digitālā un analogā klimata kontrole
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- chevron_right
Bļin, kāpēc liec strādāt Centīšos vēlāk samest.
Digitālā dalītā klima (ir arī nedalītā? ) šofera pusē sāka visu laiku pūst aukstu gaisu, balussēdētāja pusē viss ok. Ir kāda izteikta vaina? Vai arī jāmēģina atrast kura klape, klapes motorītis nomiris?
Reku arī man vajadzīgais topiks: tātad 18 pogu obc kopā ar grozāmo pečku kkā neizskatās ser gUt.. prasās iemest DIGI klimu (kondicionieri kkā pārdzīvošu gan jau).. jautajums tad ko tieši man vajag lai to visu pārliktu un viss sapasētu
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
99% ja pečkas vārstsKristaps27 rakstīja:Digitālā dalītā klima (ir arī nedalītā? ) šofera pusē sāka visu laiku pūst aukstu gaisu, balussēdētāja pusē viss ok. Ir kāda izteikta vaina? Vai arī jāmēģina atrast kura klape, klapes motorītis nomiris?
Pecka pati, gaisa lucina pa vidu, gaisa lucinas kas uz kājām aiziet. Peckas vārsti kas motortelpa. Jauni o-ringi, provotka,ja vajag lai viss strādā.Fashion rakstīja:Reku arī man vajadzīgais topiks: tātad 18 pogu obc kopā ar grozāmo pečku kkā neizskatās ser gUt.. prasās iemest DIGI klimu (kondicionieri kkā pārdzīvošu gan jau).. jautajums tad ko tieši man vajag lai to visu pārliktu un viss sapasētu
Nemaz tik traki neizklausās nu bet dienas laikā to var izdarīt? Vai kad process sāksies ir jābūt gatavam braukt mājās ar citu auto? :Yro rakstīja:Pecka pati, gaisa lucina pa vidu, gaisa lucinas kas uz kājām aiziet. Peckas vārsti kas motortelpa. Jauni o-ringi, provotka,ja vajag lai viss strādā.Fashion rakstīja:Reku arī man vajadzīgais topiks: tātad 18 pogu obc kopā ar grozāmo pečku kkā neizskatās ser gUt.. prasās iemest DIGI klimu (kondicionieri kkā pārdzīvošu gan jau).. jautajums tad ko tieši man vajag lai to visu pārliktu un viss sapasētu
Nav grūti to nomainīt, skrūvēšanas vaina. Jānorauj panelis, jaatvieno trubas motortelpā, jaatskrūvē pečkas kaste, izrauj veco ārā, iemet jauno iekšā, ja nevajag kondicionieri tad divi papildus vadi jaievelk, nomaini vārstu motortelpā, saliec visu atpajaļ un izbaudi digitālo dzīvi, esmu to darijis jau trīs reizes, ja vajag padomu, dod ziņu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
18 pogu obc pilnīga bezjēdzība par klimu nezinu, 36tajam piedienās kruķijamā pečka un analogais pulkstenīts.
kāpēc bezjēdzība, man piemēram tas kloks besī ārā, un ļoti patīk kad ir vairāk pogu (oem setā protams).. tad jau e38 ar grozāmo pečku un kassete bezdisplejmaģa arī tavās acīs ir smukāk un praktiskāk lar digi+tv
Digitālās klimas pečka ik pa brīdim slēdzās ārā, kur meklēt problēmu? Ezis nesen nomainīts, pečkas vārstus arī samainīju.
Paskaties DIY sadaļā, bija jābūt pamācībai, kā salabot, ja nemaldos.
Problēma, digitala pecka negribēja darboties uz pilnu jaudu, tādēļ nopirku jaunu thermotec DEB001TT ezi bet ventilators nedarbojas vispār. Orģinālais bija behr 8 376 174, pēc katalogā uzradās ka der .......
Hello! Kāds lūdzu var pateikt vai no e36 ezis der uz e39?
Derēt der, strādās, bet nevarēs to ieskrūvēt precīzi iekšā, pūtīs garām gaiss.
Vai AC visas komponentes no M52 derēs M50?
Un ja es ņemu visu no vienas mašīnas, tas ir, kondicionieri visu, digitālo klimatkontroli un visu ar to saistītu, tad man kaut kas būs jālodē un jādara, vai viss manā mašīnā būs plug n play?
Un ja es ņemu visu no vienas mašīnas, tas ir, kondicionieri visu, digitālo klimatkontroli un visu ar to saistītu, tad man kaut kas būs jālodē un jādara, vai viss manā mašīnā būs plug n play?
Derēs visas komponentes, bet tiešām ņem no viena auto (sūknis, trubas, radiators, sausinātājs utt.). Ja visu liksi auto, kurā nav bijis A/C, tad vajadzēs arī paspēlēties ar vadiem.
Sveiki Vīri un Dāmas ..Kāds var padalīties ar info kpc digitālajai pečkai vienā pusē pūš siltu un otrā aukstu.
Metināšanas pakalpojumi BMW e36 rezerves daļas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- chevron_right