18 pogu OBC uzstādīšana
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 18
- chevron_right
Pievienoju šodien 18 pogu obc ( bez CCM ) bet nepievienoju melnajam x1070 8 pinu kas nak uz starteri. Ko viņš isti dod un bez viņa viss stradas?
Viss strādās. Viņš atbild par to lai code funkcija strādā, tb neļautu piešķilt bez koda ievadīšanas.
Tikai tā koda ievadīšana ir ļoti primitīvs aizsargs. Ja stāv uzlikts kods un nezini to, bet gribi pielaist auto, tad vienkārši atvieno štekeri OBC un pievieno atpakaļ. Kods vairs nav jāievada!BUHARDI rakstīja:Viss strādās. Viņš atbild par to lai code funkcija strādā, tb neļautu piešķilt bez koda ievadīšanas.
Dabūju 18 pogu obc , bet BC slēdzim ir nogriezti vadi. Tas visu ļoti sarežģī? Nevaru pielodēt kontaktu atpakaļ no parastā pagriezienu slēdža? Vai tur kautkas ļoti atšķiras?
vari, bet trūkstošie vadi būs tāpat jāpievelk.tomaats rakstīja:Dabūju 18 pogu obc , bet BC slēdzim ir nogriezti vadi. Tas visu ļoti sarežģī? Nevaru pielodēt kontaktu atpakaļ no parastā pagriezienu slēdža? Vai tur kautkas ļoti atšķiras?
Nevari sīkāk izstāstīt ?
no parastā pagrieziena slēdža līdz štekerim nāk mazāk vadi, nekā no obc slēdža. tad iegriez sarkanu/dzeltenu vadu un no iegriezuma aiziet vads uz 4 pinu OBC baltajā štekerī.tomaats rakstīja:Nevari sīkāk izstāstīt ?
Uz kurieni iet brunais vads no bc? Ķipa massa?
ja tīri brūns, tad tā tam vajadzētu būt.tomaats rakstīja:Uz kurieni iet brunais vads no bc? Ķipa massa?
Tur tikai viena vada atšķirība - tas, kas iet uz OBC (sarkans/dzeltens, kā jau dexter1 minēja).
Ieliku obc ,bet kautkas īsti nedarbojas. Nerāda consumption. Range rāda ,bet liekas ka nepareizi. Kur meklēt problēmu?
Dogma jau šašā topikā ir atbildējis uz šo jautājumu, kkur pa vidu topikam. Pamacībā trūkst viens vads, kas jāpievieno.tomaats rakstīja:Ieliku obc ,bet kautkas īsti nedarbojas. Nerāda consumption. Range rāda ,bet liekas ka nepareizi. Kur meklēt problēmu?
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Paldies. Atradu
Man ir tieši tas pate kas nixonam, pārgāju no 7 pogu uz 18 pogu un savilku vadus līdz speedo(tikai diy ņēmu no cita foruma) be kad biju savilcis visu, tad man tikai range rādija(un rādija visu laiku pareizi), bet consum un speed nerādija, tad palasot man vajadzēja aizvilkt vadu no obc melnā štekera 9 pin uz speedo zilo 4 pinu, bet izbrīnijos kad es biju to melnā 9 pinu aizvilcis uz speedo baltā 13 pinu(cītīgi sekoju diy no fita foruma un vilku visu kā bija teikts)Nixon rakstīja:Ir vispār kāds, kas pēc šīs pamācības ir pārgājis no 11 pogu OBC uz 18 OBC?
Šodien visu izdarījām step by step, bet vienīgā funkcija, kas funkcionē pareizi ir RANGE... Consump rādīja kautko mistisku un SPEED gāja uz priekšu kā pa metriem (DISTANCE), galīgi neatbilstoši braukšanas ātrumam. Var jau būt, ka kautkur esmu aizšāvis greizi, bet čoms pirms kāda laika arī pēc šīs pamācībās pārgāja no 7 pogu OBC uz 18 pogu un arī pēc tam bija līdzīga problēma. Pēc tam kautkur netā bija atradis risinājumu tai problēmai un ķipa trūkstot viens vads, bet kurš, to vairs neatcerās.
Ir kādas idejas? Atradu šo pamācību, bet tur galīgi nevaru iebraukt.
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... w-Pictures!
Tātad tagad ir aizvilkts tas obc 9 pins uz speedo 4 pinu un sāka rādīt range un speed, bet galīgi garām un arī range tagad nepareizi rāda.
Un vēl katru reizi iedarbinot auto rāda check fontrol un arī kad izslēdz auto tad rāda šo check control
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
To check kka vareja noņemt , man dogma noņema kad lika obc un es kad iedarbinu man lajkam pikseļu tests paradas , isti neatceros , bet to kad nepareizi rada consum un range , jaskatas kads tev dzinejs un ar kadu dzineju lidz šim stradaja tas obc , obc var piekodet noteiktam dzinejam , man ir 2,5tds bet obc bija no 2.8benz. un consum ari bija kosmisks tad ivars_36 piekodeja un ir +/- ok range rada bisku vairak neka ir , bet consum mazak bisku , bet es jau pieradu un ja kas ar 20 funkciju vareja pieregulet to lajkam
Kā lai to obc piekodē? Man viņš ir no 6cyl. Un dīvaini ir tas ka range man rādija pareizu pirms pārliku to vadu obc melnā 9 no sppedo baltā 13. Uz speedo zilo 4(protams tad man nerādija speed un consum, bet vismaz rādija pareizu range)
Par check control error, to jau sataisīju
Par check control error, to jau sataisīju
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Piekodet var ar vadu un kompi , sazinies ar tiem kas to dara , precizak tev paskaidros
caur ncs esy peasy var sakodēt ko sirds kāro
Melna bilde
kurs man no 7p obc var pievienot BC sledzi + 18p obc ? par summam vienosimies :)
kurs man no 7p obc var pievienot BC sledzi + 18p obc ? par summam vienosimies :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 18