Man personīgi viss zem 3.45 liekas briesmīgi. Ticu ka 500hp vīriem der 2.9 un 3.15 arī, bet parastiem 2.5-3.0 neko garāku par 3.45 nevajag toč. Tāpat virs 210kmh bieži nebrauksi, tad vismaz izmantot auto normālā apgriezienu diapazonā, savādāk ar 2.9 Rīgā tālāk pa 3 robu netiek
Being second is being the first of the losers. /Senna/
kars rakstīja: ↑01 Okt 2019, 22:44
Tā ir jā, standartā bmw reduktoru attiecības izvēlējies par labu komfortam un ekonomijai, mazāk performancei.
hvz kas par komfortu, ja M52 singlevanosam max torque ir pie 4k, bet ar 2.9 tu visur brauc uz 2k rpm vai arī kā jau minēju iepriekš - tālāk par 3 robu neizmantosi
Being second is being the first of the losers. /Senna/
TomSkarsts rakstīja: ↑01 Okt 2019, 23:15
no vienas puses taisnība, mazāk jāslēdzas. Es gan labāk dodu priekšroku tam, ka biežāk jāpārslēdzas, bet vieglāk turēt virs 3k
Man vispār slēgāties nepatīk, tāpēc ikdienā braucu ar automātu
Sēdināts ir zemāks par stock yes ? - yes
Zemprofils padara zemāku yes ? - yes
Zemu lampas ir zemas yes ? - yes
Viņas var būt līmenī pret horizontu ,bet viņas ir tavas zemās pret zemu horizontu jo Tu esi zems ....
MAKE SENSE ? Kind of ...
Tu saproti ka TA džekiem un principa visiem ir pohuj cik zema tev auto-lampu staram ir jabut visiem vienadi,ir vai nav sedinats auto
Viņas var būt līmenī pret horizontu ,bet viņas ir tavas zemās pret zemu horizontu jo Tu esi zems ....
MAKE SENSE ? Kind of ...
Tu saproti ka TA džekiem un principa visiem ir pohuj cik zema tev auto-lampu staram ir jabut visiem vienadi,ir vai nav sedinats auto
Ko tu tur tos TA džekus visu laiku piemini?!
Viņš nerunā par to vai var iziet vai nevar iziet skati! Lasīt iemācies.
MAKE SENSE ? Kind of ...
Tu laikam isti neizproti lietas būtību.
Pohuj cik zems auto tev ir,stara augstumam jabut tieši tādam pašam kā standarta augstumam vai džipam
Tev TA vai tad katram auto augstumam pielago merierīces?
MAKE SENSE ? Kind of ...
Pohuj cik zems auto tev ir,stara augstumam jabut tieši tādam pašam kā standarta augstumam vai džipam
nu Tu galīgi nepareizi stāsti, un tāpēc arī mērierīcei ar ko skatās luktura staru, ir augstuma regulēšanas iespēja.
MAKE SENSE ? Kind of ...
Vitjaz Tu jau pardevi savu 7k ieguldijumu?
Kaktus atbrauc ciemos,paradisu ka man sedinatam e36 stars un a8 uz lift mode pa cik atšķiras augstumā
Ne velti ir TA savas normas un ari lampu aigstumiem
Vitjaz Tu jau pardevi savu 7k ieguldijumu?
Kaktus atbrauc ciemos,paradisu ka man sedinatam e36 stars un a8 uz lift mode pa cik atšķiras augstumā
Ne velti ir TA savas normas un ari lampu aigstumiem
Es ar šļūcošu auto aizbraucu līdz TA, tik un tā nomērija staru un neko neteica.
Te galigi runa negaja par TA un ko viņi ļauj un nē. Bet nu tas ta.