Par un ap CSDD un TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- chevron_right
Kāds ir gājis tagad skati ar E36 un M52TUB28 no E46?
Interesētu pārbuves projekta paraugs, parādā nepalikšu.
Interesētu pārbuves projekta paraugs, parādā nepalikšu.
riebeklis pašalik arī ar to nodarbojas cik zinu, vari iejautāt kas un kā.
M Power or no power..
Ir veids kā uzzināt kā mašīna gājusi skates pirms es viņu iegādājos? CSDD pat nerāda pēdējo mēnešnieci. Uztrauc fakts ka TA izieta ar 4 piegājieniem.
Tieši tā, caur telefonu pavisam easy...ecsdd aplikācija un maksas izziņa (1 EUR). Redzēsi visu ko vajag.
Sveicinaati, gribeeju pajautaat vai kaads nevar pastaastiit, kaa registreet dzineeja paarbuuvi e36, ja m43b16 vietaa ieswapoju m52b28. (b28 ari no e36) te forumaa jau mekleeju atbildi uz so jautaajumu , bet taa ari neatradu.
Nav jāreģistrē, jo gan M43, gan M52 ir bijuši e36 virsbūvē.
- ikey07
Ja gribi lai pārbuve ir registrēta, šajā gadījumā tikai nr. salīdzināšana.
Sveiki!
Kads zin par rezerves ritena vannu? Man planots izgriezt to nafig ara. iemetinasu taisnu gridu un nedaudz ar profila trubam sasiesu landzeronus. Vai TA izchakares par to? Ka buut?
Kads zin par rezerves ritena vannu? Man planots izgriezt to nafig ara. iemetinasu taisnu gridu un nedaudz ar profila trubam sasiesu landzeronus. Vai TA izchakares par to? Ka buut?
Ir kāda labums no tā ka izgriež zapaskas vietu?
tev vairs nepatīk?
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Es neredzu īsti jēgu? + veidojās parašūta efekts
Parasti tādiem arī pats bampers ir apgraizīts.
- ikey07
Ilgi meklēju informāciju un tā arī neesmu atradis skaidru atbildi.
Vai uz tehnisko obligāti jābūt izpūtēja gala bundulim? Vai skatās tikai db?
Braucu ar dīzeli.
Vai uz tehnisko obligāti jābūt izpūtēja gala bundulim? Vai skatās tikai db?
Braucu ar dīzeli.
Izgāju bez,bunduļa vietā smuki iemetināta truba,galā dekoratīvais uzgalis,db iekļāvās un neko neteica.
Līdzena grīda, labāks air flow. + kā jau vīri tālāk minēja - apgraizīts bampers + visticamāk difuzors. Kādam pat izplūde pa vidu.
Protams, cik tu no tā visa iegūsti noteikti ir diezgan maz, bet ja ir laiks un vēlme. Why not.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Nevar iziet. Jautāju apskates vecākajam par šo - atbilde bija vienkārša, ka izmainīta konstrukcija un kurš par to uzņemtos atbildību avārijas gadījumā?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- chevron_right