11 pogu OBC displeja pixeļi
Sveiki.
Manējam iekšā stāv 11 pogu OBC, kuram uzrakstus nerāda kā vajag, aka beigti pikseļi vai vienkārši nekontakts.
Googlē meklējot atradu OBC pixel and button fix DIY
Vai kāds ir mēģinājis šo metodi un vai ir izdevies? Jeb tur var būt arī tas gadījums, kurš aprakstīt šajā topikā (mikroplaisas kājiņu lodējumos).
PS. Ja šis ir noderīgs un reāli strādājošs variants - centīšos notulkot un ielikt šeit.
Manējam iekšā stāv 11 pogu OBC, kuram uzrakstus nerāda kā vajag, aka beigti pikseļi vai vienkārši nekontakts.
Googlē meklējot atradu OBC pixel and button fix DIY
Vai kāds ir mēģinājis šo metodi un vai ir izdevies? Jeb tur var būt arī tas gadījums, kurš aprakstīt šajā topikā (mikroplaisas kājiņu lodējumos).
PS. Ja šis ir noderīgs un reāli strādājošs variants - centīšos notulkot un ielikt šeit.
strādā, tulkot tur nav jēgas neko, tajos attēlos viss ir uzskatami un saprotami prādīts, pašam bija izdzisuši obs pikseļi, nogriezu un ielīmeju strēmeli no divpusējas, biezas līmlentes un viss strādā
ja baigi patīk tulkot un rakties pa netu vari labāk pameklēt kautko par multi stūres uzstādīšanu tā lai pogas strādā
ja baigi patīk tulkot un rakties pa netu vari labāk pameklēt kautko par multi stūres uzstādīšanu tā lai pogas strādā
Vienā no foruma tēmām bija šis
EDIT:
Nekas man nesanāca ar to pamācību, šķiet vieglāk ir noārdīt to plēvi nost, pārlodēt, vai notīrīt lai ir 100% droši.
EDIT:
Nekas man nesanāca ar to pamācību, šķiet vieglāk ir noārdīt to plēvi nost, pārlodēt, vai notīrīt lai ir 100% droši.
Cik es meginaju OBC ar abpusejo sachinit, sanaca man ar kadu 6o reizi un tapat nerada ar pilnigi visiem pikseljiem. Bet labak palika neka bija.
Sūdi vagā
Izdomāju OBC noņemt to lenti kas atrodas starp LCD un mikroshēmu, nelaimīga kārtā tā lente nonāca nost ar visiem konktaktiem, rezerve ir, bet tā ir ar kkādu līmi, to tīrot pārrāvu arī pāris kontaktus, kr4 sa4karēju visu
Ir kāds home made variants lai atdzīvinātu to lenti? Iespējam kāds pārlodēšanas variants.
Ar lodējamo esmu uz Tu, tapēc kāds var varbūt kko ieteikt?
PALDIES!
Izdomāju OBC noņemt to lenti kas atrodas starp LCD un mikroshēmu, nelaimīga kārtā tā lente nonāca nost ar visiem konktaktiem, rezerve ir, bet tā ir ar kkādu līmi, to tīrot pārrāvu arī pāris kontaktus, kr4 sa4karēju visu
Ir kāds home made variants lai atdzīvinātu to lenti? Iespējam kāds pārlodēšanas variants.
PALDIES!
gan jau kaut ko var sadarīt, bet reku erda tirgo pa 11Ls ejošu OBC. Nav tik dārgi, lai čakarētos ar pikseļiem Tev vecajam!Narix rakstīja:Sūdi vagā
PALDIES!
Man šī metode nenostrādāja, palika tik sliktāk. Bet nav jau izslēgts variants, ka man rokas ne no tās vietas aug
vedat pie manis sačinīšu jums tos pixeļus, vispār savējā neko nevarēju izlasīt, tagad ir kā jauns, nezinu kas jums tur nesanāk
p.s. samainīšu savu ejošo 11 pogu obs pret izdzisušu 18 pogu
p.s. samainīšu savu ejošo 11 pogu obs pret izdzisušu 18 pogu
un cik par šo darbiņu ņem?
nezinu, aliņu nedzeru un naudu tur arī nav par ko ņemt, tur ir 15min darbs, ja saņemšos aizbraukt uz kādu sabraucienu uztaisīsu tāpat
nice
tad būs pie Tevis kaut kā jāpiebrauc
tad būs pie Tevis kaut kā jāpiebrauc
Šodien uz sava šo pamēģināju. Labāk palika. Pirms tam neko nevarēja salasīt, tagad var izlasīt, bet arī daži pixeļi nestrādā.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram