Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 444
- 445
- 446
- 447
- 448
- …
- 470
- chevron_right
Vecìt,netelo pargudru
Ar pudeles birsti ieberst nav honešana
Ar pudeles birsti ieberst nav honešana
ar kompatu pa brugji
Nu nēsi Tu tik gudrs kā tev liekas
Es zinu kas ir honešana
Tu pats to esi kadreiz darijis,vai meğinaji tagad paspidet?
Es zinu kas ir honešana
Tu pats to esi kadreiz darijis,vai meğinaji tagad paspidet?
ar kompatu pa brugji
Un tu iedomājies, ka esi tik gudrs, lai vērtētu citu gudrību? taviem vārdiem rakstot, nu nēsi (neesi) Tu tik gudrs kā tev liekas
Lauri, man viss ir skaidrs, nu sajauci, nezināji, tak viss ir kārtībā, visi visu zināt nevar, tāpēc nav jācenšas otru apvainot. Es redzēju, ka sajauci, nesaprati, paskaidroju kas ir kas, ko un kam ko tur spīdēt? es zinu to ko zinu man nav mērķis kādam kaut ko pierādīt spīdēt vajag tad ja grib tikt kādā darbā, lai pierādītu savas zināšanas vai kādā izglītības iestādē, bet kam un kāda iemesla pēc forumos...
Esmu devis vairākus blokus pārurbt uz lielāku izmēru tilpuma palielināšanas nolūkos. Pēc kāda mēneša vēl viens bloks ies uz urbšanu, honēšanu. Bet pats ar pudeļbirstēm neesmu švabrējis un netaisos, kā minēju tik uz stanoka.Toties ir redzēts kā topudeļbirsti servisā pielieto
@Cipruss , tak liec to galvu atpakaļ un brauc laimīgs, nejau cilidru sienu dēļ tu noņēmi to galvu.
- ikey07
Janīt,es neko nesajaucu
Drizāk Tu visur te ka pieckapeika esi visur,gan par krasošanu,metināšanu,nu jau gilzēšanu un honēšanu
Tur galvu nevar likt atpakaļ,jo kompresijas tam cilindram vairs nav
Un kas vainas pielabošanai ar speciālajām birstēm?kjau minēji honēšana ir ovalveida rievu izveide ,lai eļļa tik ātri nenotek no sieniņām
Amerikā loti izplatīti ir ar tam birstem pietrīt,atjaunot -Tu pareizi patsici,ta ir pielabošana,ne stanoka darbs
Drizāk Tu visur te ka pieckapeika esi visur,gan par krasošanu,metināšanu,nu jau gilzēšanu un honēšanu
Tur galvu nevar likt atpakaļ,jo kompresijas tam cilindram vairs nav
Un kas vainas pielabošanai ar speciālajām birstēm?kjau minēji honēšana ir ovalveida rievu izveide ,lai eļļa tik ātri nenotek no sieniņām
Amerikā loti izplatīti ir ar tam birstem pietrīt,atjaunot -Tu pareizi patsici,ta ir pielabošana,ne stanoka darbs
ar kompatu pa brugji
Labi Lauri, nesajauci, nezināji un to pierāda tavs iepriekš rakstītais.
Kad hons paliek neredzams vai vāji saredzs tas nozīmē to, ka no cilindra virsmas ir nodilusi metāla kārta, tas ir palielinājies diametrā. Virzulis attiecīgi arī nodilis, termoatstarpe palielinājusies, tur nekādi haotiski skrāpējumi vairs nelīdzēs.
Honēšana ir pēdējā virmas pastrāde, es aiznesu meistaram virzuļus, tie tiek samērīti, izrēķināta termoatstarpe un ar rezervi izurbti cilindri var teikt individuāli katram virzulim atkarībā cik atšķiras un vai atšķiras. Ir trīs etapi honēšanā uz stanoka ar dažāda rupjuma galodām, ar rupjākām piedzen arī diemaetru, pēdējā trešā ir smalkā grauda un vēl ar ko līdzīgu birstēm, kuras uzpulē virsmu, paliek spīdīga, novāc asumus, kuri paliek pēc galodas. Tāpēc honēšana tikai uz stanoka.
Meklē citu motoru, tikai pirms pirkt vajag ar endaskopu ielīst apskatīties, lai nenopirktu tādu pašu.
Es te visur, šogad šajā forumā rakstu trešo reizi, sludinājums, par akumulatoriem un šobrīd. Paskaties savu pieckapeiku, cik daudz un kādās tēmas esi dzejojis, regulāri ar kādu kasies.
Kāda pielabošana?, kādas speciālās birstes? Tu domā tās pudeļbirstes, kuras iesprauž urbjmašīnā? honu nevar pielabot, tā tava sauktā pielabošana ir kaitniecība!
Kad hons paliek neredzams vai vāji saredzs tas nozīmē to, ka no cilindra virsmas ir nodilusi metāla kārta, tas ir palielinājies diametrā. Virzulis attiecīgi arī nodilis, termoatstarpe palielinājusies, tur nekādi haotiski skrāpējumi vairs nelīdzēs.
Honēšana ir pēdējā virmas pastrāde, es aiznesu meistaram virzuļus, tie tiek samērīti, izrēķināta termoatstarpe un ar rezervi izurbti cilindri var teikt individuāli katram virzulim atkarībā cik atšķiras un vai atšķiras. Ir trīs etapi honēšanā uz stanoka ar dažāda rupjuma galodām, ar rupjākām piedzen arī diemaetru, pēdējā trešā ir smalkā grauda un vēl ar ko līdzīgu birstēm, kuras uzpulē virsmu, paliek spīdīga, novāc asumus, kuri paliek pēc galodas. Tāpēc honēšana tikai uz stanoka.
Meklē citu motoru, tikai pirms pirkt vajag ar endaskopu ielīst apskatīties, lai nenopirktu tādu pašu.
Vecīt,Tu man to visu vari nestāstīt
Es to visu ļoti labi zinu
Un tev ka profiņam bùtu jazin,ka ne visi bloki honejas un gilzējas
Es to visu ļoti labi zinu
Un tev ka profiņam bùtu jazin,ka ne visi bloki honejas un gilzējas
ar kompatu pa brugji
Neizskatās, ka zini, ja vēl uzdod jautājumus "Un kas vainas pielabošanai ar speciālajām birstēm" BIRSTĒM
Vai tad es apgalvoju, ka visi gilzējās un honējās
Vai tad es apgalvoju, ka visi gilzējās un honējās
Ne tik vien Amerikā, bet visā pasaulē ir ne mazums cilvēku, kuri tic "laimētavām", horoskopiem, zīlniekiem, degvielas magnētiem un citai herņai un tad ir tie tevis minētie "visi" Amerikā, kuri tic, ka ar pudeļbirsti iejātās švīkas ir hons un tās palīdzēs dilušam motoram Noprotu, ka tos "visus" esi redzējis youtube.
Jūs viens otru nesaprotat, jo palaižat vienu nozīmīgu faktu.
Attēlā redzamais bloks un cilindru siena ir alusila , īsti par honēšanu to nevar nosaukt, bet var izborēt cilindru un noslīpēt un noiet ar flexihonu , ja materiāls sienās to atļauj un tad būs virsma kā no rūpnīcas. Latvijā to visu dara daudz viet.
Bildē redzamais defekts ir ļoti dziļš, un ar to neies cauri, ja bloka uzbūve to ļauj, tad var gilzot , ja nevar tad uz misseni.
Nikosila pārklājumu gan lv nekur neatjaunot , bet nu tas pārklājums arī aizgājis vēsturē, mūsdienās jau pat dīzeļos izmanto alusila sakausējuma blokus.
P.s abi pastudējiet ar ko atšķiras alusila bloks no bloka ar nikosila pārklājumu.
Labi, aiztaupīšu Jūsu dārgo laiku.
https://youtu.be/SG1SNFOwO3c
Kāds sakars ar cilindru pārklājumu, skaidroju par konkrētiem procesiem nevis konkrēto bloku.
Sveiciens vasarā,
Varbūt kāds var pateikt, ieteikt, kur atrast vai atrodas kādos plačos pārvietojamās mājas?
Ja ir ko ieteikt, tad šeit, PM vai 29trīs547trīs0.
Veiksmīgu dienu!
Varbūt kāds var pateikt, ieteikt, kur atrast vai atrodas kādos plačos pārvietojamās mājas?
Ja ir ko ieteikt, tad šeit, PM vai 29trīs547trīs0.
Veiksmīgu dienu!
Kāds te atkal buhājis šonakt
Kādam ir idejas kapēc bremžu nodiluma sensors vislaik spīd pēc jaunu kluči ielikšanas, sensors ir vietā, un turas labi.
Nav kkāds veids kā viņu piemānīt ?
e36
Nav kkāds veids kā viņu piemānīt ?
e36
- ikey07
Vai kluču nodiluma sensors nav vienkāršs savienojums, kas nodilstot tiek pārtraukts? Citiem vārdiem, pie "īsā" lampiņa nedeg, bet pie "garā" - deg?
Meklēju kādu kas var e36 vadības blokam izkodēt ews. Vēlams Valmieras apkārtnē.
Tā ir jābūt - elektriskais ventilators ieslēdzas tikai tad, kad ir ieslēgts kondicionieris ? E36 97'
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 444
- 445
- 446
- 447
- 448
- …
- 470