Sidnas - Samoablue e36 328i Sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- chevron_right
Obligāti. Viss info būs šeit. Tākā seko manam topikam un visu uzzināsi un būs video ar skaņu arī.Rode rakstīja: ↑10 Apr 2019, 18:37 Vot, padalaties, ko izdomāsiet darīt ar izplūdi.
Jo es arī gribu savu 328 izplūdi pārtaisīt, budžeta variantā (200 - 300e), bet ar sakarīgu izpildījumu. Kolektoram pagaidām būs par īsu. Par cik budžets ir limitēts, tad mērķis ir tikai nikna skaņa un pagaidām arī esmu nosliecies uz Toma pieminēto variantu - katu vietā X-pipe un galā straight through.
Instagram - Sandis_e36
Manā gadījumā tikai ar gala bunduli netiktu cauri. Man izplūde vienā gabalā - sametināta,nav dalāma.
Instagram - Sandis_e36
Kadi parametri riepam ? Un kadi ir planos ? jo istas pec baloniem.
225/45/17
Bet būs jaunas 215/40/17
Instagram - Sandis_e36
Tas OEM "X-pipe" vairāk izskatās pēc "H-Pipe" un ja arī viņš kko dod, tas ir tāpat kā elpot ar aizspiestu degunu.
Kāda jēga no kosmosa bunduļa, ja nav custom ņeržas izplūde tad? Mūziķim jābūt, lai dzirdētu super duper atšķirību (un hvz kas jālieto lai tas vispār būtu svarīgi galvā) starp kkādu simons bunduli un/vai 300-500e bunduli uz stock izplūdes.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Šodien beidzot atveda riepas rīt braucu bortēt virsū un tad pa brīvdienām atkal jāsēdina un jāmeklē fitments
Riepas visas jaunas Goodride SA37 215/40/17
Un tieši tāds proķim zīmējums kāds gribēju un ļoti atgādina Sunfull.
Un ja nu kādam Valmieras apkārtnē vajag 225/45/17 Tad varu atdot pa saldu ciparu.
Riepas visas jaunas Goodride SA37 215/40/17
Un tieši tāds proķim zīmējums kāds gribēju un ļoti atgādina Sunfull.
Un ja nu kādam Valmieras apkārtnē vajag 225/45/17 Tad varu atdot pa saldu ciparu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram - Sandis_e36
Ari budžetq riepas?
Kapec ņēmi 205/45 nevis 205/40?
Kapec ņēmi 205/45 nevis 205/40?
ar kompatu pa brugji
Viņam ir 215/40 būs zemas un arkas patukšas, tiesa nedaudz labāk kā ar 205/40 . Satanceriem kkāds savs redzējums kas ir smuki un kas nav..
Protams. Labāk šādas jaunas,nekā pāris gadus vecas un cietas brendu riepas
Instagram - Sandis_e36
Piekrītu.tapec es šogad ari uzliku svaigas
ar kompatu pa brugji
Cik maksāja Sunfull?
Instagram - Sandis_e36
Uzliktas jaunās riepas 215/40/17 Goodride
Sedans sasēdināts atkal. Tomēr atkal zems sanācis
Iebraukšana garāžā atkal sagādā grūtības tikai un vienīgi ar purnu pa priekšu,savādāk nevar
Aizmuguri iespējams pacelšu vēl augšā pa kādu 1cm vai jāgāž rati vai jāvalcē arkas,bet ne vienu ne otru negribu darīt tāpēc atliks pacelt pakaļu nedaudz.
Diski nokrāsoti balti ar ķipa "plasti dip" balončiku rezultāts pašam patīk tomēr labāk kā melni
Sedans sasēdināts atkal. Tomēr atkal zems sanācis
Iebraukšana garāžā atkal sagādā grūtības tikai un vienīgi ar purnu pa priekšu,savādāk nevar
Aizmuguri iespējams pacelšu vēl augšā pa kādu 1cm vai jāgāž rati vai jāvalcē arkas,bet ne vienu ne otru negribu darīt tāpēc atliks pacelt pakaļu nedaudz.
Diski nokrāsoti balti ar ķipa "plasti dip" balončiku rezultāts pašam patīk tomēr labāk kā melni
Instagram - Sandis_e36
35 eiro gab
ar kompatu pa brugji
To līsti virs aizm. numura prasās mašīnas krāsā.
baac tas spoileris tik kruta izskatās!!!
Man patīk melna kad apniks melna tad arī būs mašīnas krāsā vai kko izdomāšu krāsot mašīnai tad pie viena arī to līsti paņems
Instagram - Sandis_e36
Spoileris labi izskatās tikai un vienīgi ar pareizajiem diskiem. un dzīvē labāk nekā bildēs
Instagram - Sandis_e36
kāds et un J diskiem? balti izskatās perfekti!
Es nevaru saprast, liekas,ka tomer melns labak patika, bet domaju,ka ir gruuti tev samekleet isto krasu,jo pats auto ipashaa kraasaa.. manuprat ,klasika-peleeks butu vislabaak, bet nezinaasu kameer neredzeeshu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- chevron_right