DURVJU APSUVUMU PARLIMESHANA
es savam parlimeju ar sadu.paslaik vel turas un nost nekas nenak.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
marens rakstīja:es savam parlimeju ar sadu.paslaik vel turas un nost nekas nenak.
es tikko ari parlimeju un izmantoju sho pashu limi! stradat viegli un ari rezultats ir ok!
es pirku ieksh Depo!ramyrez rakstīja:Kir shii tirgojas?
Sveiki, kāds varbūt varētu padalīties ar bildēm un nelielu info par elkoņbalsta pārlīmešanu/pāršūšanu.?
Ar' šāds jautājums ir. Savādāk bezjēga metājas saplēsts.Arz rakstīja:Sveiki, kāds varbūt varētu padalīties ar bildēm un nelielu info par elkoņbalsta pārlīmešanu/pāršūšanu.?
Tad kad lasīju, bet nevajadzēja pašam to darīt, tad bildēs rādīja, tagad kad ir vajadzība, vaira nerāda
Kādas līmes veidus labāk izmantot apšuvumu pārlīmēšanai?
Es izmantoju shadu te!polize1 rakstīja:Kādas līmes veidus labāk izmantot apšuvumu pārlīmēšanai?
Loti vieglu uzklat,un labi pieliip!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Viiri, ar ko vislabaak pieliimeet kupejas abshifkaam atlipushas kabatas, klipsu turiiklus utt?
Vislabak liimet ar stiklu liime, bet vispirms izmantot stiklu grunts
kur var sito iepirkt un vai pieliet atlipušos griestus ?SarancevsA rakstīja:Es izmantoju shadu te!polize1 rakstīja:Kādas līmes veidus labāk izmantot apšuvumu pārlīmēšanai?
Loti vieglu uzklat,un labi pieliip!
Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma
sakumaa nonjemu veco liimi, tad grunts un tad stiklu liime?gutta rakstīja:Vislabak liimet ar stiklu liime, bet vispirms izmantot stiklu grunts
Tieši tā.
Tieši taZirdzins rakstīja:sakumaa nonjemu veco liimi, tad grunts un tad stiklu liime?gutta rakstīja:Vislabak liimet ar stiklu liime, bet vispirms izmantot stiklu grunts
Kāds bildes var atjaunot ?
ahhh faak.
imagehack kauko tur ir izdzesis araa. siis bildes vairs laikam neatguut. ja kadu vakaru bus gribesana tad uploadoshu vinjas un parlaboshu so diy.
tai laikaa kad taisiju nebija iespejas pa taisno uploadot bildes tapec izmantoju arejos saitus bildeem
ps tas nozimee ka vel citi mani diy arii ir sadaa pashaa stavoklii
imagehack kauko tur ir izdzesis araa. siis bildes vairs laikam neatguut. ja kadu vakaru bus gribesana tad uploadoshu vinjas un parlaboshu so diy.
tai laikaa kad taisiju nebija iespejas pa taisno uploadot bildes tapec izmantoju arejos saitus bildeem
ps tas nozimee ka vel citi mani diy arii ir sadaa pashaa stavoklii
...