Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- …
- 470
- chevron_right
Vahh. Būs man arī jāļaujas disku pūlēšanas masu histērijai. Bet sudrabu ar zeltu nejaukšu - neļauj stila skola. Bet ok - katram savs.
Būs arctic silver everywhere.
Between kāds neieteiks krāsotājus? Sedanu gribās sapūcēt vasarai. ❤❤
Būs arctic silver everywhere.
Between kāds neieteiks krāsotājus? Sedanu gribās sapūcēt vasarai. ❤❤
Live with a smile!
Kāds, kas saprot kko no lukturiem.
Taisot "hella dark" no ZKW lēcu lukturiem,
Šīs vietas drīkst krāsot:
un
Šīs nedrīkst:
Vai arī kā savādāk?
Reflektors ir kaut kādā veidā glābjams, ja ir mazliet samatējies jau?
Taisot "hella dark" no ZKW lēcu lukturiem,
Šīs vietas drīkst krāsot:
Slēpts saturs: Parādīt
un
Šīs nedrīkst:
Vai arī kā savādāk?
Reflektors ir kaut kādā veidā glābjams, ja ir mazliet samatējies jau?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
- ikey07
Vakar pirku salonu no ši džeka
Es saprotu, ka vienmēr var kauleties, bet ja atbrauc dzeks pirkt priekšējos kreslus pa 20 eiro un mēģina nokaulet uz 18., tas ir pizgets
Un šis pārdevējs dod visiem pirkumiem čekus
Es saprotu, ka vienmēr var kauleties, bet ja atbrauc dzeks pirkt priekšējos kreslus pa 20 eiro un mēģina nokaulet uz 18., tas ir pizgets
Un šis pārdevējs dod visiem pirkumiem čekus
ar kompatu pa brugji
Tas točna ir pizgets. Uģim protams daudzas cenas ir kosmosā, toties vienmēr var dabūt visu ko vajag un viņš manuprāt ir vienīgais kurš dod čekus un pie kura var norēķināties ar karti.
Zevss viss ir labi un skaisti. Bet nejau kardans 150e
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
zurkae36 kā jau teicu, daudzas cenas ir kosmiskas.
Kosmiskas ir maigi teikts .
Ko var čīkstēt par tām cenām? Nepatīk nepērc, meklē forumā, Facebook jebkur. Šeit cenā ir iekļauts pvn un darbiniekiem algas ar jāmaksā, tas nav tas pats, kas izjaukt savā pagalmā nošķiltu žurku. Cena kosmosā un?
Kam vajadzēs tas aizbrauks un nopirks uzreiz. Tikai varu pateikt, ka liela daļa aizbrauc uzzina cik maksā, un ieslēdz "oi, forumā lētāk" un aizbrauc prom. Tik nez kāpēc pēc tam sūta sievas pēc detaļas, jo pašiem jau kauns braukt, forumā diemžēl nav.
Turklāt par kardānu cenām, nezinu cik te forumā zf kardāns maksā? 70 eur? Nu 2x dārgāk.
Vēl fascinējošāki par kapeikpišiem ir tie, kas zvana, piemēram, par diskiem, un saka es redzēju, ka tirgo rondellus. Varbūt es tev varu atstāt savus bleķa diskus ar jaunām ziemenēm, un Tu man tos diskus atdot par 100 eur? Strādājot tur un runājot ar klientiem, var sajukt ļoti ātri prātā
Kam vajadzēs tas aizbrauks un nopirks uzreiz. Tikai varu pateikt, ka liela daļa aizbrauc uzzina cik maksā, un ieslēdz "oi, forumā lētāk" un aizbrauc prom. Tik nez kāpēc pēc tam sūta sievas pēc detaļas, jo pašiem jau kauns braukt, forumā diemžēl nav.
Turklāt par kardānu cenām, nezinu cik te forumā zf kardāns maksā? 70 eur? Nu 2x dārgāk.
Vēl fascinējošāki par kapeikpišiem ir tie, kas zvana, piemēram, par diskiem, un saka es redzēju, ka tirgo rondellus. Varbūt es tev varu atstāt savus bleķa diskus ar jaunām ziemenēm, un Tu man tos diskus atdot par 100 eur? Strādājot tur un runājot ar klientiem, var sajukt ļoti ātri prātā
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Linda tas šrota pipars tevi vāllē? nu bl* kardans 150e tas ir vairāk kā debīli. Tagat visi tirgosim savus kardanus pa 150e un maksasim darbinikiem algu.
Un cilvēkus par kapeikpisejiem galigi nevar saukt ja tirgo metala trubu pa 150e un kads uzdrošinās pateikt ka cena ir vairāk kā divtik uzpusta
Autovieta kur jau cenas ir diezgan augstas e34 v8 kardans 70-80e maksa kas ir 100% retāks nekā kautkads zurkas zf kardans un tur arī jāmaksā darbiniekiem algas
Un cilvēkus par kapeikpisejiem galigi nevar saukt ja tirgo metala trubu pa 150e un kads uzdrošinās pateikt ka cena ir vairāk kā divtik uzpusta
Autovieta kur jau cenas ir diezgan augstas e34 v8 kardans 70-80e maksa kas ir 100% retāks nekā kautkads zurkas zf kardans un tur arī jāmaksā darbiniekiem algas
Pēdējais labojis zurkae36 - 25 Feb 2018, 11:59, kopā labots 1 reizi.
Nē, bet labs paziņa gan ir.
Bet tu laikam esi viens no tiem bomžiem, kas zvana un čīkst, ka viss dārgi.
Pārējo es domāju, mēs pm izrunāsim, lai man lieki nav te jātīra pēc tam.
Bet tu laikam esi viens no tiem bomžiem, kas zvana un čīkst, ka viss dārgi.
Pārējo es domāju, mēs pm izrunāsim, lai man lieki nav te jātīra pēc tam.
It's all about the win
Man pm nau ko runat
Ja tas vēl ir krievu kantoris tad novēlu viņam nodegt kopa ar visu kas tur ir iekšā tagat gaidu banu
Ja tas vēl ir krievu kantoris tad novēlu viņam nodegt kopa ar visu kas tur ir iekšā tagat gaidu banu
Nodegt, Tu gribēji rakstīt? Gramatika, gramatika
Bana nebūs, par maz centies.
Bana nebūs, par maz centies.
It's all about the win
Blaaaa
Zurka, tev 200 eiro ari par oem bamperi ir dargi
Nenoliedzu, ka ir dargi, bet ir tak vienmēr iespēja citur braukt vai ari pirkt jaunu
Zurka, tev 200 eiro ari par oem bamperi ir dargi
Nenoliedzu, ka ir dargi, bet ir tak vienmēr iespēja citur braukt vai ari pirkt jaunu
ar kompatu pa brugji
Cipruss tu pateiksi ka 150e par kardanu ir adekvāta cena?
Bet varbūt ir laiks iztīrīt forumu no visiem lietotājiem, kas te iesnes tikai drazu, negācijas un sliktu stilu?
neliec enģeļus
Linda, neviens jau nečīkst drīzāk iesmej. Kā jau iepriekš rakstīju, katrs tirgo par kādu cenu grib. Un ja par tādu cenu pērk, neredzu nevienu iemeslu lai tirgotu lētāk. Domāju ka Uģis ir izdomājis piedāvājumam/pieprasījumam atbilstošu cenu un par tādu arī tirgo. Tie kas var atrast lētāk tur vnk neiepērkas. Pats esmu pie viņa iepircis kā arī daudz ko pircis citur par lētākām naudām. Dažbrīd vienkārši viņa cenu politiku nesaprotu, jo ir lietas kas ir jūtami lētākas nekā citur, kā arī lietas kas ir jūtami dārgākas...
Zvanīt vai atbraukt un sūdzēties par cenu gan ir stulbi, par maiņas piedāvājumiem vispār nerunāšu.
Nesaprotu, kāpēc spama topiks vispār būtu jātīra...
Zvanīt vai atbraukt un sūdzēties par cenu gan ir stulbi, par maiņas piedāvājumiem vispār nerunāšu.
Nesaprotu, kāpēc spama topiks vispār būtu jātīra...
Spama topiks nav jātīra tik ilgi, kamēr nesākas personīgi uzbraucieni, kas parasti arī notiek
Nu labi, man laikam ir alerģija pret vārdiem - lētāk nevar sarunāt, vai "ak dievs kāds kosmoss"
It īpaši ja kaulē cenu nost jaunām detaļām. Pilnīgi gribās pajautāt, jūs maximā arī pārdevējai kečupu lētāk prasat.
Nu labi, man laikam ir alerģija pret vārdiem - lētāk nevar sarunāt, vai "ak dievs kāds kosmoss"
It īpaši ja kaulē cenu nost jaunām detaļām. Pilnīgi gribās pajautāt, jūs maximā arī pārdevējai kečupu lētāk prasat.
It's all about the win
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 95
- 96
- 97
- 98