18 pogu OBC Check funkcija un DIY
jā, pareizi, mērīju ar voltmetru kad vaļā dod 12V, kad aizverās tad rāda 0V, itkā viss pareizi, bet OBC tāpat visu laiku rāda washer fluid low!EJANSONS rakstīja:pareizi ieliki? pats ka biju otradak ielicis- nestradaja. der aos virzienos, bet lai stradatu vajag pareizi ielikt. tur no ta apala ir taka nogriezta kante, lai var pareizi ieliktdexter1 rakstīja:ir kādam idejas kapēc check control nerāda logu šķidruma līmeni- visu laiku rāda ''low washer fluid'', domāju ka pats pludiņš, nopirku jaunu, tāpat low fluid.
pievers lai ta taisna mala ir ari pret bacoka taiso malu
Pie OBC štekera skatījies mērījumus?
nē! tu domā, ka kāds no pievienotajiem vadiem nedod kaud kādu signālu? cik atceros no CM uz OBC gāja 3 vadi, kā lai es zinu kurš atbild par līmeņiem? un kurā brīdī jābūt strāvai?dogMa rakstīja:Pie OBC štekera skatījies mērījumus?
Dogma help!dexter1 rakstīja:nē! tu domā, ka kāds no pievienotajiem vadiem nedod kaud kādu signālu? cik atceros no CM uz OBC gāja 3 vadi, kā lai es zinu kurš atbild par līmeņiem? un kurā brīdī jābūt strāvai?dogMa rakstīja:Pie OBC štekera skatījies mērījumus?
Ja jau tēma atdzīvināta varbūt kāds var palīdzēt...
Kāds varētu būt iemesls kāpēc lai kāds atslēgtu check control auto kam jau no rūpnīcas bija 18pogu obc?
Šodien pēc pamācības dabūju prom dzelteno kvadrātu tagad rāda check control inactive
Kāds varētu būt iemesls kāpēc lai kāds atslēgtu check control auto kam jau no rūpnīcas bija 18pogu obc?
Šodien pēc pamācības dabūju prom dzelteno kvadrātu tagad rāda check control inactive
Jā, bik neaizdomājos. Pie CC moduļa tiec? Ja jā, tad tur paskaties, vai signāls pienāk. Tā, lai izslēgtu vadu problēmas. Ja vadi viss ok, tad pats CCM ļoti iespējams, ka bik gļuko. Ļoti līdzīgi ir ar daudziem pēc xenona lietošanas.. visu laiku deg low beam failure, kaut arī lieto parastāz 55w spuldzītes. Pārdeg dzīslas u.t.t. pašā CCM'ā.dexter1 rakstīja:nē! tu domā, ka kāds no pievienotajiem vadiem nedod kaud kādu signālu? cik atceros no CM uz OBC gāja 3 vadi, kā lai es zinu kurš atbild par līmeņiem? un kurā brīdī jābūt strāvai?dogMa rakstīja:Pie OBC štekera skatījies mērījumus?
Uz obc visi vadi ir ok, uz pašu devēju arī, laikam pie vainas būs modulis, jo uz dzesēšanas devēju rāda to pashu kļūdu.dogMa rakstīja:Jā, bik neaizdomājos. Pie CC moduļa tiec? Ja jā, tad tur paskaties, vai signāls pienāk. Tā, lai izslēgtu vadu problēmas. Ja vadi viss ok, tad pats CCM ļoti iespējams, ka bik gļuko. Ļoti līdzīgi ir ar daudziem pēc xenona lietošanas.. visu laiku deg low beam failure, kaut arī lieto parastāz 55w spuldzītes. Pārdeg dzīslas u.t.t. pašā CCM'ā.dexter1 rakstīja:nē! tu domā, ka kāds no pievienotajiem vadiem nedod kaud kādu signālu? cik atceros no CM uz OBC gāja 3 vadi, kā lai es zinu kurš atbild par līmeņiem? un kurā brīdī jābūt strāvai?dogMa rakstīja:Pie OBC štekera skatījies mērījumus?
Tagad sēžu aptinies tajos vados un domāju- "na%&j man tas bija vajadzīgs. [emoji23]
Tev nav check control. Tas ka 18 pogas nenozīmē ka viņš tur ir, man arī nebija, tagad sēžu un mēģinu viņu pievienot, labāk būtu dzēris visīti.kasp1js rakstīja:Ja jau tēma atdzīvināta varbūt kāds var palīdzēt...