Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- …
- 470
- chevron_right
Paldies. Pats nevarēju atrast
Vienreiz vienā rokas mazgātavā biju dabūjis smuku matējumu virsū (līdzēja tikai pārpulēšana), kas tieši tur bija par vainu (vasks vai kas cits) tā i nesapratu, tāpēc nolēmu uzjautāt par pieredzi iekš CarWash...
d[-_-]b
CarWash arī ir vienīgā normālā mazgātava, citās nav ne spiediena, ne īsti putas.
- ikey07
Man pēdējā laikā ļoti patīk Puto mazgātava, nomazgā stipri labāk par CarWash.
Piekrītu
ar kompatu pa brugji
+ par Puto moiku, nomazgāt var tīru, nepaliek svītras, putas labi noēd netīrumus un traipi, lamata turās tīra samērā ilgi.
Carwash kā saprotu ir arī pie sky blakus krasta ielā, tad tā jau no laika gala ir šķitusi šņaga, jo burtiski vienmēr mašīna paliek svītraina, kaļķaina ūdens pleķi, karoč prikola nekāda, tagad gan kādu laiku jau neesmu braucis, bet tāpat.
Carwash kā saprotu ir arī pie sky blakus krasta ielā, tad tā jau no laika gala ir šķitusi šņaga, jo burtiski vienmēr mašīna paliek svītraina, kaļķaina ūdens pleķi, karoč prikola nekāda, tagad gan kādu laiku jau neesmu braucis, bet tāpat.
Puto laiks ir labs , spiediens un viss parejais. Carwash laiks skrien x2 atrak. un nav efekts istais.
Protams darba auto ar svami mazgaju carwash lai vispar tolks butu
Protams darba auto ar svami mazgaju carwash lai vispar tolks butu
diskus nedrīkst vaskot, jo tad viņi paliek matēti
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
ar kompatu pa brugji
Vot arī māca šaubas par to 3. režīmu, kurš it kā ir ar vasku...
d[-_-]b
Kādi ir plusi un mīnusi uzliekot garās atsaites?
Kāds ir kko šitādu darījis, lai būtu legit USDM paviņi? (ka gabarīts deg vājāk kā pats pagrieziens un ka nav atsevišķa 5w spuldzīte klāt gabarītam)I used the bulb from e36 tailgate, the one which has two wires inside ( white bulb holder) and has three pins. One earth, one plus to 21W and other for 4W. Connected the 4W to parking lights and other for indicators wire. That's it.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Kāpēc tu gribi downgreidu taisīt?
Smagāks auto nepaliek
Lēnāks auto nepaliek
Nevadās sliktāk
domāju, ka tev nav par ko satraukties
pie nosacījuma, ka miglām ir delete, tuvie+gabarīti izskatās ugly kopā.
Man vnk besī US stila lampas uz euro mašīnām, pašiem amīšiem arī nepatīk, viņi pārbūvē uz euro gaismām, bet te atkal daži hipsteri dara otrādāk
Es uz gaismām konservatīvs attiecībā uz e36, vai nu vis caur oem baltie vai oranžie, nekādi smoked, usdm gateri vēl arī franču variants ir ok
Ja tev patīk tad - ok
Es uz gaismām konservatīvs attiecībā uz e36, vai nu vis caur oem baltie vai oranžie, nekādi smoked, usdm gateri vēl arī franču variants ir ok
Ja tev patīk tad - ok
baltie manās acīs ir pretīgākais, kas ir, jo pašam lukturim ir melns 'housing', kas pilnīgi un galīgi ar baltu paviņu nesaiet kopā. Liekot smoked vismaz sakrīt lukturu tonis.kars rakstīja: ↑01 Mai 2019, 13:57 Man vnk besī US stila lampas uz euro mašīnām, pašiem amīšiem arī nepatīk, viņi pārbūvē uz euro gaismām, bet te atkal daži hipsteri dara otrādāk
Ja tev patīk tad - ok
te vismaz sakrīt tonis:
Slēpts saturs: Parādīt
jā un nē.
Tas ir labāk gan sportam, gan pēc piena braukt. Kaut vai tam pašam E46 nāk garās un pirmajiem ne-M e36 arī bija. tālāk tikai M.
Pašam personīgi priekšā ir garās atsaites ar ne-M piekares stieni un aizmugurē M stienis. Jūtās labāk par Mondeo atsaitēm, kas jau arī skaitījās 'mods' salīdzinot ar briesmīgo E36 stock dizainu priekšas atsaitēm.
Te var palasīt par garajām vs īsajām atsaitēm
https://www.bimmerforums.com/forum/show ... on-M-style
https://www.bimmerforums.com/forum/show ... on-M-style
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 259
- 260
- 261