E36-cipruss18 turpinaas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- …
- 131
- chevron_right
Sen vienam lv lika kolēgis liekas no apaksas bet problema tada ka japarkraso haube lai butu civili viss.. griežas pec šablona ar fleksi un tad ar gaisa frezi piedzenas viss lidz milimetriem tad epoksids un krasa...nesen tirgoja karbona zaunas kas bija virsu liekamas bet šis kas bildes 100% paredzetas no apaksas un pa perimetru ir linija limei...
tocna no apaksas, apskatijos kur Ciprus lika bildi no parauga ka izskatas
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Un vispar šis bilde ir feikas un pakazuhai... jo originali ideja vinam ir gaisu kas motortelpa atrak dabūt arā... samazinot pretspiedienu un temperatūru zem pārsega... tām Ciprusa bildē nav caurumu... imitācija...
Točna
Būs putniem dzirdinātava pēc lietus...
No Krievijas Federācijas nāk viņas,ja nešaubos,jā?
Man liekas teica ka no usa
Loud N' Proud
Zinu,ka arī Krievijā pa 4500 rub bij tādi piedāvājumā. Žēl,ka slēgtās restes,nebūs gaisa plūsmas uz motortelpu. Un,jā,stāvēs ūdens iekš iedaļām,nāksies smelt ārā pēc lietavām
Izskatīsies tāpat afigena Kā saimnieks teica nekāds trases auto tamdēļ tie caurumi nav vaidzigi un motortelpa lietus gadījumā būs tīra
Pamazām saku tīrīt veco krāsu nost.normali ir ko pa..pis..tie..s
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
Podzina ar visu dveseli lipinaja tas mezgines...
Slikts es nezinu,bet salikts bus divu mēnešu laikā
Entuziasms ir pazudis kkur
Entuziasms ir pazudis kkur
ar kompatu pa brugji
Paldies booogdanam
Kkad parlikšu uz elektro rāmja
Kkad parlikšu uz elektro rāmja
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
Dabuji letak par 140? Stavoklis uz 200+
Panēmu pa 100 ,bet tikai priekšējos,jo aizmugurējie man neder kabrim
ar kompatu pa brugji
Šiem beņķiem tā āda tiešām mint!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 73
- 74