Miglas lukturu vadu instalācija
Man ir jautajums , man abas puses prieksha nak 2 vadi aptuveni kur butu jabut miglam , bet stekerim kas nak pie sledza ir tikai 3 vadi . Varbut kads ir ar ko datu saskaries ?
tie 100% ir miglu vadi?
p.s. ar testeri var saprast ir vai nav tie
un miglu slēdzis ir
p.s. ar testeri var saprast ir vai nav tie
un miglu slēdzis ir
ne , ir sledzis tikai aizmugurejam miglaam.
vai priekšā tiešām ir miglu vadi?
Sveiki. Kas varetu but par vainu? Ir ta. Ka salona sledzis ir vadi ari taka savienoti, relejs un drosinatajs ari ir , bet kaut ka tomer miglinieki nedeg a un paneli lampina ari nedeg.
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
cik vadi ir pievienoti pie slēdža?
ar testeri skatījies pie miglām vai kaut kas ir?
ar testeri skatījies pie miglām vai kaut kas ir?
pie slēdža visi 4, no miglu shtekeriem nenak strava!
aizvakar šis info ļoti labi noderēja... negribējās likt kādu lieku slēdzi salonā un tagadd miglas deg un viss izskatās kā no rūpnīcas... paldies ka padalijies
ņem par labu
Man Arī tada problēma, visu laiku dega, pekšņi pazuda strāva. Rīt skatīšos kas un kā, nav kādam tā gadijies?ruudzha rakstīja:Sveiki. Kas varetu but par vainu? Ir ta. Ka salona sledzis ir vadi ari taka savienoti, relejs un drosinatajs ari ir , bet kaut ka tomer miglinieki nedeg a un paneli lampina ari nedeg.
Droshinaatajs?
Nu drosinataji veseli, kā es releju varu arbauīt?
Renio, vari nobildēt miglas relejam pusi, kur ir parādīts slēgums?
nekad nēesmu darijis takā jautāšu .. man ir miglas lukturi bijusi tikai vacietis neatstājis tikai vadu savienojumus un ar melnajiem kalpakiem miglas caurumus aiztaisītus .. tatad ka stiprinat miglas rāmīšus pie bampera ??
Paldies ...
Netieku skaidrībā taka jautašu jums ,, kadreiz faterlande autinam bij miglas tagad tikai kalpaki to vieta bet, saviienojuma stekeri pienāk klat un pogas ir pie gaismas slēdža ,,, nospiežot pogas aizmugures miglas un priekšas deg lampiņa pie spiometra , ka miglas ieslēgtas bet patiesiba gan nav tik spoža lidz miglām priekšejam strāva nepienāk .. skatijos drosinatājus viss ok ,, aizmugures miglas neatceros laikam strādaja ... kas pa vajnu kadēļ priekšējas nedeg kur meklējama vajna >> ??
iztiiri štekerus, pasties drošinātājus kārtīgi, izņem tos ārā nevis pārej pāri ar acīm