E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- chevron_right
Vai tiesam ir tik gruti izstastit kas par story?
Visiem si masina bija zinama tadelj ari interese bet tu te kaut kadas intrigas pin
Visiem si masina bija zinama tadelj ari interese bet tu te kaut kadas intrigas pin
Instagram INDIGAIS
+100500
Bled šauj korķus ārā, viņam uzdod normālus jautājumus, bet atbildēt normāli nevar.
Nafig tad vispār kko liec un rādi, ja negribi stāstīt, kas notika un kpc atpirki, un kas bus talāk?
Manas domas wnk, var ignorēt
Nafig tad vispār kko liec un rādi, ja negribi stāstīt, kas notika un kpc atpirki, un kas bus talāk?
Manas domas wnk, var ignorēt
On point
Instagram INDIGAIS
Kāda jēga ielikt bildi ar aplasītu misksti?
Gluži jau aplasīta nav, bet nu jā..
Dod info kas notika, kas par vainu bija tajā galā, kapēc neizmantoja?
To sauc par intrigu
ar kompatu pa brugji
Tādas bābas:D
Viss notika spontani-mashinu caur cilvekiem bija iespejams atgut,es vinju atguvu(2h laikā)-nezinu ne kas,ne kapec,kakovo h*uja arī nezinu-zinu tik to kad vakar viņu no treļa nokrāmēju un man ir atkal “aplasīta misene” kā dažas misenes te izsakās!
Viss notika spontani-mashinu caur cilvekiem bija iespejams atgut,es vinju atguvu(2h laikā)-nezinu ne kas,ne kapec,kakovo h*uja arī nezinu-zinu tik to kad vakar viņu no treļa nokrāmēju un man ir atkal “aplasīta misene” kā dažas misenes te izsakās!
BMW_The Ultimate Repair Bill
paskaties uz savu profileni Tajā autiņa ielikts ir cik Tu 2 gados nopelni
Varbūt vari iedot kontaktus, kur var 2h laikā no vācijas atvilkt ar trali tačku?
Man tevi žēl...tiešāmKristapseduards rakstīja: ↑13 Okt 2018, 11:44Varbūt vari iedot kontaktus, kur var 2h laikā no vācijas atvilkt ar trali tačku?
Lai gan ar Ramyrezu nesam soul mates,bet nu pietiek dirst
Par auto var samaksat attalinati-prieks ipaši stulbiem
Man prieks ka bus Ramyrezam v8turbo projekts
Par auto var samaksat attalinati-prieks ipaši stulbiem
Man prieks ka bus Ramyrezam v8turbo projekts
ar kompatu pa brugji
galvenais ka auto ir Latvijā un atpakaļ pie saimnieka un būs iekšā atkal V8 pārējais dziļi jau nebūtiski
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Man jau liekas, ka tas ir fake, ka bijis prom. Lai celtu reitingu tikai. Bildi var arī uztaisit, kad pabūts toreiz Polijā ))
Kaut kas te nesaskan, vai arī nemaki izteikties. Vajag razkladu.
Kaut kas te nesaskan, vai arī nemaki izteikties. Vajag razkladu.
Es te biju
Wtf kāds reitings?kam?:D
Dzeki davai tiešām pietiks, a to es sāku nožēlot ka vispr kautko šeit postoju:D
3ned apakalj Chomi vacijā pateica kad zin kur stāv auto-un kad vinju var dabut-2h jautajums un auto jau staveja pie chomiem placī un gaidīja treli uz LV...vakar auto nokrameju un ar Tiona palidzibu nogadaju lidz jurmalai-pilns razklads priekš jums!
Par poliju....velreiz wtf???kads sakars te polijai?bilde redz auto bez lampam un uz lielaa trelja:D
Bet pa lielam who cares-lai jau auto butu bijis visu laiku LV:D
Dzeki davai tiešām pietiks, a to es sāku nožēlot ka vispr kautko šeit postoju:D
3ned apakalj Chomi vacijā pateica kad zin kur stāv auto-un kad vinju var dabut-2h jautajums un auto jau staveja pie chomiem placī un gaidīja treli uz LV...vakar auto nokrameju un ar Tiona palidzibu nogadaju lidz jurmalai-pilns razklads priekš jums!
Par poliju....velreiz wtf???kads sakars te polijai?bilde redz auto bez lampam un uz lielaa trelja:D
Bet pa lielam who cares-lai jau auto butu bijis visu laiku LV:D
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Polija:D
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161