Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1282
- 1283
- 1284
- 1285
- 1286
- …
- 1297
- chevron_right
Ja protams būs. Ies sūdīgāk .žUKs rakstīja: ↑20 Feb 2018, 13:28Ja uz 2.8 m52 uzliek m50 ieplūdī no 2.0,kaut kāds efekts būs vai arī tomēr jāmeklē no 2.5?
Poh, gan jau pieliks, jo m50b25 dārgs
Kādam ir bijusi pieredze ar protuning.lv e36 kupejas sānu sliekšņiem M3.... Ka viņi uzvedas ziemā vasarā? Materiāls OK vai ne...?ir jēga ņemt viņus vai meklēt oem?
Ļoti labi, Viens viedoklis ir subjektivs! vajag vel kadu, !
Kungi vel ir kadam pieredze?
Tatad specuki, pasakiet man ludzu, kada ir lielakaa gumija, kas der uz R19 diskiem uz e46?
Diski ir 2x9J un 2x10J R19... Ta lai fitment butu tuvu idealam, lai nekas nekur nestrikejas???
Diski ir 2x9J un 2x10J R19... Ta lai fitment butu tuvu idealam, lai nekas nekur nestrikejas???
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Walkman - 20 Feb 2018, 20:12, kopā labots 1 reizi.
Vrb kads ir spečuks , jo ir lieta tada ka man metajas garazha no 3.0d 135kw turbo pasham 2.5tds gribu to uzskrameet virsu ko ka man vjg vrb zin kads, un kas mainiisies?
Tas bija jau vairākas reizes te izrunāts, ilgi un negribās atkārtoties kapēc šī iecere ir aplama, ja ļoti gribi zināt kapēc, pameklē caur meklētāju.
Nekāda jēga nav to darīt, ja baigi gribi pūtienu, tad pacel spiedienu stock turbo, bet rēķinies ar sekām.
neliec enģeļus
Ko tu te burkšķi, tev pirms tam visu izskaidroja nylon kas un kā, jābūt super dumjam, lai padomāt, ka mazāka diametra kanāli par stock dos pozitīvu rezultātu.
Pietam, ja tu nebūtu tik slinks, tad nemaz šādu jautājumu neuzdotu, jo iemetot meklētājā atslēgas vārdus saistībā ar m50b25 ieplūdes kolektoru, tad pēc atrastajiem rezultātiem mierīgi var izsecināt ka jaliek vien vienīgi m50b25 ieplūdes kolektors.
Un tev līdz manam dīvānam vēl jāpaaug
Pietam, ja tu nebūtu tik slinks, tad nemaz šādu jautājumu neuzdotu, jo iemetot meklētājā atslēgas vārdus saistībā ar m50b25 ieplūdes kolektoru, tad pēc atrastajiem rezultātiem mierīgi var izsecināt ka jaliek vien vienīgi m50b25 ieplūdes kolektors.
Un tev līdz manam dīvānam vēl jāpaaug
Jaa, vinam ar samoreziem viena puse, ta teica!
Cik sarežģīti ielikt touringa salonu sedanā? Cik dramatiski tur tie stiprinājumi un paši sēdekļi atšķiras?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1282
- 1283
- 1284
- 1285
- 1286
- …
- 1297