Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 298
- 299
- 300
- 301
- 302
- …
- 470
- chevron_right
Atbildīgs sadaļu redzi? Ej un zīlē kuram nogriezis ceļu un kur iemaucis. Nez tad kādēļ ir ticis pārkrāsots? Nu ne jau aiz labas dzīves.
Tainība. Sūdīgi, ka atbildīgs nevar zināt cik ļoti bijis izšķaidīts
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Kas vainas mašīnai, man šķiet locītus lanžeronus apdrošinātājs nelaiž cauri aka noraksta, tā ka tur viss ok.
Visu tak var uz vietas arī apskatīt.
Man ar touringam visa priekša krāsota, bet nav bijušas avārijas.
Visu tak var uz vietas arī apskatīt.
Man ar touringam visa priekša krāsota, bet nav bijušas avārijas.
- ikey07
tie 800eur neka nav , man uz facelifta e91, kad panas atluzas trapijia- pazaudeju numura ziimi, numura paliknis, bampera videja reste salauzta, viegli punkti un bampera, haubes viegli punkti un uz priekseja stikla - 12xx eur bija taame , reali mainit vajadzeja tikai resti un prieksejo, numura zimju plkaksni un numura zimju komplektu, stiklu, bet parejo krasotKaktuss rakstīja: ↑18 Aug 2019, 17:52 Not bad pa 3k 318 behs.
https://m.ss.com/msg/lv/transport/cars/ ... efehl.html
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Tas gan būtu ļoti forši, ja varētu redzēt uz cik atbildīgs, bet nu tur jāņem vērā pret kādu auto, un kura gada.TomSkarsts rakstīja: ↑18 Aug 2019, 19:42 Tainība. Sūdīgi, ka atbildīgs nevar zināt cik ļoti bijis izšķaidīts
Manējam ar, 450eiras cietējs, bet viss kas ir cietis aizmgurējais oem m bampers nomainīts, tas ari viss
KLAVINS rakstīja: ↑18 Aug 2019, 20:14tie 800eur neka nav , man uz facelifta e91, kad panas atluzas trapijia- pazaudeju numura ziimi, numura paliknis, bampera videja reste salauzta, viegli punkti un bampera, haubes viegli punkti un uz priekseja stikla - 12xx eur bija taame , reali mainit vajadzeja tikai resti un prieksejo, numura zimju plkaksni un numura zimju komplektu, stiklu, bet parejo krasotKaktuss rakstīja: ↑18 Aug 2019, 17:52 Not bad pa 3k 318 behs.
https://m.ss.com/msg/lv/transport/cars/ ... efehl.html
Nu man čoma rs7 ielika 3 čigāni ar e39 dirsā.bampets un bāka jamaina-10000k remonta tāme apstiprināta bija
ar kompatu pa brugji
Gan jau šeit ir kāds,kurš nodarbojās ar krāsošanu,vai kāds,kas pats saviem spēkiem ir krāsojis auto? Ja tā,būšu pateicīgs,vajadzīgs padoms saistībā ar krāsošanu,
PM- varbūt varēšu palīdzēt
Ja gribi lētāk,labāk un ātrāk -dari pats!
E36 grūti griežas stūre, pat ar gaisā paceltiem ratiem un atskrūvētiem stūres stieņiem. Kāds tam ir biežākais cēlonis? Reika netek un eļļa ir, bet hvz cik veca. Ir vērts skalot sistēmu, liet jaunu eļļu jeb tur sūknim visticamāk kapi?
Domāju, ka sūknis.
stūres krustiņi labi?
M Power or no power..
Nav beigta reika?
braucot var just atškirību. Ar beigtu sūkni saliekot šķērsām stūre tāpat nāks atpakaļ, kad atlaidīsi, bet pats saskāros ar reiku, ar kuru stūre nenāca atpakaļ. Tā var arī nosisties
Krustiņš jāapskatās, braucot stūre pati negriežas atpakaļ.
Kads var pateikt,kads diametrs ir radiatora trubam uz e36 lielo radiatoru?
ar kompatu pa brugji
Krustiņš tev jau būtu izģērbies un stūre neeksistētu fiziski vairs. Es liktu uz reiku.
Patrubokiem? Mazajam/lielajam jau vienādas trubas
what....?TomSkarsts rakstīja: ↑21 Aug 2019, 12:55 ...
Krustiņš tev jau būtu izģērbies un stūre neeksistētu fiziski vairs. Es liktu uz reiku.
...
viņi iekšā bļodiņās sarūsē/izbeidzas - saki kā gribi, un vnk sāk ķīlēt, kas var novērst pie tā, ka stūre ķeras utt.
M Power or no power..
Jaunais c8 rs6
Kaktuss nu zajebal, kaut 316i, teh stāvoklis tāpat ir labāks nekā oem 328i vismaz pusei šeit, tā ir žurka jezus marija bijusi avārijā, tev tiešām e36 ir visa dzīve? Laps ģimenes auto... beidz piepisties cilvēkiem ar savu oem, swaps shit utt. Katrai mantai savs pircējs, man piemēram pohuj ka swapots, ka tik bundža dzīva, saules mūžu ar e36 nebrauksi tak. Ciprusam taisnība ir bijis ka par sīkumu apdrošinātāji iesver tā neko ciparu
A kaktuss kā Jehovietis klauvē katrās durvīs un sludina savu taisnību
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 298
- 299
- 300
- 301
- 302
- …