18 pogu OBC uzstādīšana
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 18
- chevron_right
Sveiki!!! Bija pulkstenis un tagad bribu iemontet 11 pogu obc. izloznaju shemas bet ta ari neiebraucu, interese ka jasledz tiesi 11 pogu obc nevis 18 pogu, padalisies kads kas ir ko tadu darijis??? vismaz vadu krasas nosauciet kas pie ka!!! Liels paldies!!!
Tev 11 pogu OBC ar visu štekeri?
Ja jā, tad krāsām jāsakrīt, t.i., plusam (sarkans/dzeltens), masai (brūns) un apgaismojumam (violets/balts). Ja gribi arī temperatūras dačiku pievienot, tad velc dačika vienu vadu uz brūns/zaļs, otru uz masu aizvelc.
Ceru, ka nekļūdījos
Ja jā, tad krāsām jāsakrīt, t.i., plusam (sarkans/dzeltens), masai (brūns) un apgaismojumam (violets/balts). Ja gribi arī temperatūras dačiku pievienot, tad velc dačika vienu vadu uz brūns/zaļs, otru uz masu aizvelc.
Ceru, ka nekļūdījos
cik vadiem jabut pie stekera??? man ir bet kad biju pievienojis ka tu teici negaja nekas, bet pievienojot lampinju vieta plusu un minusu viss strada!!! stekeri pini var atskirties???
Kurais profils tev šinī forumā šis ir pēc kārtas ?
p.s. sveikts ar reinkarnāciju
p.s. sveikts ar reinkarnāciju
Es varu teikt tikai vienu es vairs ne ar vienu nelekshos man tikai tehniski jautajumi interese, Esmu labojies nekadu offtopick!!!
Par temu man tam obc pieliekot sarkans,balts un sarkans peleks iedegas abgaismojums, varb pini japamaina? obc ir no 99 gada touringa, ludzu palidziet!!!
Par temu man tam obc pieliekot sarkans,balts un sarkans peleks iedegas abgaismojums, varb pini japamaina? obc ir no 99 gada touringa, ludzu palidziet!!!
Pats esi par slinku, lai atvērtu etm un paskatītos ?
Ja pareizi esi pievienojis un nedarbojas - nes preci atpakaļ. (es tā vienmēr daru).
Ja pareizi esi pievienojis un nedarbojas - nes preci atpakaļ. (es tā vienmēr daru).
Gribēju uzzināt vai no parastā pulksteņa tie 3 vadi , arī der priekš 7 pogu obc lai vismaz viņs strādātu un rādītu pulksteni ?
Vadi der. Kapēc lai nederētu. Ko viņš tur īsti rādīs gan nezinu. Un tie vadi ļoti smuki nāk ārā ar adatas palīdzibu no štekera. Nekas nav jāgriež un jāstiķē.
P.S. Atkārtošos un teikšu vēlreiz ka ar 7 pogām nav nekāds OBC(on board computer), bet gan MID(multi information display)
P.S. Atkārtošos un teikšu vēlreiz ka ar 7 pogām nav nekāds OBC(on board computer), bet gan MID(multi information display)
Teorētiski jau viņam vajadzētu tikai temperatūru neradit , jo tas ir javelk pa jaunu .yanks rakstīja:Vadi der. Kapēc lai nederētu. Ko viņš tur īsti rādīs gan nezinu. Un tie vadi ļoti smuki nāk ārā ar adatas palīdzibu no štekera. Nekas nav jāgriež un jāstiķē.
ps - nēsu nekāds elektriķis bet rīt pamēģināšu ielikt , labāk būs nekā analogue clock
MFD (Multi Function Display)yanks rakstīja:Vadi der. Kapēc lai nederētu. Ko viņš tur īsti rādīs gan nezinu. Un tie vadi ļoti smuki nāk ārā ar adatas palīdzibu no štekera. Nekas nav jāgriež un jāstiķē.
Un pie analogā pulksteņa vadiem ir patstāvīga strāva - tas nozīmē, ka tas ''kompis'' Tev būs ieslēgts visu laiku...
Pareizi ir jāslēdzas klāt pie radio vadiem... http://www.bimmerforums.co.uk/forum/f74 ... ay-t35837/
Pašu tuvākajā laikā sagaida šis pats process, jo pa brīvu dabūju to 7 pogu ''borta kompi''.
sledz klaat pie apgaismojuma plusa taa kaa es to dariiju, tad nebuus pastaviigi iesleegts "obc"!
es savu info ņemu no e36 bentleys manuāļa. pēc aizdedzes izslēgšanas nekas man nepaliek ieslēgts. bet to visu darīju jau kādu laiku atpakaļ un par konkrētiem piniem vairs visu neatceros
Pēdējais labojis yanks - 02 Apr 2013, 20:11, kopā labots 1 reizi.
pa tēmu kādam nav 7 pogu obc štekers ? Sorry par offtopic
grāmatā kas nāk līdzi e36 ir MID
tatad sodien meginaju ielikt 7 pogu obc pulkstena vietā, saliekot visus vadus kur tiem nakas , bet obc neiet, ieliekot cita masina iet, kur varetu but problēma, vadus liku pēc kupejas vadiem skatijos kur kuram jabūt~!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Papildus viens vads plusam jāpievieno. No galvas neatceros. Ņem katru vadu un liec klāt plusam, līdz kamēr iedegas :)
izmeģināju bez variantiem, ka ir tums ta ir! varbut ir kkur kkada pamaciba?
Ir pamācība, kā 18 pogu obc ielikt
Tu visu darīji pie ieslēgtas aizdedzes?
Tu visu darīji pie ieslēgtas aizdedzes?
nu ja par 18 pogu obc domāšu vēlāk kupejai, bet tagad jatiek gala ar 7 pogu. nu karoč apgaismojums deg, tik nesledzas iekšā, jā to visu darīju pie ieslēgtas aizdedzes! tik bij nesaprasana kur likt vadu kas ir zils ar violetu svitru un baltiem punktiem, bet tad atradu, bet vienalga nesledzas iekšā!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 18