Āras temperatūras devēja alternatīvas uzstādīšana
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
nu ne jau visiem ir 'balalaikas' bez staciju atmiņas.marux rakstīja:Es labāk ieteiktu tikai paša OBC vadu atvienošanu - nebūs maģītis par jaunu jāregulē, un nav klemme jāskrūvē...
p.s. manam tik laikrādis aizbēg.
Nevajag pat vienot nost neko, pietiek OBC noresetot un miers
kāds man var izstāstīt kur meklēt temperatūras devēja vietu ? precīzi. cik saprotu kaut kur priekšā mašīnai.
priekšējā kreisā gaisa lūkā - tur ir speciāla paredzēta tam vieta.
Termistorus var nopirkt kada celtniecibas veikala.
Nevar, ja tas ir jautājums. Tā ir radiodetaļa.V1Beta rakstīja:Termistorus var nopirkt kada celtniecibas veikala.
Bija jautajums man uz telefona punkts uzspiedaas jautajuma zimes vietaa
Argusā var nopirkt to termistoru... http://web.argus.lv/shop/productinfo/NT ... windex.htm
40 santīmu devējs. Jā viņš strādā. Tik dēļ manas neuzmanības viņš izšķīda.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Termistors strādā, tik nez kapēc, man viņš rāda pa aptuveni 10 grādiem mazāk nekā ir reāli
viņš rādis nepareizi :armis rakstīja:Termistors strādā, tik nez kapēc, man viņš rāda pa aptuveni 10 grādiem mazāk nekā ir reāli
1. ja sālsūdens ticis virsū ( lv ceļu uzturētāji)
2. slikts kontakts.
pirms lodēšanas obligāti uzliekam termosarūkošo caurulīti.
jau izmantoju termo savilcēj caurulīti Vienīgais es domāju ka man būs jāpārvelk no jauna viss vads, jo to vecais īpašnieks ir sastiķējis no vairākiem vadiem
Joprojām nevaru atrast, kur ir tie vadi? kāds var man tā skaidri gaiši pastāstī?
Cabooom
kuri vadi tev interesē?unider rakstīja:Joprojām nevaru atrast, kur ir tie vadi? kāds var man tā skaidri gaiši pastāstī?
āra temperatūras devējam, un kur var nopirkt to pashu dačiku Balvu pusē?
Cabooom
A Tev vispār āra temp. dačiks ir kādreiz bijis? Varbūt iemests OBC un nav izvilkts vads? Bet ja ir, tad ir šofera pusē aiz miglinieka, tur kaut kur vari meklēt divus vadiņus.
Varu Tev pāris dačikus nosūtīt pa pastu, ja interesē tāds pakalpojums, tad raksti PM.
Varu Tev pāris dačikus nosūtīt pa pastu, ja interesē tāds pakalpojums, tad raksti PM.
nemocies rokot augšā visu motortelpu vadu meklējumos.no sākuma izrauj ārā no obc melon štekeri,izārdi viņu,un paskaties,vai pinā nr 12. vispār ir tas vads ielikts.Varbūt tev nemaz viņa nav/unider rakstīja:Joprojām nevaru atrast, kur ir tie vadi? kāds var man tā skaidri gaiši pastāstī?
Lieta tāda,braucu uz centru,temperatūru rādija pareizi. Braucot atpakal skatos rāda -32,un pa satiksmi kustoties visu laiku mainās no -32 lidz -37,kas par vainu varētu būt,pats datčiks pipec vai vrb kkur vadi uz īso lēnām iet,jo man nav tā ka stāv uz -37,man tie grādi mainās,tikai rāda galīgi greizi,tā itkā ārā būtu leduslaikmets
Visticamak jau, ka dachiks
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Sent from my S3 mini using Tapatalk
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6