18 pogu OBC uzstādīšana
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 18
- chevron_right
Varbūt kāds var padalīties ar insturkciju vai ar personīgo pieredzi kā no parasta pulkt. uzstādīt 7pogu OBC?
Kā arī visu ko vajaga, lai to uzstādītu.
Kā arī visu ko vajaga, lai to uzstādītu.
Paskati šī topika pirmajā lapā pirmo postu. Šķiet Ruu rakstītais. Apakšā ir iespēja nolādēt visu nepieciešamo!
Pa lielam, vajag pievienot masu, plusu un "ierosmes" vadiņu. Tālāk jau jāievelk 1 vadiņš līdz OBC, lai varētu pieslēgt āras temperatūras devēju.
Tur ir viss kā tikt pie Pilna 18pogu. Bet paldies Skudrai par info. :)korsa rakstīja:Paskati šī topika pirmajā lapā pirmo postu. Šķiet Ruu rakstītais. Apakšā ir iespēja nolādēt visu nepieciešamo!
Paldies, noderēs.dogMa rakstīja:Pa lielam, vajag pievienot masu, plusu un "ierosmes" vadiņu. Tālāk jau jāievelk 1 vadiņš līdz OBC, lai varētu pieslēgt āras temperatūras devēju.
Ierosmes vadiņš, ja nemaldos, bija balts/violets.
tad , cik sapratu , lai pievienotu ccm bloku, esošie vadi jācērt pa pusēm, un jālaiž uz/no ccm norādītajās vietās? to vadu atrašana prasīs kādu laiku
un ja jāliek 4 kontaktu bremžu slēdzi , tad kur veco var meklēt?
un ja jāliek 4 kontaktu bremžu slēdzi , tad kur veco var meklēt?
Tieši tā. Visi vadi ir atrodami zem šofera kreisās kājas, zem tās plastmasas.
Bremžu slēdzis ir pie bremžu pedāļa.
Bremžu slēdzis ir pie bremžu pedāļa.
te daudzi saka, ka ja nav pievienots ccm bloks, tad rādās uz obc, ka tas bloks ir neaktīvs,bet ja viņu pievieno , bet neizvelk cauri , piem , kkādas gaismas , bet datčikus izvelk, viņš to pašu rādīts?
Bet, paldies, brīvdienās bruņošos ar aliņiem, un vajadzēs salikt visu
Bet, paldies, brīvdienās bruņošos ar aliņiem, un vajadzēs salikt visu
Var uzlikt arī tā, ka nerādā CCM kļūdu. Ja uzliksi tikai daļēji, tad rādīs visas kļūdas saistībā ar to, ko nepievienosi.
Tas bija tas mītiskais vads, kas itkā jāvieno pie kautkāda cipara drošinātaja, bet reāli vnk jāpievelk pie resnāka tādas apšas krāsas vada zem stūresdogMa rakstīja:Ierosmes vadiņš, ja nemaldos, bija balts/violets.
Ja nemaldos, tad šis vads ir pat pulkstenim :) Nekas nekur nav jāvelk. Vienīgais, kas jāvelk pa jaunu ir otrais plus, lai OBC darbotos pilnīgi, nevis tikai kā pulkstenis.
man ir probleema ar 18 pogu obc
bija ieksaa 7 pogu ieliku 18
probleema taada kad neraada neko iznemot tempreturu un pulksteni
kad biju noneemis paneli vid paterinu iemeta 39,5 bet ka pieliek paneli un nodzees raadijumu neraada neko
tas pats ar videjo aatrumu
vadus vienoju peec sheemas visam vajadzeetu buut
varbuut kaads zin kur mekleet probleemu
bija ieksaa 7 pogu ieliku 18
probleema taada kad neraada neko iznemot tempreturu un pulksteni
kad biju noneemis paneli vid paterinu iemeta 39,5 bet ka pieliek paneli un nodzees raadijumu neraada neko
tas pats ar videjo aatrumu
vadus vienoju peec sheemas visam vajadzeetu buut
varbuut kaads zin kur mekleet probleemu
iespējams ka neesi savienojis vadus pareizi, jo visam būtu jāstrādā.
Tur nepieciešams vienu vadiņu papildus no paneļa ievilkt. Retiem, tiešām retiem variantiem tas ir. Un tas shēmās nav norādīts Bik vēlāk paskatīšos.
nu vadi kas atziimeeti sheema 100% ir pareizi vieniigais kas man nau ielikts ir chek kontrol bremzu sleedzis ar 4 kontaktiem un pagriezienu sleedzis ar bc funkciju
pats esmu auto elektrikis un par vadiem itkaa visu saprotu
Tas violetais vads nav pie pulksteņa, violetais vads, bija, ja nemaldos, no drosinātāja nr.45, kas atbild par borta kompi un CC, vismaz man tā velkot viss strādā uz urrādogMa rakstīja:Ja nemaldos, tad šis vads ir pat pulkstenim :) Nekas nekur nav jāvelk. Vienīgais, kas jāvelk pa jaunu ir otrais plus, lai OBC darbotos pilnīgi, nevis tikai kā pulkstenis.
mana pieredze rāda, ka tā nav - ja uz CCM neaizvelc vadus no gaismu slēdža un drošekļiem 11 un 12, nepievieno nevienu lampu, bet pievieno tikai bremžu pedāļa slēdzi, tosola līmeņa un vejstiklu šķidruma līmeņa datčikus, tad kļūdas rādīs attiecīgi tikai par tam trīs lietām, kas ir pievienotas Pats tagad braukāju ar daļēju CC - rāda ja nav tosola līmenis, vējstiklu šķidruma līmenis, bremžu slēdzi vel neesmu pievilcisdogMa rakstīja:Var uzlikt arī tā, ka nerādā CCM kļūdu. Ja uzliksi tikai daļēji, tad rādīs visas kļūdas saistībā ar to, ko nepievienosi.
Jāskatās arī no kādas shēmas ņēmi visu - netā ir atrodamas vismaz 3 dažādas shēmas, katrā kautkas ir mazliet savādāk, es ņēmu visas trīs un no tam izsecināju, kas ir kur jāvelk. Ja pareizi atceros, tad visnepareizākā shēma bija no pelicanparts.com (googlē iemetot e36 18 button OBC retrofit viens no pirmajiem rezultātiem).mīnus rakstīja:nu vadi kas atziimeeti sheema 100% ir pareizi vieniigais kas man nau ielikts ir chek kontrol bremzu sleedzis ar 4 kontaktiem un pagriezienu sleedzis ar bc funkciju
Būtībā vispār jau katram auto kautkas var atšķirties, jo nevar nekad zināt, vai kāds pirms ta,m jau nav jaucies iekšā oriģinālajā pravodkā. tava problēma izklausās līdzīga daudzu problēmai ar Code funkcijas pievilkšanu, ka nevar atrast pareizos vadus un štekerus - ir džeki, kas meklē pareizo vadu nezcik ilgi, man pareizais vads bija atrodams 10 sekunžu laikā
Prieks uzzināt kaut ko vairāk
Ir iespeja nopirkt obc vajag vnk skata pecc..... cik apmeram vinjsh maksaa? paldies
Kompaktam jau viņš itkā neder.
viens bmwpowerā man liekas ka pat par 20 ls tirgoja.
viens bmwpowerā man liekas ka pat par 20 ls tirgoja.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 18
- chevron_right