Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 301
- 302
- 303
- 304
- 305
- …
- 470
- chevron_right
Budžets nav liels, bet šādi tādi loriņi čoumam garāžā ir.-AF- rakstīja: ↑03 Sep 2019, 22:26Kāds budžets?Falafelu Ainaars rakstīja: ↑03 Sep 2019, 21:54 e46 2.0 motoram cik jaudu ar turbo varētu dabūt? Ieraudzīju tikk vienu kas ļoti iekrita sirsniņā ar pareizajiem diskiem, labu aprīkojumu un paku, bet ar 2.0 būs par īsu.
M54 vai m52?
Nezināšu tādu lietu, man savulaik mehs bija, diegan liels alkāns, bet mēdz strādāt labi, daži varbūt pazīs, saukts par "netīro Džani", šamais noteikti zinās.
Kuram es esmu parada?????TomSkarsts rakstīja: ↑03 Sep 2019, 21:53labi ka tu kko zini. redzeji video no patrika, kur prieksejais scivoks ar parak garam skruvem pieskruvets, WOW. laikam jaiet pakarties autobuves eksperts cipruss mani nolika pie vietas
tu atdevi 100e paradus pusei foruma?
Cik lielam cirvim jabut lai šķīvi skrūētu ar depo skruvēm?
ar kompatu pa brugji
Skatoties video,izsklausijas ka Toms eĺĺas vietā bija skrūves sabēris dzinējā
ar kompatu pa brugji
Janka kko minēja ka esi viņam parādācipruss18 rakstīja: ↑04 Sep 2019, 07:36Kuram es esmu parada?????TomSkarsts rakstīja: ↑03 Sep 2019, 21:53labi ka tu kko zini. redzeji video no patrika, kur prieksejais scivoks ar parak garam skruvem pieskruvets, WOW. laikam jaiet pakarties autobuves eksperts cipruss mani nolika pie vietas
Kā jau visiem zināms, KPVLV mūs iegāza, tāpēc mēs pāris vietējie puiki izdomājām uztaisīt partiju, lai izskaustu patvaļu un citas nelietības! Pie partijās mērķiem un pārējā vel strādājam, bet esam nolēmuši samazināt octas izmaksas un apdrošināšanu bmw 3er automobīļiem.
2022. Gadā balsojam par "Tēvzemei Izdedzei DDMK"!
Izgāja no 1 reizi bez jebkādam problēmām-AF- rakstīja: ↑03 Sep 2019, 22:38Šitās skati neiziesi kamēr 2.pakapi un testus neveiksi.Oskii rakstīja: ↑03 Sep 2019, 22:282.0 turbo var dabūt kādus 230-250hp, bet tas ne maksa tik dārgi. Skaties uz apjomu, ka saka “no replacement For displacement”Falafelu Ainaars rakstīja: ↑03 Sep 2019, 21:54 e46 2.0 motoram cik jaudu ar turbo varētu dabūt? Ieraudzīju tikk vienu kas ļoti iekrita sirsniņā ar pareizajiem diskiem, labu aprīkojumu un paku, bet ar 2.0 būs par īsu.
Vēl labs variants, zinu īpašnieku. Bet žel ka tas ir kompots.
https://m.ss.lv/msg/ru/transport/cars/b ... bdpnn.html
Par legālu izdedzi!Falafelu Ainaars rakstīja: ↑04 Sep 2019, 11:32 Kā jau visiem zināms, KPVLV mūs iegāza, tāpēc mēs pāris vietējie puiki izdomājām uztaisīt partiju, lai izskaustu patvaļu un citas nelietības! Pie partijās mērķiem un pārējā vel strādājam, bet esam nolēmuši samazināt octas izmaksas un apdrošināšanu bmw 3er automobīļiem.
Ja vēlaties, esiet laipni aicināts partijā.KasparsG rakstīja: ↑04 Sep 2019, 12:26Par legālu izdedzi!Falafelu Ainaars rakstīja: ↑04 Sep 2019, 11:32 Kā jau visiem zināms, KPVLV mūs iegāza, tāpēc mēs pāris vietējie puiki izdomājām uztaisīt partiju, lai izskaustu patvaļu un citas nelietības! Pie partijās mērķiem un pārējā vel strādājam, bet esam nolēmuši samazināt octas izmaksas un apdrošināšanu bmw 3er automobīļiem.
Kur un kad pieteikšanās?Falafelu Ainaars rakstīja: ↑04 Sep 2019, 14:07Ja vēlaties, esiet laipni aicināts partijā.KasparsG rakstīja: ↑04 Sep 2019, 12:26Par legālu izdedzi!Falafelu Ainaars rakstīja: ↑04 Sep 2019, 11:32 Kā jau visiem zināms, KPVLV mūs iegāza, tāpēc mēs pāris vietējie puiki izdomājām uztaisīt partiju, lai izskaustu patvaļu un citas nelietības! Pie partijās mērķiem un pārējā vel strādājam, bet esam nolēmuši samazināt octas izmaksas un apdrošināšanu bmw 3er automobīļiem.
Šajā nedēļas nogalē būs pirmā (lai gan neoficiālā) kopā sanākšana pie ogres staķika(man nosaukums circkle k nepatīk), pārrunāsim šo to, iedzersim kafiju, veiksim izdedzi.
Vai tur būs satiekami arī BMW elites pārstāvji?Falafelu Ainaars rakstīja: ↑04 Sep 2019, 14:33Šajā nedēļas nogalē būs pirmā (lai gan neoficiālā) kopā sanākšana pie ogres staķika(man nosaukums circkle k nepatīk), pārrunāsim šo to, iedzersim kafiju, veiksim izdedzi.
Jau otro dienu uz korķa vai?
Visi tik sūdzas, ka valdība sūc, uzrodas puikas ar iniciatīvu un vēlmi kaut ko mainīt, jūs tik te nodirš. Lai džekiem izdodas. Noteiktu balsošu par Tēvzemei Izdedzei DDMK. Apsveru iespēju satikties ar viņiem aci pret aci Ogres staķikā.
yess. bet cipruss jau zina labaak
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Tu iepūti veipu kolektorā beidzot?TomSkarsts rakstīja: ↑03 Sep 2019, 21:53labi ka tu kko zini. redzeji video no patrika, kur prieksejais scivoks ar parak garam skruvem pieskruvets, WOW. laikam jaiet pakarties autobuves eksperts cipruss mani nolika pie vietas
Par tādiem personāžiem neko nezinuKasparsG rakstīja: ↑04 Sep 2019, 14:39Vai tur būs satiekami arī BMW elites pārstāvji?Falafelu Ainaars rakstīja: ↑04 Sep 2019, 14:33Šajā nedēļas nogalē būs pirmā (lai gan neoficiālā) kopā sanākšana pie ogres staķika(man nosaukums circkle k nepatīk), pārrunāsim šo to, iedzersim kafiju, veiksim izdedzi.
Cipruss redzeja to dzinēju darbībā un tur nebija vaina šķīvja skrūvēs
Principā man pohuj,bet tev gan ir kkada suņa sāpe
ar kompatu pa brugji
Nu tad redzēji pie lisā ar aprautām šālēm dēļ M50TU eļļas uztvērēja, apveicucipruss18 rakstīja: ↑04 Sep 2019, 16:52Cipruss redzeja to dzinēju darbībā un tur nebija vaina šķīvja skrūvēs
Principā man pohuj,bet tev gan ir kkada suņa sāpe
sāpes nav, pasmeju par huiņu ko raksti/runā/dari
jaa tak veips ir dziive, nespeju iedomaties mirkli dziives bez duumu maakonja. laikam japarcelas uz US janoperk subars un jutisos ka majas. dzive piepildita vares nomirt mierigi
Being second is being the first of the losers. /Senna/
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 301
- 302
- 303
- 304
- 305
- …