Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1285
- 1286
- 1287
- 1288
- 1289
- …
- 1297
- chevron_right
Audio guru
1200 w 12 collu subis. Cik jaudīgu monoblocku vajag ?
1200 w 12 collu subis. Cik jaudīgu monoblocku vajag ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Svarīgs ir min rms rādītājs, skaties lai amp rms nav zemāks kā sub min rms.
Nav gluži bmw, bet varbūt kāds zin, kas varētu but par iemeslu, ka izmeta EPC simbolu uz paneļa un dzinējs aizgaja drošības režīma? Noslapejot un iedarbinot dzineju kluda pazuda, bet nu vienalga ziņkāre
AUDI
AUDI
ar kompatu pa brugji
- ikey07
Baiga dilema par blivgredzenu izmeriem(saļņikiem) prieks e36 dzineja m50b20vanos, karbai aizmugurejais blivgredzens man veikala saka ka ir 2 izmeri pec rel oem ir 40X55X8 bet vekala vel piedava 8x 39,1x 55,2; razotajs febi, ka ari ir pec oem izmeriem 40X55X8 corteco, kuru nemt? jo man ella labi nak ara, nu tas otrs sifterim ari tiks mainits bet tam veikala citu izmeru nepiedavaja tads kads oema rakstits tadus piedava.
Paldies :)
Corteco ir bmw oemmar44a rakstīja: ↑27 Feb 2018, 21:47 Baiga dilema par blivgredzenu izmeriem(saļņikiem) prieks e36 dzineja m50b20vanos, karbai aizmugurejais blivgredzens man veikala saka ka ir 2 izmeri pec rel oem ir 40X55X8 bet vekala vel piedava 8x 39,1x 55,2; razotajs febi, ka ari ir pec oem izmeriem 40X55X8 corteco, kuru nemt? jo man ella labi nak ara, nu tas otrs sifterim ari tiks mainits bet tam veikala citu izmeru nepiedavaja tads kads oema rakstits tadus piedava.
būs vien jāņem tas oem cerams ja netecēs ārā eļļa savadak pirms skates jatstāj kārba tik kādi 200 gramiVladlen rakstīja: ↑27 Feb 2018, 22:49Corteco ir bmw oemmar44a rakstīja: ↑27 Feb 2018, 21:47 Baiga dilema par blivgredzenu izmeriem(saļņikiem) prieks e36 dzineja m50b20vanos, karbai aizmugurejais blivgredzens man veikala saka ka ir 2 izmeri pec rel oem ir 40X55X8 bet vekala vel piedava 8x 39,1x 55,2; razotajs febi, ka ari ir pec oem izmeriem 40X55X8 corteco, kuru nemt? jo man ella labi nak ara, nu tas otrs sifterim ari tiks mainits bet tam veikala citu izmeru nepiedavaja tads kads oema rakstits tadus piedava.
Jautājums. Vai no 1.8tds derēs roļiks , 2.5tds.. Bilde ieskatam.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
BMW - Best Motorsport Weapon
e36 OEM maģis CD43!
Tika atvienots akumulators, tagad rāda CODE WAIT, ko darīt? Cik ilgi gaidīt?
Tika atvienots akumulators, tagad rāda CODE WAIT, ko darīt? Cik ilgi gaidīt?
Kur Latvijā uz vietas varētu būt platjoslas lambda zondes izņemot Adparts?
Varbūt kāds no foruma tirgo?
Varbūt kāds no foruma tirgo?
Bosch centra, intercara utt, daudziem auto no rupnicas nak...
Jebkura mūsdienu auto kam ir platjoslene/es
Bosch, siemense, delphi u.t.t , cita lieta ir lambda kontrolieris , vai AFR gauge , tas jau ir cits stāsts.
Bosch, siemense, delphi u.t.t , cita lieta ir lambda kontrolieris , vai AFR gauge , tas jau ir cits stāsts.
Tas tak nau normāls paterins prieks 2.0? aug stāvot uz vietas pa 2dienam 3.5l uzaugusi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Benzīnam pilsētā un ziemā, domāju, ka jā. Vienu es točna zinu - bagāžnieks vai stikls vaļā
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Viss ir ciet. Novienots stekeris no sledzenes
Viss ir ciet. Novienots stekeris no sledzenes
3.0 Benzīns 100% pilsētas režīms un ziemas prieki 12.9l uz 100km . Rēķināts pēc pilnas bākas metodes .
Katru rītu sildu un braucu netaupot . Tākā nezinu vai 2.0 tas ir normāli .
Katru rītu sildu un braucu netaupot . Tākā nezinu vai 2.0 tas ir normāli .
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1285
- 1286
- 1287
- 1288
- 1289
- …
- 1297