Gaismas slēdža lampiņas nomaiņa
Zinu ka muļķīgi, bet ir redzēts, ir cilvēki kas nezin un īsti nemāk.
Tumsā neredzi gaismas slēdzi? Ir laiks nomainīt lampiņu.
Noraujam nost slēdzi, dažreiz viņš tik viegli nost neiet, var uzmanīgi piepalīdzēt ar nazīti, bez stresa no augšējās un apakšējās malas.
Apakšā zem slēdža ir skrūve. Izskrūvējam to.
Uz slēdža vītnes ir plastmasas uzgrieznis, ar plaķenēm noskrūvējam nost.
Noņemam miglinieku štekeri.
Ņemam ārā izdegušo lampiņu.
Liekam atpakaļ jaunu. Var nopirkt auto daļu veikalos un vēl šur tur.
Spraužam atpakaļ miglinieku slēdzi, pievēršam uzmanību, vai gaismas slēdzis ir pareizajā pozīcijā, pārbaudām to, pieliekot iepriekš noņemto slēdzi, tad skrūvējam atpakaļ plastmasas uzgriezni.
Liekot atpakaļ slēdzi, virs ventilācijas šahtas ir krope, kas attiecīgi jāieliek panelī.
Paveramies pēc tam apakšā, tāda kā ķepa , kurā skrūvējās skrūve, traucē. Paspiežam iekšā un tad liekam visu iekšā.
Ieskrūvējam apakšējo skrūvi, un darbiņš padarīts.
Ceru, ka kādam noderēs.
Tumsā neredzi gaismas slēdzi? Ir laiks nomainīt lampiņu.
Noraujam nost slēdzi, dažreiz viņš tik viegli nost neiet, var uzmanīgi piepalīdzēt ar nazīti, bez stresa no augšējās un apakšējās malas.
Apakšā zem slēdža ir skrūve. Izskrūvējam to.
Uz slēdža vītnes ir plastmasas uzgrieznis, ar plaķenēm noskrūvējam nost.
Noņemam miglinieku štekeri.
Ņemam ārā izdegušo lampiņu.
Liekam atpakaļ jaunu. Var nopirkt auto daļu veikalos un vēl šur tur.
Spraužam atpakaļ miglinieku slēdzi, pievēršam uzmanību, vai gaismas slēdzis ir pareizajā pozīcijā, pārbaudām to, pieliekot iepriekš noņemto slēdzi, tad skrūvējam atpakaļ plastmasas uzgriezni.
Liekot atpakaļ slēdzi, virs ventilācijas šahtas ir krope, kas attiecīgi jāieliek panelī.
Paveramies pēc tam apakšā, tāda kā ķepa , kurā skrūvējās skrūve, traucē. Paspiežam iekšā un tad liekam visu iekšā.
Ieskrūvējam apakšējo skrūvi, un darbiņš padarīts.
Ceru, ka kādam noderēs.
Manā variantā bija tā, ka apakšā skrūve arā, visu slēdzi ar ventilaciju izvelk ara cik vadi ļauj, tad no aizmugures atvieno kontaktus miglām un gaismas slēdzim un pašu lampiņu no aizmugures izņem arā.
Nav jaņem nost un jaskruve vaļā tas gaismas slēdzis.
Emu tā darījis savam vecajam e36, gadījās šaize, ka patrona iznāca tukša, bet lampiņa palika iekšā, galu galā tā pat bija jāskrūvē slēdzis ārā, tāpēc man šķiet, ka šādi ir labāk. Katrs var izvēlēties savu variantu.RONČIKS rakstīja:Manā variantā bija tā, ka apakšā skrūve arā, visu slēdzi ar ventilaciju izvelk ara cik vadi ļauj, tad no aizmugures atvieno kontaktus miglām un gaismas slēdzim un pašu lampiņu no aizmugures izņem arā.
Visiem e36 ir tāda gaismiņa tur? Es vienkāršī neēsmu pamanījis, ka būtu.
Varbūt vajag nomainīt?5STAR rakstīja:Visiem e36 ir tāda gaismiņa tur? Es vienkāršī neēsmu pamanījis, ka būtu.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Tad tomēr ir? Nu tad būs janomaina kaut kadmaartyd rakstīja:Varbūt vajag nomainīt?5STAR rakstīja:Visiem e36 ir tāda gaismiņa tur? Es vienkāršī neēsmu pamanījis, ka būtu.
Jā, visiem E36 tur ir lampiņa. Par kompaktu gan nepateikšu.5STAR rakstīja: Tad tomēr ir? Nu tad būs janomaina kaut kad
Compact'am arī ir, vienīgi pēc netā atrodamās info lampiņa esot savādāka(jauda atšķiras).
Sievu un mašīnu draugiem neaizdod.
Volvo V40, Phase 2, Silver green
Volvo V40, Phase 2, Silver green
Savējam jau vasarā nomainīju
un kāda spuldzīte te liekas?
peldpleeve rakstīja:un kāda spuldzīte te liekas?
T5
brum brum ...... FOTHERMUCKERS
RONČIKS rakstīja:Manā variantā bija tā, ka apakšā skrūve arā, visu slēdzi ar ventilaciju izvelk ara cik vadi ļauj, tad no aizmugures atvieno kontaktus miglām un gaismas slēdzim un pašu lampiņu no aizmugures izņem arā.
Arī dariju ka Rončiks Bet bija cita problema ,luciņa negaja vieta,risinajums atskruveju zem stures abšivku un ar roku ieliku luciņu vieta
Es mainot ņēmu ārā pašu slēdzi atvienojot abus štekerus. Tā likās ka ir daudz vieglāk. Tik dažreiz dzirdama elektrības sprakšķoša skaņa kad ieslēgts
Paldies par DIY, man arī tagad deg gaismas slēdža apgaismojums!
Pirku Depo,auto nodaļa
Paldies! Apskatīšos!Darks rakstīja:Pirku Depo,auto nodaļa