DIY - e36 stures leņķa palielināšana.
ko vēl izdomāsim?Ritvars rakstīja:Kā ar variantu, nevis metināt, bet izurbt vēlvienu caurumu ?
tas caurums ir konuss veida, dodu 100% garantiju, ka neko tev tur neizdosies izurbt
tads variants der ķerai
ir variants vel takā wisefab konstrukcija, pieskrūvēt pāreju, kur viens gals pie plauta lodbalsta otrs pie strūres, un tad pa vidu caurums stures pirkstam
ir variants vel takā wisefab konstrukcija, pieskrūvēt pāreju, kur viens gals pie plauta lodbalsta otrs pie strūres, un tad pa vidu caurums stures pirkstam
kāds no lielajiem plauktu un stupicu pārmetinātajiem ir kādreiz parēķinājis sodzes, kādas tam nepareizas tehnoloģijas metinājumam ir jātur, kad kādi 80km/h ar izgrieztu stūri slīpēdams nāc?
aizdomājaties ar galvu, trīs veči pirzdami nevar aiz sāna, mašīnai purnu no vietas izslidināt, bet tur, pa asvaltu slīdoša gumija, kurai tiešām ir liela saķere, jādabū uz otru pusi
aizdomājaties ar galvu, trīs veči pirzdami nevar aiz sāna, mašīnai purnu no vietas izslidināt, bet tur, pa asvaltu slīdoša gumija, kurai tiešām ir liela saķere, jādabū uz otru pusi
tur tas metinājums, ja grib papildu drošību var tak vel pastiprināt ar papildus stieņiemkaliks rakstīja:kāds no lielajiem plauktu un stupicu pārmetinātajiem ir kādreiz parēķinājis sodzes, kādas tam nepareizas tehnoloģijas metinājumam ir jātur, kad kādi 80km/h ar izgrieztu stūri slīpēdams nāc?
sii teema ir aizgajusi pilnigaa huinjaa.
pec mana ieteikuma ar kadu elektrodu tad labak sakt to lietu darit, parejie texti (parsvaraa) principaa staipa kranus...
sorry, man sodien tiesam sudigs garigais un konkreti uzrauj dusma, ja salasas vesela cupa ar nezinatajiem un telo zinatajus..
pec mana ieteikuma ar kadu elektrodu tad labak sakt to lietu darit, parejie texti (parsvaraa) principaa staipa kranus...
sorry, man sodien tiesam sudigs garigais un konkreti uzrauj dusma, ja salasas vesela cupa ar nezinatajiem un telo zinatajus..
...
.
Pēdējais labojis yanks - 26 Feb 2015, 17:48, kopā labots 1 reizi.
gruntenes piša*ajam šitādu gateri vēl varētu taisiit, ikdienas auto
Te jau sākas problēma, materiālu nezināšana!zenins rakstīja:Kas tad ir ar materialu..? Parastako teraudu nevar sametinat?JānisK-[JK] rakstīja:Ar rokām tur nav sakara, bet ar materiālu gan!
Tas nav tīrs tērauds, pārsvarā čuguns un vēl piemaisījumi! + termoimaiņas metinot, metinājums daļēji norūdas paliek trauslāks un ļoti svarīgi ar ko metini!
Urbums ir uz konusu, bet tā nav problēma, probblēma ir, ka nav vietas un pat ja būtu tad paliek vājāks!kaliks rakstīja:ko vēl izdomāsim?Ritvars rakstīja:Kā ar variantu, nevis metināt, bet izurbt vēlvienu caurumu ?
tas caurums ir konuss veida, dodu 100% garantiju, ka neko tev tur neizdosies izurbt
Esi parliecinats, ka cuguns..?JānisK-[JK] rakstīja:Te jau sākas problēma, materiālu nezināšana!zenins rakstīja:Kas tad ir ar materialu..? Parastako teraudu nevar sametinat?JānisK-[JK] rakstīja:Ar rokām tur nav sakara, bet ar materiālu gan!
Tas nav tīrs tērauds, pārsvarā čuguns un vēl piemaisījumi! + termoimaiņas metinot, metinājums daļēji norūdas paliek trauslāks un ļoti svarīgi ar ko metini!
Esmu, ar piejaukumiem, tīru nekad piekarē neizmanto, bet tā tur ir pietiekoši, lai metināšana būtu bīstama.
DIY sadaļā neatradu kā var nošaibot stūres reiku. Kāds varbūt var paskaidrot un varbūt pat iemest te kādu uzskates materiālu?
nav tās stupicas čuguna. viņas ir no cast steel, tas laikam sanāk kkads tērauda lējums
sauc par kalto čugunu, kur grafīts ir salīdzinoši maz, līdz ar to ir iespējams metinātEJANSONS rakstīja:nav tās stupicas čuguna. viņas ir no cast steel, tas laikam sanāk kkads tērauda lējums