Kas tas par simbolu ???
man kompaktam tada pati dega kad motors stradaja avarijas režima deļ ta ka droseles stavokļa devejam vads bija pušu.
unider rakstīja:Tev nav atvieglināts spararats? Es redzēju, ka blondaaajai deg šī lampiņai un viņai bija atvieglināts spararats. Varbūt vienkārši sakritība
lol nau verc
man pasham nav pilniigi nekaadas jausmas. Tikai minuseeingman rakstīja:unider rakstīja:Tev nav atvieglināts spararats? Es redzēju, ka blondaaajai deg šī lampiņai un viņai bija atvieglināts spararats. Varbūt vienkārši sakritība
lol nau verc
Cabooom
kā elle spararats var ietekmēt kādas lampiņas iedegšanos?
tāpat tev moš lampiņas deg vai ir ziemas vai vasaras riepas?
bet vispar ko var pisties blin, tak autora zagtās bildes linkā jau rakstīts transmission system indicator lamp.
manuālajai ķeselei nav nekādu smadzeņu un indikatoru, tātad ja ir manuālā kārba, tad izrauj lampiņu nafig un brauc jopt.
Tā kā Rons jau pateica
tāpat tev moš lampiņas deg vai ir ziemas vai vasaras riepas?
bet vispar ko var pisties blin, tak autora zagtās bildes linkā jau rakstīts transmission system indicator lamp.
manuālajai ķeselei nav nekādu smadzeņu un indikatoru, tātad ja ir manuālā kārba, tad izrauj lampiņu nafig un brauc jopt.
Tā kā Rons jau pateica
Ak tu kungs, dažas šīs atbildes!!!
Ir tik grūti apskatīties ko tā lampiņa nozīmē? Arī automašīnai ir instrukcija, gluži kā trauku mazgājamajai mašīnai!
Šī lampiņa iedegās automātiskai ātrumkārbai
Neesmu nekad šo lapmiņu dzīvē redzējis un nemācēšu tev nekā savādāk palīdzēt, es iegooglēju un apsaktijos visus simbolus un to nozīmi, ja tas ir no kārbas, tad es personīgi noskaidrou kādeļ man ir manūalā kārba, bet deg automāta lampiņa, pārbaudītu, vai tiešām auto nenāk no rūpnīcas automāts, vai varbūt motors ir bijis oriģināli ar automātu, varbūt spidometrs gļuko. Nav jēga klausīties muļķības par spararatiem un nepareizu krēsla lenķi, google ir pietiekami plaša, lai ar to sāktu!
Viens posts augstāk jau saka, izrauj to lampu un brauc, ja tev ir manuālā kārba
Ir tik grūti apskatīties ko tā lampiņa nozīmē? Arī automašīnai ir instrukcija, gluži kā trauku mazgājamajai mašīnai!
Šī lampiņa iedegās automātiskai ātrumkārbai
Latviski tas būtu E36 3 Sērijas automātiskā kārba, lampiņai vajadzētu izdzist pēc motora iedarbināšanas.E36 3 Series Automatic transmission. It should go out after the engine has started.
Neesmu nekad šo lapmiņu dzīvē redzējis un nemācēšu tev nekā savādāk palīdzēt, es iegooglēju un apsaktijos visus simbolus un to nozīmi, ja tas ir no kārbas, tad es personīgi noskaidrou kādeļ man ir manūalā kārba, bet deg automāta lampiņa, pārbaudītu, vai tiešām auto nenāk no rūpnīcas automāts, vai varbūt motors ir bijis oriģināli ar automātu, varbūt spidometrs gļuko. Nav jēga klausīties muļķības par spararatiem un nepareizu krēsla lenķi, google ir pietiekami plaša, lai ar to sāktu!
Viens posts augstāk jau saka, izrauj to lampu un brauc, ja tev ir manuālā kārba
Ja tev ir manuālā kārba, tad man šķiet, ka tai lampiņai nemaz tur nebūtu jābūt.
Secini pats, izskrūvē lampiņu vai jauc kārbu ārā ar cerību, ka pēkšņi atradīsi problēmu, lai arī varu derēt, ka nekas nemainīsies
Secini pats, izskrūvē lampiņu vai jauc kārbu ārā ar cerību, ka pēkšņi atradīsi problēmu, lai arī varu derēt, ka nekas nemainīsies
kā jau teicu manuālajai kārbai nav nekādu dačiku kas pateiktu mašīnai, ka kaut kas nav kārtībā, respektīvi e36 manuālim no rūpnīcas salūzīs kārba, kārbas eļļa izlīs, spararats būs nepareizais, slidēs sajūgs vai whatever un lampiņa nedegs