Šeit var papļāpāt !!!!
- 
		find_in_page

- chevron_left
- 1
- …
- 439
- 440
- 441
- 442
- 443
- …
- 470
- chevron_right

Nopuvis tur toch nekas nav, bet stūrī ieparkojās viens pirms 2 mēn. Kādu nedēļu vēl strādāja un tad beidza. Nupat atdeva no servisa ar visus salabotu, bet teica, ka pieslēdzoties PDC modulim tipa viss ok, nez ko viņi tur skatījās.
Mana INPA nevar pieslēgties tieši PDC modulim(arī daduziem citiem), neatceros precīzu erroru. Moš jāmēģina kaut kāda cita INPA instalācija.

Okey .... a kur redz /var zināt šīs  normas? 
Kā viņi nosaka swapam + bundžai = normas ?

Kā viņi nosaka swapam + bundžai = normas ?
            Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Normas visiem ir vienādas.tādēļ viņi veic testus bremzēm,skatās dabā kāds ir bremzēšanas ceļš un salìdzina to ar pieļaujamiem rādītājiem
Nēsmu experts ,bet loğiski domājot tā vajadzētu būt
Tev tas nedraud,tev tā pat viss ir pārbremzēts
            ar kompatu pa brugji

Ok ... Kādas ir normas ? Kur to var redzēt ?

Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Gan jau tās bremzes uzkurinās pilnīgi sarkani kvēlošas. Pēc tam iespējams vajadzīga disku maiņa. :)

Čaļi man m54b25 ģenerātors beidza lādēt, rīt taisos ņemt nost un skatīties, varat ieteikt kur Rīgā var dabūt uz vietas oglītes utt.?

Varbūt kādam ir pulējamais aparāts ko varētu aizņemties uz brīvdienām? Varu arī kko samaksāt vai uzsaukt aliņu 
Atrodos Rīgā, Vecmilgrāvja puse.

Atrodos Rīgā, Vecmilgrāvja puse.
Var but kads var ieteikt - ka tagad labak un letak pasutit detalas no LT ar piegadi uz Rigu? Vai ir kada kantora kura brauc turp-surp?

Cargo bus
Omniva
Dpd utt
Cargo bus izskatas ka laba ideja, paldies. Omniva un dpd - varu iedomaties cik maksas piegadat 35kg karbu.

Adparts vai trackday skatījies?
            IG: @lauriszemitis / @pandora_e36

Ir pieejami manuāļi kur aprakstīts pa soļiem kā izjaukt un salikt dzinēju pareizi ?  

man liekas ka priekš e36 ir pieejami visi iespējamie manuāļi. Izlasi attiecīgo foruma sadaļu no a-z, pagūglo un paskaties youtube, sapratīsi visu ko vien vajag... ja tomēr, Tev liekas ka ar to nepietiek, labāk pats nejauc to dzinēju...

Skaidrs meklēšu
 Man m62b35 kompresija slikta
 Man m62b35 kompresija sliktavaru kļūdīties, bet manliekas ka šis dzinējs nevienam trešās sērijas bmw nav gājis... īsti nav īstais forumsAnderss rakstīja: ↑11 Mai 2021, 21:25Skaidrs meklēšuMan ir kaut kādas zināšanas,bet dzinēju jaucis tikai citu uzraudzībā
Man m62b35 kompresija slikta
 bet kompresijas neesamības iemesli visiem dzinējiem vienādi... noņemot galvu parasti viss mazāk vai vairāk paliek skaidrs...
 bet kompresijas neesamības iemesli visiem dzinējiem vienādi... noņemot galvu parasti viss mazāk vai vairāk paliek skaidrs... 
                                                        Nu jā nav gan e36 dzinējs   neizmeriju gan visus 8 podus,bet 4 podus pamīšus un visos vienādi zema kompresija
   neizmeriju gan visus 8 podus,bet 4 podus pamīšus un visos vienādi zema kompresija   tantes runā ka no stāvēšanas gredzeni
  tantes runā ka no stāvēšanas gredzeni

neizmeriju gan visus 8 podus,bet 4 podus pamīšus un visos vienādi zema kompresija
   neizmeriju gan visus 8 podus,bet 4 podus pamīšus un visos vienādi zema kompresija   tantes runā ka no stāvēšanas gredzeni
  tantes runā ka no stāvēšanas gredzeni 
                                                        - 
		find_in_page

- chevron_left
- 1
- …
- 439
- 440
- 441
- 442
- 443
- …