Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 349
- 350
- 351
- 352
- 353
- …
- 470
- chevron_right
Tev liekas adekvati ar degli list pie bākas un vispār auto kuzava?
ar kompatu pa brugji
dedzināšana ir gateris tāpat, mūždien brīnos, ka ir cilvēki, kas ar to nodarbojas, vēl jo trakāk noņemtai detaļai, hvz kā ir e46 ar viņām visādas sīkās īzī saurb un izsit/izrauj, ja ir čaula apkārt tāpat, saurbj gumiju un čaulu ar zubilu ieloka uz vidu, lai vieglāk nāk ārā, gemara pietiek, bet nu variants sakurināt visu grīdu man tāpat nešķiet labāks .
Vispar neredzu problēmu, ariii savam e46 ar gāzes grelku lēnu garu izdedzināju.. viss safe...
Tas vienkārši ir ātrāk un lētāk klientam. Protams var jau čakareties visu dienu bez dedzināšanas, bet vai klients būs ar mieru par to maksāt?
jaatjuunee m42
A Tu atbildi par to,ja mašina nodegs?
Un ja man auto maksa teiksim 30k,es negribetu redzet tuvuma degli
ar kompatu pa brugji
Es domāt, ka vieglāk tad ir servisam pateikt, lai ņem nost tiltu. Tu jau ved pie noteikta meistara un viņš dara kā zina labāk, neviens jau nespiež vest uz tieši to servisu un arī neviens nesitīs, ja pateiksi, lai tiltu ņem nost
izcēlu tekstu, atbildi pats sapratīsi. 30k auto īpašniekam vajadzētu varēt atļauties
ja vien nav krītā uz 10g
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Nu es ari ar savu 5k verto auto negribetu ,lai man kko pie kuzava dedzina un es labak samaksaju vairak ,lai viss ir safeTomSkarsts rakstīja: ↑16 Jan 2020, 12:31izcēlu tekstu, atbildi pats sapratīsi. 30k auto īpašniekam vajadzētu varēt atļauties
ja vien nav krītā uz 10g
ar kompatu pa brugji
nu tam es piekrītu, bet tici man ikdienā ne tādus vien klientus ieraudzīs. Ka tikai iziet TA lai 2nieks likvidēts, poh kā..
Nu tas loğiski.es ari nesmu pedants un tie mistiskie 1nieki TA nu tie man neuztrauc,ja reali acīs nekrīt,bet nu es loooooti butu neapmierinats,ja redzetu,ka bukses dedzina ara un ir atklata liesma pie kuzava
ar kompatu pa brugji
Ziema salauzta +7 sauss/saulains
Izkustināju e36 pēc vairāk kā mēneša stāvēšanas
Izkustināju e36 pēc vairāk kā mēneša stāvēšanas
Nu lielai daļai arī pašu tiltu noskruvet bez uguns, vai indukcijas sildītāja būs problemātiski
jaatjuunee m42
Esmu pircis pirms pāris gadi, itkā viss labi
Atlaižu kods bmwpower7 un kaut kādi pāris procenti lētāk būs
kas tas par murgu? ta visiem džipiem jārauj nost
Kas mainijies, kāpēc nevar?
Džipiem Tu negriez nost arku pasu
Man te ta putni čivina ka nevarēšot,bet negribas tam ticet
ar kompatu pa brugji
Kada varetu but cena par e36 kabrio?
2.8 oem un oem m paka
Automats
Laba adas salons utt.rusas nav
2.8 oem un oem m paka
Automats
Laba adas salons utt.rusas nav
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 349
- 350
- 351
- 352
- 353
- …