18 pogu OBC uzstādīšana
Pamācība latviešu valodā, ar visām bildēm un shēmām. Ar vairākiem variantiem - no 11 pogu OBC, no 8 pogu OBC, 7 pogu OBC.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kad iegādājos auto iekšā jau stāvēja 8pogu obc, bet vinš nmaz nav pieslēgts, Ir tādas aizdomas ka viņs nemaz nav nācis orižinal, jo izvelkot viņu āra, nav lieku vadu kurus varētu pievienot obc :O
Kā izskatās tie vadi kuri vienojās pie 8pogu obc?
Ja ne elektrik
Kā izskatās tie vadi kuri vienojās pie 8pogu obc?
Ja ne elektrik
Tev jābūt melnam kā bildē norādīts.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Znacit nav man tāda Un sajaucu man ir nevis 8 bet 7 pogu obc!
Ir iespējams to uzstadīt un kādas varetu būt izmaksas?
Ir iespējams to uzstadīt un kādas varetu būt izmaksas?
Ir iespēja uzstādīt. Ja gribi tā, lai tikai pulkstenis darbojas un vēl šo to paspaidīt, tad pa 15Ls ievilkšu vadus. 8-pogu OBC ir noderīgs tikai dēļ Check Control, pārējais tur nekas nav noderīgs. Ā, vēl pulkstenis un datums
Un kā būs ar temperatūru? Nē nu būt jau labi, ja butu vismaz plkst, bet vai ir vērts maksāt 15ls pilksteņa un datuma del
nopeerc normaalu rokas pulksteni :D
Maģi pulkstenis jau ir :p
8-pogu OBC nav tāda funkcija - Temp. 7/11/18-pogu OBC ir.
Ja tikai pulksteni gribi, varu pa piecīti to izdarīt :)
Ja tikai pulksteni gribi, varu pa piecīti to izdarīt :)
Man ir 7 nevis 8 pogu :p
Izlasiju visu par OBC uzsādīšanu. man ir vistraģiskākais gadījums man ir tikai pulkstens kāds karājas pie sienas Būs ko iesvīst, dažiem piniem nesaprotu ko nozimē piem. Fuse 31(sanāk ķip relejs vai drošinātājs? )
Drošinātājs
Iz tu prasītu, par 18 Pogu obc ievilkšanu un cik ~ izmaksā Obc, ar visiem vadiem un dačikiem?
Paldies. Sestdien pa dienu centīšos to izdarīt vel jāno bruņojas ar pagarinātāju lodāmuru un vadiem..dogMa rakstīja:Drošinātājs
Izmaksas ir atkarībā no tā kas Tev tagad stāv: pūlkstenis, 7,8 vai 11 pogu OBC.sometreet rakstīja:Iz tu prasītu, par 18 Pogu obc ievilkšanu un cik ~ izmaksā Obc, ar visiem vadiem un dačikiem?
Man tāds pats gadījums, tāpēc arī būs japasvīst, jo ir plānos ielikt vismaz 7 pogu OBCjurcis rakstīja:Izlasiju visu par OBC uzsādīšanu. man ir vistraģiskākais gadījums man ir tikai pulkstens kāds karājas pie sienas Būs ko iesvīst, dažiem piniem nesaprotu ko nozimē piem. Fuse 31(sanāk ķip relejs vai drošinātājs? )
7 pogu OBC ielikt ļoti vienkārši, varu kādā sabraucienā Tev parādīt, kur kas ir jāsavieno.
Es pats liku sev 18 pogu OBC (man bija tikai pūlkstenis) - ja grib salikt visu kārtīgi, tad paiet reāli laiks un ņemot vērā ka es vēl liku visus vadus pēc atbilstošām krāsām, man pagāja vēl laiks kāmēr atradu attiecīgos vadus.