18 pogu OBC Check funkcija un DIY
pats liku. vēru vaļā cc, skatijos tos rm9 un rm10 bleķus kas atbild par priekšējām lampām. viss kartībā viņiemKon4a rakstīja:Paprovē no kāda aizņemties citu CC moduli, maybe iekšā kautkas pasvilis Pats Xenonus liki vai jau bija?EJANSONS rakstīja:braukaju kadu laiku ar xenoniem, ieliku parastas spuldzes tagad. taapat rada low beam failure. obc resetoju, cc kompi vienoju nost. nekadu izmainu. ko darit?
Nu maybe tiešām paprovē pamainīt to bloku, vai arī uzmeklē googlē to tutoriāli, kur tos bleķus apgraizot var dabūt, lai nemet ārā bezjēgā to kļūdu, te kautkur foruma kāds pat kautkad lika to tutoriali, ja nemaldosEJANSONS rakstīja:pats liku. vēru vaļā cc, skatijos tos rm9 un rm10 bleķus kas atbild par priekšējām lampām. viss kartībā viņiemKon4a rakstīja:Paprovē no kāda aizņemties citu CC moduli, maybe iekšā kautkas pasvilis Pats Xenonus liki vai jau bija?EJANSONS rakstīja:braukaju kadu laiku ar xenoniem, ieliku parastas spuldzes tagad. taapat rada low beam failure. obc resetoju, cc kompi vienoju nost. nekadu izmainu. ko darit?
Jautājums ne pa 18 pogu obc, bet par 11 pogu obc.
Vai var uzlikt 11 pogu obc 7 pogu obc vietā, neko jaunu neliekot, nelodējot klāt?
Vai var uzlikt 11 pogu obc 7 pogu obc vietā, neko jaunu neliekot, nelodējot klāt?
nevar, uzpraags auto :(
Ja uzsprāgs, tad galvenais lai ar stilu uziet gaisā. Visi sapņo uziet gaisā stiligi.KV_ rakstīja:nevar, uzpraags auto :(
Spraud klāt, viss darbosies, izņemot check-control.. Rādīs Check Control Inactiv.
Paprovē no kāda aizņemties citu CC moduli, maybe iekšā kautkas pasvilis Pats Xenonus liki vai jau bija?[/quote]
pats liku. vēru vaļā cc, skatijos tos rm9 un rm10 bleķus kas atbild par priekšējām lampām. viss kartībā viņiem[/quote]
Nu maybe tiešām paprovē pamainīt to bloku, vai arī uzmeklē googlē to tutoriāli, kur tos bleķus apgraizot var dabūt, lai nemet ārā bezjēgā to kļūdu, te kautkur foruma kāds pat kautkad lika to tutoriali, ja nemaldos [/quote]
ta tutoriala del vispar gribu salabot to cc bushanu. bet nevar jau salabot to kas ir jau sakne beigts. met failu ari ar normalam spildzem
pats liku. vēru vaļā cc, skatijos tos rm9 un rm10 bleķus kas atbild par priekšējām lampām. viss kartībā viņiem[/quote]
Nu maybe tiešām paprovē pamainīt to bloku, vai arī uzmeklē googlē to tutoriāli, kur tos bleķus apgraizot var dabūt, lai nemet ārā bezjēgā to kļūdu, te kautkur foruma kāds pat kautkad lika to tutoriali, ja nemaldos [/quote]
ta tutoriala del vispar gribu salabot to cc bushanu. bet nevar jau salabot to kas ir jau sakne beigts. met failu ari ar normalam spildzem
Nu drošvien tad tie xenoni kautko nebūt sasvilinajuši tam blokam, es domāju, ka drošākais ir atrast citu CC bloku un miers mājās, ja kādreiz atkal liksi xenonus, piepsraud atpakaļ veco ar apgraizītām plates līnijām, lai pr. lampas vispār ignorēEJANSONS rakstīja: ta tutoriala del vispar gribu salabot to cc bushanu. bet nevar jau salabot to kas ir jau sakne beigts. met failu ari ar normalam spildzem
Man ar 18pogu obc viss ok, bet low beam rada gan ar xenon, gan originalajam souldzem. Domaju tpc, ka man kkas nav ar generatoru,jo pie piedarbinata apgaismojums ljoti minimali mirgo.
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Kļūdu dēļ ģeneratora nemestuWildutch rakstīja:Man ar 18pogu obc viss ok, bet low beam rada gan ar xenon, gan originalajam souldzem. Domaju tpc, ka man kkas nav ar generatoru,jo pie piedarbinata apgaismojums ljoti minimali mirgo.
dogMa rakstīja:Spraud klāt, viss darbosies, izņemot check-control.. Rādīs Check Control Inactiv.
skaidrs jamēģina tad arī tā...
jautājums par drošinātājums kam ir domāts tas drošinātājs kurš saucas check control, man ir 1.8i ar 7pogu obc
Vai kads seit kaa pakalpojumu var piedavat 11 pogu obc vieta loti zoliidi ielikt 18 pogu? PM
Pāris stundas tava laika un ietaupīsi naudu alum.
Useris Dogma, man ielika no 7 pogām uz 18.///MM rakstīja:Vai kads seit kaa pakalpojumu var piedavat 11 pogu obc vieta loti zoliidi ielikt 18 pogu? PM
e36driver rakstīja:Pāris stundas tava laika un ietaupīsi naudu alum.
nu nezinu, varbūt ielikšanair vieglāka par izņemšanu, gan šaubos, man normāls čakars sanāca lai izņemtu obc ar pagrieziena pogu... protams vados esmu +-0
man sanak einheit 1:04
einheit 2:FF
ari problemas ar check control...
einheit 2:FF
ari problemas ar check control...
ir kādam idejas kapēc check control nerāda logu šķidruma līmeni- visu laiku rāda ''low washer fluid'', domāju ka pats pludiņš, nopirku jaunu, tāpat low fluid.
pareizi ieliki? pats ka biju otradak ielicis- nestradaja. der aos virzienos, bet lai stradatu vajag pareizi ielikt. tur no ta apala ir taka nogriezta kante, lai var pareizi ieliktdexter1 rakstīja:ir kādam idejas kapēc check control nerāda logu šķidruma līmeni- visu laiku rāda ''low washer fluid'', domāju ka pats pludiņš, nopirku jaunu, tāpat low fluid.
pievers lai ta taisna mala ir ari pret bacoka taiso malu