E36-Patiņa 328i sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- chevron_right
Jā sakrājies un 5gadi riņķī.
Iepriekšējais krāsotājs nebija tad labākais variants, bet toreiz cik daudz bija nauda tik kvalitatīvs krāsotājs šoreiz gan viss pa nopietno ar alvošanu utt.
Pa lielam krāsosies gandrīz viss auto, aizmugure Ruslans šur tur izlīdis bija, jumtu nebiju krāsojis, priekšā vasarā viena sieviete uzskrēja virsu + beidzot izraku brilli ar apsklotājiem.
Bilde no CSNG, tāmētājs gan ļoti labi man satāmēja šo pasākumu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
mazliet šķība?
tur vajadzēja būt kapitāli šķībam visam jo kad daudz gadus atpakaļ paziņam draudzene to auto nolocija viss pakaļas stūris bija labi samīcīts + tiltu izlauza crašā no vietas. toreiz mestars nokrāsoja vnk briesmīgi, gan jau iztaisnoja tik pat labi
Par crashu daudz daudz gadus atpakaļ zināju jau, kad pirku šo auto 6 vai 7gadus atpakaļ. Pa lielam tas normāli žurkām, es vismaz tā uzskatu.
Tilta vietas tika sataisītas un pastiprinātas jau gadus 4 atpakaļ, aizmuguri bija sataisnojuši daudz maz, vajadzēja tikai otrai pusei stūri iztaisnot, kas tika izdarīts.
Super, prieks lasīt, ka skaists auto kļūs vēl skaistāks
Novēlu Tev stiprus nervus un pacietību
Paralēli krāsošanai kaut ko uzlabosi/mainīsi?
Novēlu Tev stiprus nervus un pacietību
Paralēli krāsošanai kaut ko uzlabosi/mainīsi?
IG: @lauriszemitis / @pandora_e36
Plāni jau kā vienmēr lieli. Pa lielam klāt nāks:
*brille ar apskalotājiem (jau ir)
*Mtech 3 (ir)
*diskiem cita krāsa
*gribetos salonā ielikt CD maģi, 18obc un kruīzu (aizrunāts jau ir)
Pa lielam vēl čupiņa ar oem daļām janopērk.
Gribētos arī uzlikt citu izplūdes kolektoru ar turpinājumu, bet neesmu vēl atradis smuku risinājumu tālāk aiz kolektora, kur nopirkt.
Par šo vēl nezinu, kad pabeigs tad zināšu, tur nāk kka ir daudz kas neplānots, kā durvju ailes, lūpa un visādi sīkumi
Par 1000e var nopirkt jaunu disku komplektu, (ar visu shipingu no DE)
Vieni no top e36 diskiem
Man neinteresē citu top diski
Nekas savus jau esmu atkal izjaucis, mucas pie Wheelworka, skrūves jaunas un centri citā krāsā.
Ja kko mainīšu diskos tad tikai un vienīgi 3daļīgus
Viena DE lapā lidz 2k var visadus smukus dabut,bet te lv lielaka daļa max gatavi 150 eiro par diskiem maksat
ar kompatu pa brugji
Es nezinu par kādu adresi Tu runā, bet nepārvēršas šo topiku atkal par spamu
Es arī par attiecīgiem diskiem maksātu 1.5k un vairāk. Tas kā salīdzini ir visai bērnišķīgi, + paši visus normālos diskus, kas bijuši LV esam iztirgojuši uz ārzemēm.
Riga Customs tirgo bbs rs 302
https://www.facebook.com/groups/bmwauto ... 0143424702
Vladlen rakstīja: ↑03 Dec 2020, 21:14Riga Customs tirgo bbs rs 302
https://www.facebook.com/groups/bmwauto ... 0143424702
1. Nav jēga par viņiem maksāt 3.5k pa lielam dēļ diviem platajiem diskiem nekā man esošie, + pa gabalu izskatās tieši tāpat.
2. 3.5k par diskiem ir jau otra galējība, 1.5 un vairāk bija domāts ap to summu un mazliet vairāk, bet nejau 3.5k
3. Pēc tā kādu dabūju paskrūvēt vienu auto pēc Rīgacjustomz, ticība neļauj pirkt no viņiem vispār kko.
4. Leišos taisa stipri lētāk un smukāk.
Kristaps vispār ieteica meklēt Krievijā tur esot ko ņemt, bet nu diski šobrīd noteikti nav to do sarakstā.
Gator_workshop? Kvalitāte cik redzēts ir laba. Būs labi atjaunots.
Krāsotājs.
316i compact
E46Ci kirdik
316i compact
E46Ci kirdik
Es gluži nezinu vai tāds viņam workshopam nosaukums, bet tas pie Normīša Vmuižā.
Par kvalitāti tur noteikti nešaubos, visu apalvo utt. Nav tā kā iepriekšējais uzmatē un tik pievelk mālus kur vajag un viss.
Šis smuki visu notīra līdz bleķim, sametina, apstrādā utt.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- chevron_right