas... Zilais vads aizvilkts uz signala pastiprinātāju.. Diagnostikas vads ari pievienots... Pie EWS moduła paliek pari 5x vadi melns/dzeltens, melns/załš,załš melns, zils sarkans dzeltens un melns. Motoram starteris griež, dzirkstele ir, suknis bendzinu sagādā. Bet sveces sausas. EWS modulim nav tikškis, nav ne jausmas kur vel meklēt problēmu, pariets pari visiem vadiem, strava pie ews pienak, pie pastiprinātāja arī.
Čips vairakas reizes mainijis savu poziciju...
Kur meklēt vainu, ja EWS nenotikšk??? Załais vads no ews moduła ir aizvilkts uz 7pinu(melns/violets) 20x štekerī. Ir pievienots pie stravas EWS. Ar sarkans/ dzeltens vadu pie + un bruno pie masas... Zilais vads aizvilkts uz signala pastiprinātāju.. Diagnostikas vads ari pievienots... Pie EWS moduła paliek pari 5x vadi melns/dzeltens, melns/załš,załš melns, zils sarkans dzeltens un melns. Motoram starteris griež, dzirkstele ir, suknis bendzinu sagādā. Bet sveces sausas. EWS modulim nav tikškis, nav ne jausmas kur vel meklēt problēmu, pariets pari visiem vadiem, strava pie ews pienak, pie pastiprinātāja arī.
Čips vairakas reizes mainijis savu poziciju...
nav varbut istais chips tad ta ari bus ka nevares uzskilt.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Brūns/Melns nav pie ews štekera? Ja ir, pievieno pie +. Ja tas nelīdz, tad uztvērējriņķis vai čipa <-> ews komunikācija "čau". Ews nav no automāta?
EWS vadu krāsas nesakrita dažas,laikam e39 štekera dēļ.
Ar Māris un Patriks konsultācijām izdarīts.
Personīgi viss tika savilkts zem šofera kājām.
Ar Māris un Patriks konsultācijām izdarīts.
Personīgi viss tika savilkts zem šofera kājām.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Sveiki biedri. Problēma sekojoša, vakar ieswapoju 6cyl m50 motora ar siemens vadību, pirms tam bija m42 ar bosch vadību. Saliku visus vadus un trubas pa vietām un laidām klāt, strteris griež, bet sūknis nenoskan pagriežot atslēgu un dzirkstele arī nav. Ir aizdomas par EWS, kas nepadod visu uz sistēmu. Tā varētu būt vai problēma citur jāmeklē ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 10