Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 340
- 341
- 342
- 343
- 344
- …
- 470
- chevron_right
S50 motori sākot no 5K par swapu un huju atradīsi
S52 (USA) +-2k amerikā un 2k atdabūt uz lv vai kkur te atrast
S54 sākot no 3.5k ..
P.s lai tas S50/54 skrietu kā tam jāskrien vēl 3-4k būs janoloka
Tad principā izdevīgāk likt 3.0 benzina dzineju un miers?!
Nu no izsolēm tos m3 var dabut letāk kā pliku dzinēju
ar kompatu pa brugji
Nē.nahuj iekš e36 kkadu v8??
Kam to vajag?
ar kompatu pa brugji
Man šķiet, ka viņi nemaz tik lēti nesanāk tur, starting bid parasti ir smieklīgi jā, bet beigās tāpat tur salasās par nograutu USA M3, paļubom zem 5k eiro te Latvijā viņu finālā nedabūt un tas tāpat ir S52
USA s5x toč nav jēgas pirkt, +- tas pats kas m54b30
Man ir 328 ar pareizajām bremzēm. Jautājums bija, vai var uzlikt 168 diffu. :)Valtmeikers rakstīja: ↑06 Dec 2019, 12:24Vienkāršāk aizm. tiltu sborā nopirkt, arī bremzes būs pareizāsTomSkarsts rakstīja: ↑06 Dec 2019, 10:10pie reizes man arī interesē vai E36 188 vietā var uzlikt 168, ja kardāns paliek tas pats? Kārba getrags.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Liekot mazo rduktoru lielaka vietā visu parejo var atstat no liela, šlicem vajadzetu pietikt garuma. Galvenais neparcensties braucot, jo šlices tad vieglak apraut.
Nu ap 5k jā,tā sanāk
Bet nu var ar vader saloniem utt vinus pa to cenu atrast
ar kompatu pa brugji
Latvijā ir iespējams nopirkt candy krāsas?
Kaktus ,pašlaik vienīgais sapņotājs un daiĺdirsējs esi Tu
ar kompatu pa brugji
S54 swaps un visi citi sūdi gan izklausās galīgi neinteresanti, bet I guess te nav diži daudz variantu kur izplesties.
Interesanti būtu ja kāds arī ieliktu kautko kas nav S52 vai S54, vai varbūt kautko no cita auto ražotāja. Tas ir apmēram tas pats kas mk2 golfā iemest ABF un pirksti gaisā - itkā cool un pačots ir ,bet ātri paliek garlaicīgi. Tos 6k var ieguldit arī citur un tajā pašā kastē.
Par saviem oem 328 sapņiem
ar kompatu pa brugji
Ja man būtu neierobežots budžets es arī liktu n/a s54, jo tas motors visvairāk piestāv e36. Arī jauda ir tieši tik cik vajag, (ne par daudz, ne par maz)fckns rakstīja: ↑08 Dec 2019, 12:04 Interesanti būtu ja kāds arī ieliktu kautko kas nav S52 vai S54, vai varbūt kautko no cita auto ražotāja. Tas ir apmēram tas pats kas mk2 golfā iemest ABF un pirksti gaisā - itkā cool un pačots ir ,bet ātri paliek garlaicīgi. Tos 6k var ieguldit arī citur un tajā pašā kastē.
S54 arī ir izcilākais atmosfēriskais rindas 6 cilindru motors, nevienam citam autoražotājam nav R6 atmo dzinēja ar tādiem jaudas rādītājiem. Vienīgi TVR Speed Six, bet tā ir eksotika.
Par kādiem oem 328 sapņiem? Sen man jau tāds ir. Par ko tur vairāk sapņot?
Ej izgulies.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 340
- 341
- 342
- 343
- 344
- …