Datorspēle - Live for Speed + ka uzinstalet
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- chevron_right
Es uzskatu, ka tiesīgs spriest ir tikai cilvēks, kas uz trases ir spējīgs ko parādīt. Tie visi geimeri, kas taisa tos spēlu atskatus, diez vai māk vispār sajūgu pašaut vaļāTomSkarsts rakstīja:"sabiedrībā", kur apgrozījos simulatoru ziņā vispār retais pieminēja LFS. (no offense, tas nenozīmē, ka sūds, bet nozīmē, ka ne visiem labākais un nepārspējamais)A!gars rakstīja:Nu spriežot pēc Youtube gameplay redzētā un jūsu komentāriem laikam palikšu pie Assetto Corsa.
Šaubos vai LFS vispār kādreiz kas pārspēs, bet kā jau teicu, liekas šī spēle sāk izmirt kā Counter-Strike 1.6
Nu es neapceļu nevienu no abiem, bet nepatīk arī kādu no abiem nosaukt par labāko.
Caur LFS daudz drifteri izgājuši, caur rF manuprāt arī, bet atceros, ka OSRW(krievu F1 rFactor līga) intervēja F1 Virgin komandu savā laikā, kas atklāja, ka simulatoram rF bāzi izmanto
Caur LFS daudz drifteri izgājuši, caur rF manuprāt arī, bet atceros, ka OSRW(krievu F1 rFactor līga) intervēja F1 Virgin komandu savā laikā, kas atklāja, ka simulatoram rF bāzi izmanto
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Tātad ar to usqd nekas uz priekšu nekust?
Gribētos, bet man īsti nav tam laika, šad tad uzpeld domasI'm_Infinite rakstīja:Tātad ar to usqd nekas uz priekšu nekust?
Man drīzāk liekas ,kad vajag uzbliezt LFS kārtīgu LV drifta komūnu,nevis tikai vienas komandas,bet gan LV mēroga vienotu, savādāk viss ir novēries pilnībā,tāpēc nekā nav,bet tas jau nenozīmē ,kad vairs neviens no LV neslidinās vairs... Redz kā LT viss tajā ziņā vēl turās un notiek. Tīri mans viedoklis,un par simulātoriem runājot,man LFS ir un šķiet arī būs labākais ,kas ir simulatoru ziņā,teikšu tīri izjūtu/fiziku ziņā no savas puses braucot ar g27. Tīri oky ir arī Assetto Corsa ar savu plašo auto/trašu klāstu. rF ar ir ok,ja atrod pareizo kombināciju ar settingiem utt. Un tad vēl Richard Burns Rally ir labs,tik tur pietrūkst rocene prekš RWD,bet nu nav jau tā,kad nevar iztikt.
nesen pameginaju to LFS bet ka tur rodas tas visas masinas?! 2 tik ir lietojamas orginalas!!
Lidoju Reti,Bet Atri!!
Labāk kādu gonku uzbrauktJanka92 rakstīja:Man drīzāk liekas ,kad vajag uzbliezt LFS kārtīgu LV drifta komūnu,nevis tikai vienas komandas,bet gan LV mēroga vienotu, savādāk viss ir novēries pilnībā,tāpēc nekā nav,bet tas jau nenozīmē ,kad vairs neviens no LV neslidinās vairs... Redz kā LT viss tajā ziņā vēl turās un notiek. Tīri mans viedoklis,un par simulātoriem runājot,man LFS ir un šķiet arī būs labākais ,kas ir simulatoru ziņā,teikšu tīri izjūtu/fiziku ziņā no savas puses braucot ar g27. Tīri oky ir arī Assetto Corsa ar savu plašo auto/trašu klāstu. rF ar ir ok,ja atrod pareizo kombināciju ar settingiem utt. Un tad vēl Richard Burns Rally ir labs,tik tur pietrūkst rocene prekš RWD,bet nu nav jau tā,kad nevar iztikt.
Tā driftēšana ir kkāds bezmērķīgs pasākums, ja nav kārtīga organizācija.
Te kkas notiek?
šeit viss atrodams ka uzinstalaet un ko darit, daudz no lv spele seit
https://www.facebook.com/Lislon/?hc_ref ... NE&fref=nf
https://www.facebook.com/Lislon/?hc_ref ... NE&fref=nf
Sveiki
Sveiki visiem kas vispar spele kadu speli. Taču tā ir sagadijies, ka ne tāpēc es šeit esmu ieradies. Ir cilvēki kam patik jau vecas spēlites, kas ir spēlētas un spēlētas, bet tapat vēl ļoti sirdij tikamas.
Tieši tāpec es šeit esmu lai pastāstitu par kādu spēli kas jau ir nedaudz novecojusi, bet manā uztverē vēl joprojām ir ļoti aizraujoša spēle.
Tad nu ķeršos pie lietas. Runa iet par spēli LIVE FOR SPEED jeb kā mēs to saucam vienkarši par LFS. Spēle ir balstita uz reālo dzīvi auto sporta. Protams daudz kas atškirās taču viss pamats ir tāds kā tam jabūt.
Šī simulator spēle ir jau ļoti sen taču viņa visu laiku bija nepieciešams iegādāties tāču tagad tas nav nepieciešams ieladējot datora dažus failus ir iespēja dabūt visu to pašu ko to pērkot.
Kā ari ar šo iespēju tev nebūs jaspēle ar cilvekiem, kas ir no kaimiņvalstim, bet tieši otradi. Spēle sastapsi tikai un vienīgi Latviešus.
Spēlējot šo spēli tu ne tikai varēsi piedalities race vai driftot trasē, bet varēsi braukat serveri kura ir uzstādita programma lai braucot trase tu varētu saņemt naudu krat punktus tiesibam un pirkt jaunus auto tada veida atistoties serverī.
Tātad galvenā doma, ja ar šo informaciju kaut nedaudz jūs ieinteresēju tad drosi aiciniet mani skype (niks – Soulshaker77) Un tur sniegšu nedaudz smalkāku informaciju par to kur lejupielādet so spēli. Kā palaist pašu spēli. Un ka pievienoties mums.
Ja piekritīsi nākt spēlēt arī šo spēli tevi sagaida- Draudzīgi un izpalīdzigi spēlētāji. Atsaucīgi un pretīmnakosi servera admini, Ka ari iespēja sevi pierādīt un pretendet uz dažadiem servera statusiem....
p.s Tagad uzreiz ludzu mani neheitojiet vnk cenšos panakt lai lfs atkal ir aktivitate un man nebutu jaspēlē serveri vienam. Paldies jau ieprieks un ceru uz nelielu atsaucibu...
Sveiki visiem kas vispar spele kadu speli. Taču tā ir sagadijies, ka ne tāpēc es šeit esmu ieradies. Ir cilvēki kam patik jau vecas spēlites, kas ir spēlētas un spēlētas, bet tapat vēl ļoti sirdij tikamas.
Tieši tāpec es šeit esmu lai pastāstitu par kādu spēli kas jau ir nedaudz novecojusi, bet manā uztverē vēl joprojām ir ļoti aizraujoša spēle.
Tad nu ķeršos pie lietas. Runa iet par spēli LIVE FOR SPEED jeb kā mēs to saucam vienkarši par LFS. Spēle ir balstita uz reālo dzīvi auto sporta. Protams daudz kas atškirās taču viss pamats ir tāds kā tam jabūt.
Šī simulator spēle ir jau ļoti sen taču viņa visu laiku bija nepieciešams iegādāties tāču tagad tas nav nepieciešams ieladējot datora dažus failus ir iespēja dabūt visu to pašu ko to pērkot.
Kā ari ar šo iespēju tev nebūs jaspēle ar cilvekiem, kas ir no kaimiņvalstim, bet tieši otradi. Spēle sastapsi tikai un vienīgi Latviešus.
Spēlējot šo spēli tu ne tikai varēsi piedalities race vai driftot trasē, bet varēsi braukat serveri kura ir uzstādita programma lai braucot trase tu varētu saņemt naudu krat punktus tiesibam un pirkt jaunus auto tada veida atistoties serverī.
Tātad galvenā doma, ja ar šo informaciju kaut nedaudz jūs ieinteresēju tad drosi aiciniet mani skype (niks – Soulshaker77) Un tur sniegšu nedaudz smalkāku informaciju par to kur lejupielādet so spēli. Kā palaist pašu spēli. Un ka pievienoties mums.
Ja piekritīsi nākt spēlēt arī šo spēli tevi sagaida- Draudzīgi un izpalīdzigi spēlētāji. Atsaucīgi un pretīmnakosi servera admini, Ka ari iespēja sevi pierādīt un pretendet uz dažadiem servera statusiem....
p.s Tagad uzreiz ludzu mani neheitojiet vnk cenšos panakt lai lfs atkal ir aktivitate un man nebutu jaspēlē serveri vienam. Paldies jau ieprieks un ceru uz nelielu atsaucibu...
Test patch ir XRG /XRT / FZ5 leņķis no 35 grādi uz 45 grādi palielināts.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Ja spelet daudz jautrak masinu plakani var dabut ar daudz lielaku lenki un iztaisnot ari vieglakValtersZ rakstīja:Test patch ir XRG /XRT / FZ5 leņķis no 35 grādi uz 45 grādi palielināts.
laiks atjaunot lfs drift comunity. droši visiem kas kadreiz lfs kapajuši šērojam lai atsak online driftešanu>
viss kas jadara un ka jainstale pamācībā šeit - https://docs.google.com/document/d/1MuL ... dOPck/edit
p.s krek mape nepatiik google chrom, lai apstiprinatu downloadu ieejam labajā augšējā stūri ie lejupladēm un nospiežam - paturēt failu.
viss kas jadara un ka jainstale pamācībā šeit - https://docs.google.com/document/d/1MuL ... dOPck/edit
p.s krek mape nepatiik google chrom, lai apstiprinatu downloadu ieejam labajā augšējā stūri ie lejupladēm un nospiežam - paturēt failu.
Čalim super apņēmība! Jānopērk laikam beidzot būs datoram stūre, lai var ko normāli uzspēlēt
izskatās mega,ceru ka novedīs līdz galam iemesls nopirkt AC prieks xkastes
Biķeri būs tikai uz PCDarks rakstīja:izskatās mega,ceru ka novedīs līdz galam iemesls nopirkt AC prieks xkastes
Labāko modu apskats (Sim Racing Modding Roundup: July Assetto Corsa Edition)
http://www.racedepartment.com/threads/s ... on.138927/
stock e30 unīts
Leišu trase - Nemuno Žiedas
Kā arī top Biķernieki, ļoti augstā līmenī
http://www.racedepartment.com/threads/s ... on.138927/
stock e30 unīts
Leišu trase - Nemuno Žiedas
Kā arī top Biķernieki, ļoti augstā līmenī
Pirmā publiskā versija, treses kvalitāte ir tiešām iespaidīga
http://www.racedepartment.com/threads/b ... ck.140873/
Mēnesi atpakaļ bija iespēja izbraukt dzīvē lielo apli, varu apstiprināt ka trase ir 1:1
http://www.racedepartment.com/threads/b ... ck.140873/
Mēnesi atpakaļ bija iespēja izbraukt dzīvē lielo apli, varu apstiprināt ka trase ir 1:1
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- chevron_right