Oranžais LED salona apgaismojums
kad man bija ledinju manija, plikas diodes saliku pie vadinjiem un neviena pati nenodega
...
Augstāk linkā =2v diodes Tavā gadījumā bija 12v diodes(nedaudz dārgākas).ar tām problēmu, protams, nebūs.Armando rakstīja:kad man bija ledinju manija, plikas diodes saliku pie vadinjiem un neviena pati nenodega
aha, to gan es vairs neaceros kadas es biju nopircis, tad jau noteikti ka bija 12v diodes
...
Kā ir, e36 var ielikt e46 spoguli ar oranžajām diodēm, respektīvi, salona oranžo apgaismojumu?
Auto ar centrālo spogulī.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
var ielikt e39 lampu ar spiidošajiem sarkanajām diodēm, tumsā izskatās vnk sex
Jap, man arī mētajās bagažniekā e39 lampiņa, kaut kāds joks ar vadiem manā mašīnā tāpēc nav ielikta,bet palielam izskatās vnk super.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Viņa pēc izmēriem plug&play tur der? Tik cik vadi jāsavieno pareizi?Eglitis rakstīja:var ielikt e39 lampu ar spiidošajiem sarkanajām diodēm, tumsā izskatās vnk sex
Jap, pēc izmēriem ir plug un play. Ar vadiem, man ir lodēts pašā lampiņā iekšā pēc vienas krievu pamācības, jo cik zinu e39 par to lampiņu atbild kkāds bloks līdz ar to viss nav tik vienkārši, bet tauta runā, ka var vnk vadus savilkt pareizi.
It's all about the win
nekāds bloks par tām diodēm neatbild. vienk vienu vadu no viņām jāaizvelk līdz dabarītu + vadam un viss notiek. e46 tās lampas vispār nāk dzidrās kristāliskās
ja ir orģinālā pults, tad būs pagrūti, jo pults uztvērējs e36 atrodas spogulī.maartyd rakstīja:Kā ir, e36 var ielikt e46 spoguli ar oranžajām diodēm, respektīvi, salona oranžo apgaismojumu?
Jap, tieši tādu variantu biju dzirdējusi, tikai sanāk gateris ar to vadu, a tā viss sataisīts ar orģinālo e36 štekeri smuki un skaisti bez liekiem vadiem.BMW-Valcha rakstīja:nekāds bloks par tām diodēm neatbild. vienk vienu vadu no viņām jāaizvelk līdz dabarītu + vadam un viss notiek. e46 tās lampas vispār nāk dzidrās kristāliskās
Bet pa lielam otrreiz to lampiņu laikam liktu pēc valchas instrukcijas.
It's all about the win