Dzinēja eļļa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 25
- chevron_right
Interesētu cik daudz eļļas jālej M40B16 motoram un kādu labāk liet? Auto pāris mēnešus stāvējis un eļļa nav mainītas gadus 2 točna... Kompensatori arī klaudz kā traki.
4.5L, ja nemaldos. Lej tādu kādu vari atļauties un kura labāk patīk. Gan jau ka 10W40..
ka jau Ruu teica, 4,5 l (bet ar noteikumu ka karteris nav iesists, tad mazak ) un eļļ ka jau vairumam 10W40, pats tiko mainiju!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Jālej ir tieši 4 litri...
+10000000000000Jānis rakstīja:Jālej ir tieši 4 litri...
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Kadu ellu Jus ieteiktu liet 2.5tds'am? varbut kads var ieteikt kadu tiesi konkreto razotaju ko pats ir par labu atzinis. Un varbut kads var man piedavat saldu cenu un velas notirgot 7litrus ellas?
Hei, kādu eļļu labāk liet 328? Sintētiku skaidrs kā diena, bet nu kāda ražotāja utt..??
Rādās esi nopircis to 328, ko te iepriekš aprunāja. Lej tad BMW paredzēto Castrol eļļu, ja cenai nav nozīmes.
Tikai ne castrol, ja vinju nerazhotu polija, tad vareetu! Ir daudz labas long life sinteetikaas, paredzeetas tieshi bavaatietim!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Oho, viņu vispār citur neražo, vai tikai priekš Latvijas nāk no Polijas ražota Castrol eļļa?
Latvijas tirgu polu susla! Pat ja sportam perk sporta castrol, tad var gaidit aprautas shaales, super variants ir liquimoly, motul...bet tas sportam! Es nezinu ko piem wessa piedava kaa oem ellu, bet es savejam 328 leju kkadu longlife, kuru razhotajs atbalsta un iesaka konkretajam auto, es nosaukumu tik neatceros!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
par tam liqidmoly tikai to labako varu teikt, ilgu laiku pats mizmantoju tikai tas produkcijas ellas un nemirkli nenozelojujenchs rakstīja:Latvijas tirgu polu susla! Pat ja sportam perk sporta castrol, tad var gaidit aprautas shaales, super variants ir liquimoly, motul...bet tas sportam! Es nezinu ko piem wessa piedava kaa oem ellu, bet es savejam 328 leju kkadu longlife, kuru razhotajs atbalsta un iesaka konkretajam auto, es nosaukumu tik neatceros!
...
Piemirsies, m52 jau ar 7litriem eļļas vajadzeja pietikt ne?, Sogad nomainisu uz Motol 7500 5-w40
e36
Ja nemaldos tad tikpat cik m50 - 6.5L
jautājums vajadzētu nomainīt dzinējam elju bet kādu un cik litrus pēc tam liet iekšā??
dzinējs 316!
dzinējs 316!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
sveiki.Nolēmu izmēģināt savam M40 sintētiku eļlu,un pārbaudīt,cik nu laba viņa ira..Nopirku 4.l kanniņu par kautkādiem 20.ls tākā domāju,ka nav no sliktākajām
Ar veco 10 w40 (pussintētika)eļļu man kompensātori grabēja,kādas 2 minūtes pielaižot aukstu dzinēju.Kopš ielēju 5w40 (sintētika) ,ticiet vai nē,grab vairāk,ilgāk,un mazliet skaļāk un pat dažreiz braucot
Tākā labāk pieturēšos pie labas 10w40,kā jau DOGMA teica ,lej kas paredzēts (ja nemaldos)
Nu tas tik tā,padalījos pieredzē
Ar veco 10 w40 (pussintētika)eļļu man kompensātori grabēja,kādas 2 minūtes pielaižot aukstu dzinēju.Kopš ielēju 5w40 (sintētika) ,ticiet vai nē,grab vairāk,ilgāk,un mazliet skaļāk un pat dažreiz braucot
Tākā labāk pieturēšos pie labas 10w40,kā jau DOGMA teica ,lej kas paredzēts (ja nemaldos)
Nu tas tik tā,padalījos pieredzē
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …